Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Cafe latte takkimekko

Tiedättekö mitä! Me olemme syöneet tänä kesänä yhden kerran tässä meidän ulko ruokapöydässä. Aamukaffitkin olemme tänä kesänä juoneet sen ääressä niin harvoin, että ne kerrat voi laskea yhden käden sormilla. Emme ole grillanneet kesäruokaakaan kotona kuin kerran ja sekin tapahtui toukokuussa. Siis mitä olemme oikein touhunneet? Tämä on ihan outo juttu…pakko ihan miettiä menneet kesä viikonloput, että mitä sitä on tullut tehtyä.

 

Thelma takkimekko

Thelma takkimekko on ”My Essential Wardrobe” merkkinen eli entinen Denim Hunter. Denim Hunter tosiaan vaihtoi nimensä. Thelma takkimekossa on kaunis cafe latte-sävy. Mekossa on kaulukset, napit edessä ja hihansuissa ja vyötäröllä on vyö. Käänsin kerran hihoja, koska ne olivat minulle suht pitkät. Mekko on istuva ylhäältä ja vyötärön jälkeen mekko levenee maltillisesti alaspäin antaen lantiolle tilaa. Mekon sivuissa on taskut. Minulla on mekosta päällä koko 36.

Mekkoa on saatavilla ainoastaan tämä erä eli mekkoa ei tule lisää.

Kiria huivi on super kaunis takkimekon kanssa. Mutta hihattomat poolot toimivat myös juuri tällaisten takkimekkojen alla

 

Kiria huivi

Kiria huivissa on ihanat tulevan syksyn värit. Mustan lisäksi huivista löytyy beigen eri sävyjä, vaalean harmaata, mustaa ja huivin reunus on konjakin sävyä.

 

Kysäisin mieheltäni, että mitä me olemme tehneet tänä kesänä? Vastaus oli, että on niin paljon hommia jatkuvasti…Kun kysyin, että mitä hommia, jos töitä ei lasketa, niin vastaus on, että on Hanko, jossa on vene, on Vaasan huvila, jossa olemme olleet kaksi kertaa tänä kesänä ja on Ruka, jossa kävimme kerran heinäkuussa ja venereissullakin olimme.  Niin, emme ole olleet kotona tänä kesänä kuin yhden lauantai-illan kun sunnuntaina lähdimme ajamaan Rukalle. Ja miten on mahdollista, että olemme olleet useita kertoja Hangossa vaikka olemme vain kerran olleet illalla syömässä ja se oli ravintola Origo. Hieman kuulostaa oudolta tämä meininki. Tänään illalla työpäivän päätteeksi ajamme Hankoon ja olemme siellä kaksi yötä, mitä emme ole tänä kesänä vielä tehneetkään. Odotan sitä, että saan lauantai aamuna herätä veneellä rauhallisissa tunnelmissa ja ottaa kaffin ja mennä kannelle istuskelemaan, ilman kiireen häivääkään.

 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15. Tervetuloa!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Onko teillä nahka paitoja tai milloin niitä tulee? Entäs värit, olen nähnyt punaisia, ruskeita ja mustia, kokoni on 36,,siinähä voisi ehkä käyttää jotain vyötä?

    • Hei Marleene! Kiitos viestistäsi 🙂 Meille ei ole valitettavasti tulossa nahkapaitoja, mutta paljon kaikkea muuta. Mukavaa viikkoa, Kata

  2. Ihanat lempivärini tulossa syksyn vaatteisiin ja asusteisiin.

    • Hei Anna-Maija! Kiitos viestistäsi 🙂 Syksyn sävyt ovat kerrassaan kauniita! Ovat suoraan luonnosta. Mukavaa elokuun viikkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *