Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Työasut osa 2. Easy housujen asukokonaisuus

Työasut numero 2. on super mukavat Easy housut kauniilla 100% puuvilla neuleella, ihanalla 100% villa huivilla ja tyylikkäillä loafereilla. Asu on kiva rentoon työkäyttöön tai vapaa-aikaan.

Jämähdin katsomaan leffaa, jonka mieheni pisti pyörimään eli se kertoi naisesta joka sai oikeuden päätöksellä holhoukseen vanhuksia ja sitten tämä nainen möi heidän omaisuutensa ja nappasi heidän rahat. Hän tietenkin nappasi väärän vanhuksen, jolla oli yhteyksiä venäjän mafiaan ja loppu on historiaa. Naisen röyhkeys leffassa oli pöyristyttävää, suututti niin vietävästi tämä röyhkeys, joten minun oli pakko katsoa leffa. Rakastan leffoja, joissa paha saa lopuksi palkkansa ja tässäkin kävi onneksi niin. Tästä johtuen ilta vierähti niin myöhäiseksi, että jaan ainoastaan linkit postauksen tuotteista verkkokauppaamme. Verkkokaupasta löytyy tarkat selitykset tuotteista 🙂

 

 

 

Jos sinua rupesi kiinnostamaan, mikä leffa se oli mihin uppouduin, niin sen nimi on ”I care a lot”.

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15. Tervetuloa!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

    • Hei Anna-Maija! Kiitos vististäsi 🙂 Jep, aivan ihanat ovat 🙂 Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *