Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Loistotuote Tammy keeppi

Aamut rupeavat olemaan jo hieman viileitä. Sitä kaipaa jo jotain pitkähihaista lämmikettä päällensä kun lähtee töihin. Meillä on tapana tehdä Valoran kanssa pieni kävely samalla matkalla kun ajamme töihin, jos ei sada vettä. Meillä on muutama puisto, missä tapaamme pysähtyä. Lenkki ei ole pitkä, ehkä vain noin 10 minuutta kestävä, mutta saadaan kaikki kolme pieni happihyppely ennen työpäivää. Ja kaikki kävely on kotiinpäin, tapaan miettiä. Parempi kävellä edes 10 minuuttia aamuisin, kuin olla kävelemättä. Iltaisin teemme sitten pidemmän lenkin Valoran kanssa ja päivälläkin se aina välillä pääsee Ruttopuistoon.

Tammy keeppi on hauska, se on neuletakin ja viitan/keepin sekoitus. Se on äärimmäisen käyttökelpoinen, kerron siitä lisää myöhemmin ja stailausvideokin Tammystä löytyy postauksen lopusta

 

Tästä kuvasta näkee hyvin, että keepissä on nepparit sivuissa ja yksi nappi edessä.

 

Tammy keeppi/neuletakki

Tammy on pehmoista neulosta. Malliltaan se on iso neliö. Edessä ja sivuissa on ribbineulosta ja edestä kudos on tasaista. Nepparit saa sivusta auki, jos haluaa ja samoin edessä olevaa nappia voi pitää kiinni tai auki. Keeppi ylettyy reippaasti pepun alle.

  • Tammy keeppi/neuletakki € 109,95 beige ja musta

 

Seepra kuvioinen poolopaita on juuri tarpeeksi ohut kaikkien alle ja yksistäänkin se on näyttävä juuri mustan housun tai hameen kanssa. Ohuet poolot toimivat myös mekkojen alla, jos esim. mekossa on sen verran isohkot pussihihat että sen päälle on mahdotonta pukea mitään. Meiltä löytyy pooloa myös yksivärisenä luonnonvalkoisena ja tummansinisenä ja musta saapuu ensi viikolla.

Lulublu housut ovat rennot arkihousut! Housuissa on laadukas materiaali, ne ovat tukevahkoa jerseytä. Housuissa on korkea vyötärö kuminauhalla ja edessä on musta/kultaiset nyörit. Housut kapenevat alaspäin ja lahkeissa on muutama kullanvärinen painonappi. Housujen sivuissa on taskut. Gabi on 170 cm pitkä ja hänellä on housuista päällä koko S ja lahkeet olivat hänelle riittävän pitkät.

 

Beigen värin lisäksi Sammy keeppi/neuletakkia löytyy myös mustana.

 

Olenhan kertonut teille, miten tyytyväinen olen meidän 100% cashmir laatuun. Lempparituotteeni on lyhythihainen Everlotte cashmir neule ja kun säät viilenevät siirryn tähän pitkähihaiseen Evina cashmir neuleeseen. Ah, nämä ovat niin tyylikkäitä ja ylellisiä tuotteita.

Vekkarissa pidän sen napakkuudesta. Vekit ovat jykevät ja ne todellakin pysyvät vekkkeinä. Valora istuu usein sylissäni kun ajamme automatkat (siis mies ajaa autoa ja me istumme pelkurin paikalla) ja vekkariin ei tule rypyn ryppyä eivätkä vekit kärsi Valoran istumisesta. Pesin hameen eilen pesukoneessa ja se on pesun jälkeen kuin uusi, nyt aamulla vetäisen sen taas päälleni.

  • Adhra vekkihame € 129,95

 

Tammy keeppiä/neuletakkia voi pitää ulkotakkina juuri näin alkusyksystä. Se on kiva heittää mekon tai housujen kanssa päälle, kun aamulla lähtee töihin. Se toimii talvella sisäkeeppinä/neuletakkina ja jos haluaa, senhän voi jättää vaikka työpaikalle ja se on helppo vetäistä siellä minkä tahansa asun päälle, jos tulee vilu. Se toimii myös kotona, kun istuu sohvalla ja katsoo televisiota ja haluaa lämmikettä päälle. Takin kanssa sen voi pukea viittana sen päälle tai toisen puolen voi heittää olan yli ja keepistä muodostuu huivi. Ja senhän voi pukea vaikkapa päähän, kun avaat kummatkin nepparit sivuista ja pukea sen huppuna pään yli.

 

Katso alla oleva stailausvideo!

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15. Tervetuloa!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Ostin tänään Lulublu housut ja on kyllä ihanat päällä. Kotona kokeilin silkkipaidan kanssa, menevät pieneen juhlaankin. Kiitokset vielä erinomaisesta palvelusta, kannatti tulla teille asioimaan vähän kauempaakin!

    • Hei Nanna! Oi, ne olivat sinulle todella kauniit! Kaikki housut, jotka sovitit sopivat sinulle 🙂 Kiitos kun kävitte ja tervetuloa taas! terkuin Kata

  2. Kätevä,monipuolinen keeppi/neuletakki yhdisteltävissä monien asujen kanssa.

    • Hei Anna-Maija! Eikö vain 🙂 Ihan mahtavat ja rakastan vaatteita, jotka ovat niin käytännöllisiä! Mukavaa iltaa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *