Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Syksyn ”must have” on neuleliivi

Syksyn muoti jatkuu rentona. Turha pönötys pukeutumisessa on ainakin toistaiseksi historiaa. Mehän toki tiedämme, että tällä maailmanlaajuisella ”tilanteella” on ollut myös pukeutumiseen suuri merkitys. Ihmiset ovat jääneet kotiin etätöihin eli pukeutuminen on muuttunut rennoksi. Itselläni ei ole mitään rentoa pukeutumista vastaan, kunhan se pysyy siistinä ja tyylikkäänä. Niitä kulahtaneita lökäpöksyjä ja virttyneitä t-paitoja en hyväksy, en edes maalaushommissa 🙂 ja tämä asia koskee myös miehiä. Niin toivon, että ihmiset pääsevät jatkossa työpaikoilleen, se ei tee kenenkään mielelle hyvää pidemmän päälle hautautua kotiin ja keskustella työasioista toisten ihmisten kanssa pelkän äänen välityksellä. Niin paljon ”hiljaista tietoa”, mitä työpaikoilla jaetaan esim. lounastauolla jää jakamatta, eikä se ole hyvä asia.

Nautin, kun saa aamuisin pukeutua ja hieman laittautua ja lähteä töihin!

 

Syksyn must have

Tämän syksyn ”must have” tuote on neuleliivi. Neuleliivi voi olla klassisen mallinen kuten Gabin päällä olevat liivit, se voi olla napillinen edestä avattava liivi (niitä on tulossa), se voi olla midimittainen liivi kuten Annemarie on tai se voi olla minkä tahansa mallinen, kunhan se on kudottu neuleliivi. Neuleliiviä voi käyttää yksistään toppina ja kun tulee kylmä, voi sen pukea jakun tai kevyen sisärotsin alle. Liivin voi pukea myös mekkojen päälle ja tällaista yhdistelmää kannattaakin kokeilla, se näyttää kivalta. Ja liivi puetaan myös poolojen päälle ja samoin myös erimittaisten kauluspaitojen päälle.

 

Gabilla on päässään syksyinen versio kalastajahatusta. Hattu on mustaa nylonia ja sen sisäpuolinen lieri on musta/harmaata ruutukangasta. Hattua löytyy yksi koko eli M/L ja sen koko on n. 57.

 

Zella vekkihousut

Oletko vartaloltasi X tai A? Eli sinulla on kapea vyötärö suhteessa lantioon? Jos olet, niin Zella vekkihousut ovat loistavat housut vartalollesi. Vyötärö housuissa on kapea, mutta lantion kohta on pyöristetty. Edessä olevat vekit antavat vielä extra tilaa lantion kohdalle. Sivuissa on taskut ja lahkeet kapenevat alaspäin. Gabilla housut loppuvat nilkkaluiden kohdalle ja hänellä on housuista päällä koko 36 ja pituutta hänellä on 170 cm. Näissä housuissa ei yleensäkään jää vyötärö liian isoksi eli selkäosaan ei jää tyhjää tilaa.

Zella vekkihousut kuuluvat ”Zella perheeseen” eli materiaali on helppohoitoista ”pese ja pidä” matskua jota ei silitellä tarvitse. Omani ovat jopa kuivausrumpuun vahingossa joutuneet ja kuinkaan niille ei käynyt paitsi ehkä ne hieman kutistuivat. Joten kuivausrumpua en suosittele

 

Gabilla on päässään nahkainen kalastajahattu. Minusta hattu on tosi cool! Hatussa on musta vuori ja se on yhtä kokoa eli kokoa L/XL, joka vastaa noin 58 kokoa. Minulla on 56 kokoinen pää ja peukalo mahtui pääni ja hatun väliin, mutta silti hattu ei tuntunut liian isolta itselleni vaan mukavan löysältä. Kovassakaan tuulessa se ei päästäni lentäisi.

 

Silja neuleliivi

Silja neuleliivi on klassisen mallinen liivi O-kaula-aukolla. Liivi on malliltaan suora ja se loppuu vyötärön alapuolelle. Liiviä löytyy musta, joka Gabilla oli päällä ylemmissä kuvissa ja tämä kaunis beige melerattu sävy. Gabilla on liivistä päällä koko S.

 

Dayn ruutuhuivi on kaksipuolinen huivi. Toinen puoli on beige/musta/vaalea kuvioinen ruutu ja toinen puoli on musta, jossa on DAYn logo. Ylemmissä kuvissa Gabilla on huivi käännettynä logo ulospäin.

Käy katsomassa myös minun päälläni oleva Katalina neuleliivi, joka löytyy täältä.

 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15. Tervetuloa!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

4 kommenttia

  1. Huomenta,
    Olen samaa mieltä kanssasi, vaikka ollaan kotona on hyvä pukeutua kivasti itsensä vuoksi.Minulla tällä hetkellä jalka paketissa ja olen sen takia enemmän kotona kun tavallisesti. Teen pienen ehostuksen ja puen mukavat siistit vaateet päälle, se piristää omaa mieltä. Korvakorut ja kaulakorun laitan myös. Punainen huulipuna on vaihtunut nuden väriin.

    • Hei Maria! Just näin 🙂 tuntuu efektiivisemmältä kun on hieman laittanut itseänsä. Sama minulla, punainen huulipuna on nykyään nude huulikiilto 🙂 Miltähän sitä näyttikään punaisella huulipunalla? Täytyy kyllä pian kokeilla taas. Tsemppiä sinulle ja pikaista paranemista, Kata

    • Hei Anna-Maija! je, aivan ihania ovat. Musta iskee aina! terkuin Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.