Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Hellemekko ja Valoran kuulumiset

Juhannus oli ja meni. Tämän vuoden juhannus ei kuulunut minun kärkijuhannus kolmikkoon. Sattui ja tapahtui vähän kaikenlaista ja suurimpana huolena oli Valora. Kerron Valoran tapaturmasta enemmän postauksen puolivälissä.

Kuten kuvasta näkee, Valora on nyt täysissä sielun ja ruumiin voimissa, joten ei hätää sen suhteen

 

Jodina mekko

Jodina mekko on 100% puuvillaa. Se on samaa materiaalia kuin Aamiaismekko, mutta eri mallinen ja eri kuosinen. Jodina mekossa on lyhyet hihat. Kaula-aukko on V-mallinen, joka ei ole liian syvä. Malliltaan Jodina on suora fyrrykanttiin saakka, jonka jälkeen helma hieman laskostuu ja laskeutuu suorana alaspäin. Vyötärö on laskettu. Mekko ylettyy noin polveen ja minulla on mekosta päällä koko S.

 • Jodina mekko € 54,95

Jodina mekon kukat ovat mustia, jonka keskusta on hailakan rosan värinen 

 

Valoran kuulumiset

Valora oli maanantaina eläinlääkärissä ja röntgenissä. Röntgenin tulos oli, että Valoran polvinivelessä ei ole vikaa, vaan kyseessä on tapaturmainen lumpion sivusiteen revähdys. Toisin sanoen sillä on sellainen ”naksahtava polvi”. Tapaturma sattui huvilalla kun Valoran oikea takajalka ilmeisesti ponnistaessa sänkyymme lipesi. Hoitona Valora sai lääkepiikin ja lääkettä, jotka vahvistavat luustoa. Kerran viikossa, seuraavat kolme viikkoa annamme sille itse piikin niskaan, tai mies antaa. Saimme myös nuhteluita Valoran painosta eli eläinlääkärin mukaan painoa on pudotettava vähintään kolme kiloa. Valora painaa 13,5 kg eli painoa saisi olla noin 10 kg. Eläinlääkäri totesi, että koiran painonpudotus ei ole vaikeata, koska se ei pääse itse jääkapille kuten me ihmiset. Sehän on totta, se vaatii ainoastaan meiltä tahdonlujuutta. Toki olemme tienneet, että Valora on ylipainoinen ja se on täysin meidän syy, itseä pitää katsoa peiliin. Olemme nyt tehneet mieheni kanssa ryhtiliikkeen ja kaikki ylimääräinen on poistettu Valoran ruokavaliosta. Sama ryhtiliike on tehtävä myös minun ja mieheni ruokavaliossa, se ei ole nyt ihan oppikirjan mukainen. Olen kuitenkin sitä mieltä, että se ei aina tarvitse sitä ollakaan, kunhan se on sitä kuitenkin suurimman osan vuodesta.

Valoran painonpudotus on oltava noin 30% ja mieheni painonpudotus noin 25%. Määrät ovat suuria, mutta mieheni sanoja lainatakseni ”painonpudotus on Valora vain meidän omaksi hyväksi”

 

Me tulimme Vaasasta kotiin jo lauantaina. Katsoimme parhaimmaksi lähteä jo silloin ajamaan kohti Helsinkiä, koska Valoralla meni hermot kun vieraat koirat, nämä lasten kaverien koirat, juoksivat ja haukkuivat pihalla eikä se päässyt mukaan menoon. Autoliikenne oli yllättävän reipasta lauantainakin, olisin luullut että kaikki ovat mökeillä tai jossain muualla, mutta eivät maantiellä. Ilta menikin sitten katoksen ulkosohvalla pötköttäen ja syöden. Oli ihana päästä ajoissa nukkumaan, koska sunnuntai vierähtikin töissä.

