Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Työasut osa 3. Dori housut ja 100% cashmir neuleet

Olemme olleet Vaasan huvilalla muutaman päivän. Kylläpä sää suosi meitä, kesä tuli takaisin kuin tilauksesta. Mieheni osti Vaasaan huvila veneeksi puuveneen. Hän on voivotellut juhannuksesta lähtien kun olemme olleet Helsingissä ilman venettä, että ”eihän tästä mitään tule, kun laiturissa ei ole venettä”. Iso vene on ollut Hangossa koko kesän ja peltiveneemme täällä Vaasassa eli emme ole päässeet iltaisin lenkille tai syömään Suomenlinnaan, mutta nyt asia korjaantuu. Peltivene tulee takaisin Helsinkiin ja puuvene jää Vaasaan. Olen aina pitänyt puuveneistä ulkonäöllisesti vaikka kyydissä en ole ollutkaan, mutta kyytikin oli mukavaa. Se on erilaista kuin peltiveneessä. Puuvene tuntuu nousevan plaaniin rauhallisen tasaisesti kun taas peltivene menee kuin tykinkuula.

Ristin puuveneen ”Elisabethiksi”. Mieheni hieman ihmetteli kun puhuin Elisabethistä että kenestä oikein puhun, itsestänikö? Minun toinen nimi on Elisabeth ja minusta meidän puuvene on ihan minun näköinen. Sillä on ikää, mutta se on suht hyvin säilynyt 🙂

 

Rina laukku

Rina laukku on näyttävä! Laukussa on kaksi erillistä laukkua ja pieni pussukka edessä. Laukut saa irti toisistaan eli laukkuja voi käyttää erikseen tai niihin voi vaihtaa hihnan. Pienemmässä laukussa on kohokuviota ja isompi laukku on sileä. Pientä laukkua voi käyttää myös iltalaukkuna, kultaisella olkahihnalla.

 

Everlotte neule

Everlotte on pehmoista cashmiriä. Malliltaan neule on lyhythihainen ja klassinen neule. Neuletta voi pitää yksistään, sen voi pukea jakkujen alle tai neuleen alle voi pukea vaikkapa kauluspaidan, poolo paidan tai  mekon. Neule pestään pesukoneessa, villapesuohjelmassa. Minulla on neuleesta päällä koko S. Neule vastaa normaalia kokoa.

  • Everlotte neule € 129,95

Everlotte kashmir neuletta löytyy:
Luonnonvalkoinen
Beige
Musta

Minulla on ollut vuoden kovassa käytössä beige ja musta Everlotte cashmir neule. Nukkaantuminen on olematonta, ehkä hieman kainaloiden kohdalla ja rinnan sivussa, mutta cashmir kammallahan niitä voisi varovasti kampailla pois, jos haluaa. Pesen omani aina pesukoneessa, villapesuohjelmalla. Olen pessyt niitä useasti, varmasti noin 10-15 kertaa ja ne ovat vielä täysin sesonkikelpoisia. Olen tyytyväinen niiden laatuun.

 

Dori housut

Dori housuissa on pehmoinen ja joustava materiaali! Housuissa on korkea vyötärö. Edessä on vetoketju ja nyörit. Sivuissa on taskut ja malliltaan housut kapenevat lahkeita kohden. Lahkeissa on leveähköt ”upslaagit” eli käänteet. Housut loppuvat noin nilkkaan. Minulla on housuista päällä koko 34. Housut ovat reiluhkoa kokoa ja ne joustavat.

 

 

Laitoimme huvilan jo talvikuntoon. Emme ole ikinä tehneet tätä hommaa näin aikaisin elokuussa. Tyypillisesti olemme tulleet laittamaan sen talvikuntoon syyskuun puolivälissä, kun on jo todella syksyistä ja kylmä. Oli kiva saada tehdä se lämpöisessä säässä ja rauhassa. Siivosin vielä kerran pikkumökit ja ison huvilan. Varmistin keittiön, ettei sinne jäänyt siimahännille murun murua. Tänä vuonna tulimme huvilaan ensimmäisen kerran pari päivää ennen juhannusta, mutta päätimme että ensi keväänä tulemme jo toukokuun loppupuolella ekan kerran. Se on hieman stressaavaa tulla ennen Juhannusta ja saada kaikki paikat kuntoon ennen kuin muu perhe saapuu. Mutta se toukokuu on aina niin kiireinen liikkeessä, että en saa lähdettyä Vaasaan, mutta ensi keväänä yritän.

 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15. Tervetuloa!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *