Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Elokuun eka mekko; Katla mekko

Huomenta elokuu! Voisiko sanoa, että kesää on jäljellä 1/3 osa? Eli kesä-, heinä- ja elokuu lasketaan kesäksi ja takana on siis kaksi kolmesta. Oikeastaan olen liekeissä tulevasta elokuusta. Työrintamalla tapahtuu aina elokuussa paljon, saan viettää vielä muutamia lomapäiviä ja meillä on perheen perinteinen rapujuhlakin tulossa. Pidän hämärtyvistä illoista ja erityisesti rakastan niitä, jos ne ovat vielä lämpöisikin. En pistä pahitteeksi, vaikka joudun pukemaan neuleen päälle, itseasiassa odotan jo sitä 🙂

 

Katla mekko

Katla mekossa on syksyn upea värikartta! Mekosta löytyy mustan lisäksi, ruskean eri sävyjä, vaalean harmaata jaa konjakin ruskeata. Mekossa on O-kaula-aukko ja napit edessä. Mekossa on laskettu vyötärö. Hihat ovat pussimaiset ja rannekkeissa on kuminauhakantti pienellä fyrrykantilla. Mekko ylettyy noin polveen. Mekon sisällä on musta vuorimekko, jonka olkaimia voi säätää. Minulla on mekosta päällä koko 34.

Mekosta kannattaa ottaa oma koko tai jos on kapea lanteinen, voi ottaa yhden koon pienemmän kuin normaalisti.

 

Hilda nilkkurit

Hilda nilkkureissa on upea luonnonvaalea väri! Nilkkureissa on kunnollinen kumipohja ja sisäsaumassa on vetoketju. Nilkkurit ovat klassisen malliset ja ne sopivat niin housujen kuin mekkojenkin kanssa. Nilkkureiden sisällä on tekstiilivuori. Nilkkurit vastaavat normaalia kokoa.

 

Kevään ja kesän alennusmyynti on ohi. Nyt katsotaan seuraavaan sesonkiin eli syksyyn. Syksyn ja kevään vaatesesongeissa on oma charminsa, mutta ihan erilainen sellainen. Nyt kaiken hörsöilyn ja värikkään ajanjakson jälkeen rauhoitutaan ja pukeudutaan hillittyyn ja rauhalliseen värimaailmaan. Linjat vaatteissa myös selkenevät ja eikö se ole niin, että kesällä voi hieman hullutella väreillä ja malleilla ja syksyn tullen hulluttelut riittävät? Syksyn mallisto tulee olemaan upea! Olen tainnut sanoa tämän jo aikaisemminkin, mutta se on totta. Ja hei, jos sinulla on tarvetta uudelle talvitakille niin odota kunnes näet meidän talven takit! Ne eivät ole koskaan olleet näin upeita! Takit saapuvat lokakuussa. Itse haluaisin ne kaikki ja meillä oli Gabin kanssa jo neuvottelut takeista, ettei meillä ole samanlaisia takkeja 🙂

Sain järjestettyä itselleni vielä muutaman lomapäivän ja pääsemme käväisemään Vaasan huvilalla. Meillä on siellä pieni savotta edessämme, koska kun tyhjäsimme Vaasan kaupunkiasuntomme vintit, niin veimme kaiken sellaisen tavaran huvilalle, josta emme voineet luopua mutta emme halunneet niitä kotiinkaan. Eli siellä on lasten klassikko leluja, monta kassia vanhoja kirjoja, astiastoja yms. tavaraa jotka ovat tulleet myös mieheni vanhempien kodista. Eli nämä isot Clasun kassit ovat nyt olleet yhdessä huoneessa jo kolme vuotta, emmekä ole kertakaikkiaan saaneet aikaiseksi purkaa niitä. Mutta jos nyt olisi aika tehdä tämä homma.

 

Katso alla oleva esittelyvideo Katla mekosta ja Hilda nilkkureista!

 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15. Tervetuloa!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Tulevan syksyn värikartta ei valitettavasti ole pukevin tämmöiselle talvityypin värien naiselle. Ruskean eri sävyt ja beige näyttävät kovin ankeilta ja saavat kylmäverisen sairaan näköiseksi.

    • Hei Vakkarilukija! Kiitos viestistäsi 🙂 Syksyn värit eivät ole sinun värikarttaasi sopivia. Mutta hätä ei ole tämän näköinen, kylmiä sävyjä tulee kun mennään hieman ajassa eteenpäin. On ihan tyypillistä ja joka vuotista, että alkusyksy alkaa lämpimillä maanläheisillä sävyillä. Mukavaa viikkoa, Kata
      ps. ja mustaa löytyy aina 🙂

  2. Mukavan väljä mekko syysväreissä ja rannekkeissa kuminauhakantti.

    • Hei Anna-Maija! Mekko on väljä eli sopivasti löysähkö 🙂 mekossa on kaunis malli ja tosiaankin rannekkeet ovat sievät. Mukavaa iltaa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *