Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Upeat mekot!

Olipa ihanaa pukea kaunis mekko päälle ja korkkarit. Onhan se nyt niin, ettei korkkareita mikään voita 🙂 Mutta vaikka niitä ei mikään voita, laitan mielummin jalkaan tennarit tai sandaalit 🙂 Postauksen mekot ovat oivia juhlamekkoja, mutta myös työmekkoja. Eivät ne toki joka työpaikkaan tai työtehtävään sovellu, mutta jos työympäristö vaatii tyylikästä pukeutumista, niin nämä soveltuvat siihen loistavasti.

Mekot ovat naisellisia ja ajattomia mekkoja. Joillekin nämä mekot ovat arkipäivän mekkoja ja joillekin juhlamekkoja!

 

Isabelle mekko

Isabelle mekko on super söpö mekko! Mekko on musta, jossa on vanhan rosan väriset yksityiskohdat. Mekossa on ympyrä kaula-aukko, lyhkäiset hihat ja se on istuva vyötärölle saakka. Helma osa levenee alaspäin. Takana on vetoketju ja mekko istuu kauniisti myös selästä. Minulla on mekosta päällä koko M.

 

Scarlett mekko

Scarlett mekko on ajaton ja kaunis juhlamekko, mutta toimii myös työmekkona. Mekossa on V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä. Hihat ylettyvät kyynervarteen ja ovat löysät. Mekko istuu rinnan kohdalta vyötärön kanttiin asti, joka on vyötärön korkeimmalla kohdalla, heti rinnan alla. Helmaosa levenee alaspäin. Minulla on mekosta päällä koko M.

 

Rina laukku

Rina laukku on näyttävä! Laukussa on kaksi laukkua ja pieni pussukka edessä. Laukut saa irti toisistaan eli laukkuja voi käyttää erikseen tai niihin voi vaihtaa hihnan. Pienemmässä laukussa on kohokuviota ja isompi laukku on sileä. Pientä laukkua voi käyttää myös iltalaukkuna, kultaisella olkahihnalla.

 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15. Tervetuloa!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

2 kommenttia

  1. Isabelle mekko on söpö ns.pikkumusta,toinen musta juhlavampi.

    • Hei Anna-Maija! Jep, isabelle on todella naisellinen ja ”petit” mekko. Musta on klassinen mekko moneen menoon. Mukavaa viikkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *