Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Näyttävä neuletakki ja eilinen Live lähetys

Pitkä neuletakki on aivan ihana! Se on sellainen johon mielellään kääriytyy juuri aamuisin, kun lähtee liikkeelle. Sen voi pukea minkä asun päälle tahansa. Talven tullessa se otetaan sisäkäyttöön ja se on helppo pukea ja riisua oman kuumuustilan mukaan.

Pitkä neuletakki on näyttävä, se heiluu näyttävästi kun sillä kävelee ulkona. Se on tyylikäs ja upea!

 

Gabin asu

Gabilla on päällä Cadina mekko. Mekko on todella kaunis, se on niin yksinkertaisen eleetön. Mekko on Y-mallinen eli se on reilumpi yläosasta ja hihoista. Se on suora rinnasta alaspäin ja jopa ehkä aavistuksen kapenee alaspäin. Gabi on tyytyväinen, kun mekko on hänelle tarpeeksi pitkä. Usein minulle (163 cm) sopivan mittaiset midimekot ovat hänelle hieman liian lyhkäisiä (170 cm). Muutenkin Gabin setti on kaunis, vaaleat värit sointuvat upeasti yhteen ja asusta huokuu ylellisyys. Duna toppakassi on loistava, sinne mahtuu paljon tavaraa. Jalassa Gabilla on kauniit Hilda nilkkurit.

 

Pidimme eilen aamulla Gabin kanssa extempore LIVE lähetyksen Instagramissa. Emme tosiaan ilmoittaneet siitä etukäteen, koska päätimme pitää sen 5 minuuttia ennen lähetyksen alkua 🙂 Live lähetyksessä esittelimme syksyn uutuuksia. Live lähetys on tallennettu InstaTV:seen eli se on sieltä katsottavissa. Tulemme pitämään Live lähetyksiä nyt jatkossakin, koska nettimme toimii pienten säätöjen ansiosta taas loistavasti. Talomme paksut kiviseinät ovat olleet netin kanssa haasteellisia. Jos et vielä seuraa DOPPHelsinkiä Instagramissa, niin rupea ihmeessä seuraamaan, jotta näet lähetykset. Ja vinkkinä, että moni asiakkaamme on tehnyt tilin Instaan ainoastaan siksi, että näkee sieltä meidän stailausvideot 🙂 Nythän olen jakanut ne myös tänne blogiin ja teen sen jatkossakin.

Saimme lukuisia kommentteja ja kysymyksiä Live lähetyksessä. Kiitos niistä ja kiitos kun katsoit ja osallistuit! Jatkamme kommentteihin vastaamista tänään 🙂

 

Katan asu

Minulla on päällä valkoinen rusettipaitis. Tämä on todella kaunis näyttävillä nauhoilla ja se on minusta kiva, että paita on pitkä. Se ylettyy itselläni haarasauman alapuolelle. Jalassani minulla on Rich Cargo farkut. Meillähän on ollut Cargo housuja useita värejä esim. viime keväänä ja nyt syksyllä meiltä löytyy Cargo housut mustina ja farkkuna. Näistä farkku Cargoista tulee minun lempparifarkut tälle syksylle.

Tones neuletakki on malliltaan suora. Siinä on pystykaulus, jonka voi niskasta kääntää jos haluaa. Edessä ei ole nappeja, ainoastaan isot taskut. Gabilla on neuletakista päällä koko S ja minulla on koko XS. Neuletakki on yhtä kokoa reilumpaa kuin normaalisti, mutta jos siitä haluaa vielä pienemmän, niin ettei se roiku päällä, voi siitä ottaa jopa kaksi kokoa pienemmän.

 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15. Tervetuloa!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

2 kommenttia

    • Hei Anna_Maija! Kyllä, tämä on pitkä 🙂 Kata