Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Rukalla esitellyt legginsit ja huppari

Reilu viikko sitten esittelimme Gabin kanssa Rukalla ihanan oloasun, johon kuuluu legginsit ja huppari. Legginseistä löytyy yksiväriset mustat ja kaksi kuviollista. Huppareista löytyy kolme eri väriä. Tein eilen illalla videon tuotteista. Verkkokaupastamme löytyy lisää tietoja tuotteista, verkkokauppaan pääset tästä.

HUOM: Takkilive Instagramissa pidetään huomenna perjantaina klo. 9.30. Lähetys tallennetaan Insta TV:seen. Jos pystymme jakamaan sen myös tänne blogin puolelle, niin teemme sen. Kaikki talvitakit löytyvät verkkokaupastamme viimeistään perjantai aamuna.

 

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä.

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

1 kommentti