Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Herkullinen shortsiasu

Nyt on taas esittelyssa super ihana oloasu! kaksi viikkoa sitten esittelimme teille videolla Gabin kanssa ihanan vaapaa-ajan asun. Nyt esittelen teille samaan sarjaan kuuluvan t-paidan ja shortsit. Tämä on herkullinen asu, jonka voi pukea yhteen ja erikseen. Yläosan voi yhdistää muuhun alaosaan ja shortseihin voi yhdistää erilaisia toppeja.

Shortsiasu on herkullinen ja söpö, mutta niin tyylikäs, että tällä menee melkeinpä kesäisin mihin vaan!

 

Unita t-paita

Unita paidassa on loistava matsku! Matsku on sama kuin kotoilumekko Vincessä ja saman sarjan hupparissa ja housuissa, mistä olette tykänneet. Unita paita on t-paita mallinen, suora malliltaan ja se loppuu lantiolle. T-paidassa on holkkihihat ja leveämpi kantti paidan helmassa. Minulla on paidasta päällä koko S.

Materiaali on pehmoista, hengittävää eikä sitä tarvitse silittää.

 

Unita shortsit

Unita shortsit on helppo vetäistä jalkaan. Shortseissa on kuminauha vyötärö ja nauhat. Shortsit ovat perusmalliset ja ne ylettyvät puoleen reiteen. Shortseissa ei ole taskuja. Minulla on shortseista päällä koko S eli ne vastaavat normaalia kokoa.

Gerta tennareissa on aivan ihana väri! ja kaiken lisäksi ne ovat pehmoiset ja mukavat jalkaan.

Ps. kaikki kengät nyt -40%.

 

Unita shortsisettiä löytyy tämä vaaleansininen. Unita sarjaan kuuluu myös Unita mekko, jota meiltä löytyy täältä.

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP. Näitä kanavia pyrimme Heinäkuussakin päivittämään päivittäin.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15. Tervetuloa!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Nopsaan meni vaalean sininen paita!!

    • Hei Anna-Maija! Nyt sielä taitaa olla muutama koko vielä saatavilla 🙂 Terkuin kata