Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Uusia mekkoja niin liikkeessämme kuin verkkokaupassakin

Kuvasimme eilen ison kasan uusia tuotteita DOPPshop verkkokauppaamme! Saimme päivitettyä verkkokauppaamme jo kivalla määrällä uusia tuotteita ja lisää on tulossa. Ja jos et ole mekkoihminen, niin ihania yläosiakin sieltä löytyy.

Olemme tehneet viikon sisällä kolme työvaate postausta ja tämä voisi itseasiassa olla neljäs. Tämän postauksen mekot ovat kivoja arkimekkoja ja jalkaankin puimme jo nilkkurit. Toiset ovat mageet maiharit ja toiset ovat super pehmoiset ”itsestään kävelevät” mokkanilkkurit.

 

Cosmo paitamekko

Cosmo paitamekko on rento arkimekko! Paitamekon edessä on napit alas saakka eli mekon saa kokonaan auki. Mekossa on kaulukset, rintataskut ja vyö. Mekkoa voi pitää suorana, ilman vyötä tai vyön voi kietaista vyötärölle. Mekon helma on pyöristetty ja sivussa on taskut. Mekon alle voi pukea vaikkapa farkut ja jättää nappeja alhaalta auki. Myös ohut poolo on kylmemmällä pukeva mekon alla. Gabilla on päällä mekosta koko 36.

 

Gemma maiharit

Gemma maiharit ovat mageet! Maihareissa on kaksi vetoketjua. Toinen on edessä, joka on koriste ja toinen on sisäsaumassa eli ne on helppo pukea päälle. Pohja on musta ja ”röyheä”. Kengissä on tekstiili vuori. Pohjan korkeaus on n. 4 cm. Nilkkurit vastaavat Gaborin normaalia kokoa, koossa 5/38 pohjallisen sisämitta on 25 cm ja koot suurenevat/pienenvät n. 0,5 cm.

 

Antoinett mekko

Antoinett mekko on kiva arkimekko. Mekossa on kaulus, napit edessä vyötärölle saakka, puolipitkät hihat, vekit olkapäiden päällä (ei sivussa, eivät levennä hartioita) ja se on kauniisti vartalonmyötäinen. Sivussa on taskut ja helma on pyöristetty. Takana selässä on kuminauha rypytys. Minulla on päällä koko S.

Mekkoa on saatavilla vain tämä erä.

 

Gertta mokkanilkkurit

Gertta nilkkurit ovat loistavat jalkaan. Kun ne ovat mokkanahkaa, niin ne ovat upean syvän mustan väriset. Nilkkureissa on reipas valkoinen kumipohja, joka raikastaa mustat nilkkurit. Nilkkureissa on vetoketju ja venyke ulkosivussa. Nilkkureissa on n. 4 cm pohja. Nilkkurit ”rullaavat” kävelijää eteenpäin. Nilkkurit vastaavat Gaborin normaalia kokoa, koossa 5/38 pohjallisen sisämitta on 25 cm ja koot suurenevat/pienenvät n. 0,5 cm.

 

Katso alla oleva stailausvideo postauksen tuotteista!

 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15. Tervetuloa!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Cosmo paitamekko on helppo yleismekko myös ilman vyötä,musta mekko vähän juhlavampi.

    • Hei Anna-Maija! Totta, musta on juhlavampi ja sininen kiva arkeen ja sen alle voi pukea vaikkapa housut 🙂 Terkuin Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.