Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Viga mekot!

On ollut todelliset mekkosäät nämä viimeiset viikot! Kysyn aina välillä mieheltäni, joka tutkii säätä huomattavasti tarkemmin kuin minä, että jatkuuko vielä hieno sää? Vastaus on ollut jo pitkän aikaa, että kyllä jatkuu 🙂 Onhan tämä ihanaa, me saamme paljon energiaa ja voimia tulevaan syksyyn ja talveen. Mutta ei mietitä vielä niitä, kun ne kaksi viimeistä ovat olleet niin pitkiä ja varmasti monelle meistä henkisesti raskaita. Mutta ihminen on siitä hauska olento, että sehän sopeutuu tilanteisiin, toki toiset paremmin kuin toiset. Itse kuulun siihen helpommin sopeutuvaan porukkaan ja koitan löytää tilanteista positiivisia asioita. Samaa tekee Gabi ja yhdessä olemme välillä listanneet elämämme positiivisia asioita ja todenneet että asiat ovat hyvin.

 

Yksi kiitollisuuteni kohde on Valora. Valora antaa itselleni niin paljon hyvää energiaa. Meillähän on aina ollut koiria, mutta lasten ollessa pieniä, menivät lapset kaiken edelle. Nyt kun he ovat aikuisia ja asuvat omissa kodeissa, niin Valoralle on enemmän aikaa. Valora on nykyisin meidän perheen silmäterä, itselläni hoivavietti on ollut aina kova niin tykkään kun saan hoivata sitä. Toki hoivaan edelleen koko meidän perhettä, mutta hoivausmenetelmät muuttavat muotoa lasten kasvaessa. Muistatko, kun kerroin että Valora joutuu lahikselle? Väliaikatietona kerrottakoon, että laihis sujuu hyvin. Puntarilla ei olla käyty, mutta silmämääräisesti katsottuna satoja grammoja on lähtenyt. Joten suunta on oikea.

 

Viga mekko

Viga mekko on super pehmoinen ja aivan ihana mekko moneen menoon! Mekossa on V-kaula-aukko, jonka niskassa on pienen pieni fyrrykantti. Hihojen olkapäillä on muutama vekki ja hihat ovat pienet pussihihat. Vyötärön kohdalla on ensimmäinen fyrrykantti ja helmassa toinen. Mekko ylettyy noin polveen. Mekko soveltuu vapaa-aikaan ja työhön ja iltamenoihin. Minulla on päällä mekosta koko M (mallikappale kuvauksissa) mutta oikea kokoni mekosta on S eli mekko on normaalia kokoa.

Postauksen lopusta löytyy video Viga mekosta.

 

Viikon kesälomani loppuu tänään eli huomenna olen taas liikkeessä. Oli juuri sopivan mittainen pieni breikki hektiseen aikaan ja nautin suunnattomasti varsinkin Rukan keikasta. Vaasan huvilallakin oli kiva olla, toki liikuimme taas paljon ja itse huvilalla olo jäi vähäiseksi. Minä rakastan pikalomia eli viikko rupeaa olemaan maksimi kun tykkään yhteen mittaan lomailla. Neljän viikon yhtenäistä kesälomaa en kaipaa, mutta pidän tärkeänä että saan välillä 3-4 päivän taukoja liikkeestä. Näin itselläni pysyy vielä langat käsissä ja työpaikalle on helppo palata muutaman päivän poissaolon jälkeen. Työt seuraavat toki osittain mukana, olin sitten missä tahansa. Aikaa ennen somea ja verkkokauppaa, kun lähti lomalle, jäi vain kivijalkamyymälä, mutta nykyään lomalle lähtiessä jää edelleen liike ja verkkokauppa, mutta some tulee lomalle mukaan. Iso kiitos sadoista viesteistä tälläkin viikolla, mitä saan teiltä juuri somen kautta. Ne ovat niin positiivisia ja iloisia viestejä, rakastan niitä. Ne kuuluvat myös yhtenä osana ”positiiviseen listaani” ja ne ovat yksi osa-alue, että jaksan painaa työtäni täydellä sydämellä.

Meillä on tulossa koko perheen venereissu heinäkuun lopussa. Toivotaan, että säät suosivat meitä myös silloin, koska kahdeksan ihmisen ja kahden koiran on huomattavasti helpompi liikkua veneessä ja muutenkin kun aurinko paistaa, eikä sada!

 

Katso allaoleva video Viga mekosta!

 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP. Näitä kanavia pyrimme heinäkuussakin päivittämään päivittäin.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15. Tervetuloa!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat,

4 kommenttia

    • Hei Annamaija! Eikö vain, aivan ihana herkkupala 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

  1. Iloinen Kata kauniissa mekossa on osa iloista sunnuntaiaamuna! Ja eilen pääsin viihdoinkin Doppiin ihan paikan päälle! Huikea tunnelma ja ihana palvelu 🙂

    • Hei Alla! Ihanaa kun pääsit käymään! Kiitos :)) Mukavaa helleviikkoa, Kata