Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Dalton setti yhdessä ja erikseen

Dalton setti on sitä samaa InWearin pumpulin pehmoista laatua, kun keväälläkin oli oloasut ja t-paidat ja shortsit. Laatu on loistava. Pese ja pidä, miellyttävä iholla ja silittää ei todellakaan tarvitse. Itselläni on tästä laadusta useita tuotteita ja olen enemmän kuin tyytyväinen niihin.

Allaolevat tuotteet voi yhdistää yhteen, kuten me olemme tehneet, mutta hupparia ja housuja voi käyttää myös erikseen. Teimme asusta stailausvideon joka löytyy postauksen lopusta. Videolla näytämme myös, miten näitä tuotteita voi yhdistää erikseen.

Dalton setillä viettää vapaa-aikaa, mutta niin style se on, että sillä voi liikkua muuallakin kuin kotona!

 

Helma liivi

Helma liivi on kevytvanuliivi. Liivi on pehmoinen ja kevyt. Liivissä on vetoketju edessä ja sivussa on taskut. Liivissä on pystykaulus ja se on hieman slimmattu vyötäröltä ja se on suht ohut. Minulla on liivistä päällä koko 34.

 

Dalton huppari

Dalton huppari on klassisen mallinen huppari hupulla ja erikoisuutena on sen pituus eli se ylettyy reippaasti pepun alle. Rannekkeissa ja hupparin helmassa on resori. Huppari on suht reilua kokoa. Minulla on hupparista koko XS ja Gabilla on koko S.

 

Kevytvanuliivi on minusta todella kätevä. Sen saa ihan pieneen tilaan eli se mahtuu hyvin laukkuun. Se on kiva lisä moneen asuun. Se tuo asuun rentoutta ja se lämmittää juuri sopivasti. Liivin voi hyvin yhdistää vaikka liehuvaan hameeseen ja cashmir neuleeseen eli tähän ihanaan asuun.

 

Meillä oli perjantaina perheen perinteiset Rapujuhlat. Työnjako oli taas selvä eli vävypoika teki perinteisen lohikeiton, jossa suolat ovat just kohdallaan. Vanhempi poikamme toimii drinkkimestarina eli hän teki alkudrinkin, jonka nimi oli Thai Basil Cocktail ja nuorin poikamme huolehti jälkiruoasta, joka tänä vuonna oli Marianne juustokakku. Pojat olivat myös käyneet ruokakaupassa ja ravut he hakivat Inkoosta. Miehet hakivat meidät naiset kauppatorin rannasta veneellä eli he tekivät esivalmistelut ja me neljä naista tulimme suoraan töistä. Meidän naisten kontolle jäi pöydän kattaus yms. Olipa taas hauskat juhlat! Söimme ulkona terassilla ja aurinko paistoi ja vaikka tuuli, niin se ei onneksi ihan osunut terassille. Olemme innokkaita laulamaan snapsilauluja, mutta snapsia itse en ole kovin innokas juomaan varsinkaan kun minulla oli lauantaina työpäivä. Ilta huipentui ulkotulen äärelle ja ruokaa sulattelimme tanssilla. En ole hetkeen tanssinutkaan näin riehakkaasti 🙂 Rakastan tanssimista ja sanoinkin miehelleni, että siitä on 13 vuotta kun kävimme tanssikurssin eli pitäisikö taas mennä kurssille, jotta opit nousisivat muistiin. Eipä sitä tule tanssittua kotona kahdestaan ja ravintoloissa emme käy tanssimassa. Itseasiassa viimeksi tanssimme Gabin ja hänen puolisonsa häissä eli juuri sellaisissa juhlissa tulee tanssittua, niitä juhlia on vain ihan liian harvoin.

 

Dalton housut

Dalton housuissa on leveä kuminauha vyötärö ja lahkeet kapenevat alaspäin. Housut ovat sievät olohousut, ne eivät ole isot ja pussimaiset. Housuja voi käyttää muutenkin! Lahkeet ovat noin nilkkamittaiset ja niissä on pieni halkio. Housut vain vetäistään jalkaan. Gabilla on housuista päällä koko M ja minulla on koko S.

Sanoisin, että hupparista voi ottaa yhden koon pienemmän kuin normaalisti käyttää ja housuista oman koon

 

Katso alla oleva video Dalton setin stailauksesta!

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15. Tervetuloa!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  1. Tuhannet kiitokset taas 🌺 Lähetys saapunut perille ja uudet vaatteet heti käyttöön. Aivan loistava materiaali, suosikkiasu 👍.

    • Hei Kaisa! Jes, mahtava kuulla :)) Ne ovat ihan huiput ja ihanaa kun tykkäsit! Mukavaa viikkoa, Kata

  2. Haluaisin Daltonin mustan hupparin kokoa XS ja housut kokoa S. Onko vielä mahdollista saada?
    Terkuin Elina Merikarvialta

    • Hei Elina! Kiitos viestistäsi. Nyt löytyy ainakin housuja kokoa S verkkokaupassa. Hupparit ovat vielä auki eli laitamme ne asiakkaille varausjärjestyksessä ja loput verkkoon 🙂 Toivotaan, että ne saapuvat huomenna niin saamme ne sitten verkkokauppaamme! Terveisin Kata

    • Hei Anna-Maija! Totta, todella toimiva setti. Setti täydentyy pian muillakin osilla 🙂 Mukavaa tulevaa viikonloppua, Kata