Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kajsa valekietaisumekko

Käsi ylös, kuinka moni jaksaa näin kuumalla helteellä pukea housut jalkaansa? Itse en siihen pysty, jos shortseja ei lasketa mukaan. Tämän huomaa myös liikkeessä kun naiset tulevat sisälle, niin lähes kaikilla on mekko päällä ja yllätys, yllätys tullaan hakemaan lisää mekkoja. Tämä kesä on ollut varsinainen mekkokesä ja onneksemme meillä on ollut mitä teille tarjota. Ainut huono puoli on se, että ne hupenevat ennen kuin ehdimme ne suurimmaksi osaksi kuvata tänne blogiin ja verkkokauppaan ja täältäkin ne loppuvat alta aikayksikön.

Mutta kyllä niille housuillekin on tarvetta kun mennään muutama viikko eteenpäin. Kannattaa katsoa SALE osiomme koskien esim. housuja, koska sieltä löytyy nyt kaikki vähintään -50%

 

Kajsa valekietaisumekko

Kajsa mekko on laskeutuvaa ja ohuehkoa materiaalia. Mekossa on valekietaisumalli, lyhkäiset hihat ja mekko ylettyy polven alle. Mekko on loistava kesäajan työmekko, vapaa-ajan mekko ja iltemeininki mekko myös. Mekon vyötäröllä on joustava kuminauha ja vyö, joka kietaistaan vasemmalle puolelle. Mekon sivuissa on taskut. Minulla on mekosta päällä koko XS.

 

Pakko vielä muutama sananen sanoa syksyn housuista, koska meille on saapunut jo useita uusia malleja. Syksyn housut tulevat olemaan rentoja mutta siistejä. Materiaalit ovat pehmoisia, joustavia ja miellyttäviä. Ne ovat sellaisia housuja, joissa on mukava olla, mutta niillä voi mennä töihin ja muihin menoihin.

Kun ilmat hieman viilenevät, esittelemme teille uusia housumalleja!

 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP. Näitä kanavia pyrimme heinäkuussakin päivittämään päivittäin.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15. Tervetuloa!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

    • Hei Anna-Maija! Se on kiva mekko ja vilpoisa tosiaankin. Terveisin Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.