Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kiva ja rento Jean collegemekko

Siis onpas ollut hellettä! Olemme parasta aikaa Rukalla ja täällä on päivittäin ollut yli 30 astetta…vielä jopa iltakymmeneltä! Voin luvata, että on ollut kuuma. Meidän kelomökin sisälläkin on ollut lämmin ja yöllä nukkuminen on tuottanut pientä tuskaa, vaikka fyrrät pyörittävät täysillä ilmaa. Valorakin on ollut ihan kuumissaan ja olen kietonut sitä kylmän pyyhkeen sisälle. Ihme ja kumma, se ei ole yhtään pistänyt toimenpidettä vastaan vaan maannut tyytyväisenä pyyhkeen sisällä ja jopa kävellyt mökissä pyyhe selässä roikkuen. Tämä näky on ollut kerrassan valloittava ja olemme saaneet monet hyväntuulen hymyt sen kustannuksella 🙂

Koitan saada loppuviikosta aikaiseksi postauksen Rukan lomastamme ja mitä olemme täällä kesällä touhunneet sekä uusista huonekaluista 🙂

 

Olan yli puettavat laukut

Rakastan olan yli puettavia laukkuja. Niissä saa kädet vapaaksi eli mielestäni ne ovat huippu käteviä. Otin mukaan kesälomalle DAYn minilaukun. Saan sinne mahtumaan juuri kännykkäni, Valoran kakkapussit, avaimet ja huulikiillon eli kaikki välttämättömät. Olimme pyöräilemässä mieheni kanssa täällä Rukalla ja minulla oli reppu selässä ja Minilaukku olan yli ja edessä. Olin kiristänyt hihnan ihan tiukaksi, niin laukku ei heilunut vaan oli rinnan alla vartalossani napakasti kiinni. Näin minun oli helppo vain pysähtyä ja napata kännykkä Minilaukusta ja ottaa valokuvia. Fatbikessa ei ole ”jalkaa” eli pyörää pitää tukea lantiolla, että se pysyy pystyssä. Tämänkin takia tämä edessä oleva laukku on ihan loistava.

Tutustu laukkuvalikoimaamme täältä.

 

Jean collegemekko

Jean mekko on ohuehkoa collegekangasta. Itse asiassa se on samaa materiaalia kuin Gavisa mekko, josta teimme Jouluksi videonkin. Jean mekko on helppo ja kiva vapaa-ajan mekko, joka toimii näin kesällä ihan ulkokäytössä mutta syksyn saapuessa se toimii myös kotimekkona tai rentona työmekkona.

Mekossa on laskettu vyötärö. Kauluksessa on tukeva resorikantti ja mekossa on sopivan mittaiset holkkihihat. Mekossa on helmaa jonkun verran eli se on suht runsas alaosasta ja sopii juuri siksi loistavasti juuri suoremman malliselle vartalotyypille, jolla on kapea lantio. Itselläni mekko ylettyy noin puoleen polveen ja päälläni on koko XS.

 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP. Näitä kanavia pyrimme heinäkuussakin päivittämään päivittäin.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15. Tervetuloa!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  • Hei Annamaija! Jep, usein alaslasketuissa vyötäröissä on tyttömäinen fiilis. Mukavaa iltaa, Kata

 1. Mekkokelit vaan jatkuu eikä loppua näy. Tämä Jean collagemekko näyttää näppärältä. Helma hulmuaa, mutta ei taatusti lennä ylös. Ilmava ja vaalea. Syksymmällä sitä voi käyttää kotoilumekkona.

  Lapissa helteet tuntuvat varmaan tosi kuumilta. Itikat tuskin jaksavat pörrätä helteellä, mutta tuleeko paarmat sitten sinnekin tilalle?

  Kaikki eläimet tarvitsevat viillennystä samoin kuin me ihmisetkin. Kostea pyyhe koiran ympärille on hyvä kikka ja ainahan voi suihkutella koiraa. Itse olen lisäksi ostanut koirallemme viilennysliivin sekä viilennysalustan. Viilennysalustoja alkoi ihmiset tilaamaan eläinkaupoista erään lehti jutun jälkeen, missä eräs julkkis mainosti käyttävänsä sellaista itsekin yöllä makuualustana. Isommat koot loppuivat, mutta pienten koirien on hyvin saatavilla.

  Innolla odotan Katan Ruka lomapostausta kuvien kera. Energiaa Katassa tuntuu olevan helteestä huolimatta, kun jaksaa fatbikellä polkea. Loma ja maiseman vaihdos tekee Katalle hyvää. Aina ei tarvitse blogiin kirjoittaa pitkiä tarinoita varsinkin kun olet lomalla Kata. Kuvat riittää silloin meille Doppilaisille. Ihanaa loman jatkoa.

  • Hei Jaana! Totta, loppua ei näy! Onhan tämä huikeata 🙂 Sielä oli kärpäsiä, mutta ei itikoita eikä paarmoja. En sanoisi että niinkään alhaalla niitä oli, mutta metsässä kyllä kun pysähtyi juoma- ja valokuvaustauolle. Jep, luin samaa, että XL viilennyslaustat ovat loppuunmyyty. Meillä on Valoralle myös viilennyskauluri, mutta ei liiviä. Se kun ei ole ollut pahemmin lämmönarka, ihan eri kuin Jade, niin en ole tajunnut sitä ostaa. No, onneksi pyyhe pysyi sen päällä hyvin. Mukavaa viikkoa, kata