Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tulevan ruskan asut

Ruska on kuulemma Lapissa todella näkemisen arvoinen. Asia on ollut perheessämme tapetilla eli tarkoitus olisi suunnata ruska aikana Rukalle, koska emme ole Lapissa syksyisin käyneetkään. Kuulimme, että syyskuun puoliväli on Rukalla parasta ruska aikaa. Voisiko silloin tehdä pienen karhunkierroksen? Ei kai siellä oikeasti tule karhuja vastaan… #jänishousu
Kun nämä asut saapuivat liikkeeseen, välähti mielessäni syyskuun ruska, värityksenä ruskea, konjakki, poltettu oranssi ja terra.

Oletko sinä käynyt ruska-aikana Lapissa? Onko ruska näkemisen arvoista?

 

Madelyn mekko

Madelyn mekossa on upea väritys! Mekossa on valekietaisu ja mekon alle voi pukea myös topin. Itselläni mekko toimi just ja just ilman toppia, mutta mekon alle voi halutessaan pukea aivan perustopin. Vyötäröllä on leveä kuminauha, joka venyy reippaasti. Hihat ovat läpikuultavat kuminauha kujalla. Hameen helma levenee alaspäin ja helmassa on kolma fyrrykanttia. Mekko ylettyy polveen. Mekon edessä ja takana on musta joustava vuori. Minulla on mekosta päällä koko 34.

Minulla on jalassani korkkarit, mutta mekko toimii myös matalampien ja arkisempien kenkien kanssa. Pieneen menoon korkkarit mustina ja nuden värisinä toimivat mekon kanssa loistavasti

 

Margot toppi

Margot topin kauluksessa on muutama vekki, hihat tipahtavat olkapäiden alle ja malliltaan toppi on suora, joka loppuu lantiolle. Etuosa on kukkanen, takaosa yksivärinen musta. Toppi on loistava yksistään, mutta sopii myös neuletakkien/jakkujen alle. Minulla on topista päällä koko 34.

Klassinen Margot toppi syksyn väreissä toimii aina!

 

Zella shape kynähame

Zella hame on klassinen kynähame, joka kapenee alaspäin. Hameessa on kuminauhavyötärö, joka on neulottu hameen sisälle. Hameessa on pyöristetty lantion kohta ja se kapenee kauniisti alaspäin. Hame ylettyy juuri polven alapuolelle. Minulla on päällä hameesta koko 36, mutta oikea koko hameesta minulle on 34 (mutta se on loppu).

Zella kynähame on todellinen klassikko! Hame on loistavan mallinen ja siinä on loistava materiaali, pese ja pidä 🙂

 

 

Malia nauhatoppi

Malia nauhatoppi on loistava toppi yksistään tai se sopii myös kaikkien alle, ympäri vuoden. Malia topissa on nauhat kauluksessa, jotka voi sitoa rusetille tai jättää auki, yhdelle/kahdelle solmulle. Hihat ovat holkkihihamaiset, jotka tipahtavat olkapäiden alle. Malliltaan nauhatoppi on suora ja ylettyy lantiolle. Minulla on topista päällä koko 34.

 

Linn ribbihame

Linn hame on loistava hame jokapäiväiseen käyttöön. Hameessa on kuminauha vyötärö, joka venyy kivasti. Hame on ribbineulosta eli myös hame venyy tarpeen mukaan, kangas on pehmoista neulosta. Hame on kapeahko, mutta se aavistuksen levenee helmasta, varsinkin kun kävelee. Minulla on hameesta päällä koko S.

 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15. Tervetuloa!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Nyt on kyllä värit kohdillaan tulevaa syksyä varten!

  Kaunis, naisellinen mekko Katalla.
  Kynähame on niin klassikko ja kuuluu vaatekapin peruspilareihin. Tämä kynähame on huoleton, pese ja pidä, I like it.

  Kaikki kolme toppia upean värisiä, mutta rusettimallit iskivät silmääni. Rusettimallinen toppi on helppo sujauttaa neuleen tai mekon alle. Rusetti piristää asua kummasti.

  Ihanaa huomata, että syksyn mallistossa on mekkoja sekä hameita. Housuissa ehtii kyllä olla, kun ilmat viilenee

  Ehdottomasti Kata käytte perheenne kanssa kokemassa Rukan ruskan. Lataatte akkunne täyteen mahtavassa väriloistossa.

  • Hei Jaana! Kiitos viestistäsi 🙂 Eikö vain, upea värit mekossa ja nauhapaidoissa. Jep, mekkoja ja hameita tulee! ja ihania housumalleja myös, siistejä mutta rentoja. Jep, ollaan menossa ja uskaltaudun pienelle Karhunkierrokselle, kun kuulemma sielä ei karhu tule vastaan 🙂 Onneksi! Mukavaa viikkoa, Kata

 2. Hei Kata!

  Yhdyn Hellevi sanoihin: ruska on ihanaa aikaa! Ruka on lähes takapihaamme ja jo siellä saa kokea hyvänä vuonna hienon ruskan, mutta tietenkin sen upeampaa, mitä korkeammalle uskaltautuu. Pieni Karhunkierros on mainio kohde ja helppo kiertää päivässä. Oikeat karhut ovat sen verran ujoa porukkaa, että pysyvät kyllä piilossa, älä pelkää 🙂

  Terkuin
  Janna

  • Hei Janna! Kiitos viestistäsi 🙂 No uskon! Olen vain kuullut hyvää Ruskasta ja uskaltaudun karhunkierrokselle, pieni on just sopiva. Piestän miehen kävelemään ekana, niin hän saa suojella minua 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

 3. Hei Kata! Pohjoisen ruska on ehdottomasti kokemisen arvoinen. Asun pohjoisessa ja nautin siitä joka syksy!
  Aivan upeat värit tämän päivän postauksen asuissa. Syksyyn sopivia värejä todellakin.

  • Hei Hellevi! Oi kuinka ihana kuulla, olen kuullut siitä vain hyvää! Ehdottomasti Ruka on kohteena tänä syksynä. Ajattelimme syyskuun puolta väliä, se on varmasti passeli aika. Asuissakin on ihanat sävyt! Mukavaa viikkoa, Kata

 4. Mukava ruskasävyinen mekko,nauhatopissa konjakki on parempi sävyltään.

  • Hei Annamaija! Konjakki on kaunis ja oranssi säväyttää! Mukavaa viikkoa, Kata