 

Heinäkuun ajan tulen päivittämään blogia normaalia harvemmin, mutta älkää huolestuko, elokuussa on uusi vaihde silmässä ja blogin päivitys jatkuu samaa tahtia kuin tähänkin asti. Uskon, että pieni breikki tekee nyt hyvää ennen alkavaa syksyä, nimittäin siitä on tulossa hektinen ja lupaan kautta kiven ja kannon, että syysmallistot ovat UPEITA, ihan DOPPin näköisiä ja  jos vähääkään teitä siellä ruudun takana tunnen, niin te tulette kuten mekin tulemme olemaan, ihan haltioissanne!

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP. Näitä kanavia pyrimme Heinäkuussakin päivittämään päivittäin.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15. Tervetuloa!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Hei. Minulla oli vanhaksi elänyt mopsi. Suosittelen hankkimaan rahin sängyn viereen. Sieltä on vähän kuluneemmillakin lonkilla hyvä ponnistaa 🙂, eikä satu ”äksidenttejä” alas hypätessä. Tsemppiä Valoralle!

  • Hei Karo! Kiitos 🙂 Laitoimme pienen rahin myös sängyn vieraan ja maton myös, ettei se liukastu parketilla kun hyppää. Mopsit ovat sen verran raskasrakenteisia, ettei hypyt ole hyväksi. Mukavaa viikkoa, Kata

 2. Ihanan hempeä mekko. Kesäpäivien pelastus.

  Voi kun ihanaa kuulla, että Valoran vika löytyi ja siihen löytyi lääkkeetkin. Nyt kesähelteellä on koiran painoa helpompi pudottaa kuin talvella mielestäni. Helle vie ainakin koiramme ruokahalun, mutta keskellä sydäntalvea herkut maistuu. Paranemisia Valoralle ja tsemppiä painonpudotukseen. Sinun ei Kata tarvitse painoa pudotella, kun olet niin touhukas ja hoikka muutenkin.

  Saas nähdä maltatko heinäkuussa olla postailematta tai somettamatta. Lomailun olet sinäkin ansainnut. Itselläni lomat edessä ja nyt jo mietin tulevan syksyn vaatetusta. Hassua, mutta johtui varmaan siitä, kun töissä tehtiin syksyä varten eri skenaarioita koronan takia. Itse päätin, että oli etätöitä tai ei niin nyt pistän itseni kuriin ja kotoiluasut saavat pikku hiljaa olla historiaa. Aikansa kutakin.

  • Hei Jaana! Voi veisipä kesä Valoran ruokahalut:)) Se on tyypillinen mopsi, syö vaikka hevosen ja syö niin paljon kuin saa, mitää rajaa ei ole. Jade taas on niin nirso, katselee napsuja kipossa ja kääntyy pois. Sitä pitää välillä maanitella syömään, olla kyykyssä vieressä että syö. Mutta siitä ovat hyviä nämä Nasset, että kun syövät niin eivät mene toisten kupeille vaikka syövätkin vierekkäin. Valora joka ampaisee kupin tyhjäksi alta aikayksikön, odottaa kiltisti kunnes Jade on syönyt ja sitten vaihtavat kuppeja 🙂 Sometaukoa en aio pitää mutta blogitaukoa ajattelin kyllä pitää eli pidempien juttujen kirjoittamista. Niin minustakin, lomani olen ansainnut eli ensi viikon olen poissa liikkeestä. Viikko on jo itselläni paljon ja se onkin pisin aika, minkä haluan pitää yhtäjaksoisesti. No kyllä, osuit naulan kantaan, kotoilut historiaan ja toivon, että ihmiset pääsevät taas työpaikoilleen, jotta mielikin pysyy virkeänä ja saa sosiaalisia kontakteja, mitkä ovat tärkeitä. Mukavaa kesälomaa sinulle, kun se aika koittaa! terveisin kata

 3. Kiva mekko? Menikö nämä jo, kun en löydä verkkokaupasta tätä?

  • Hei Tiina! jep, kaikki loppuivat! Lisää tulee samaa mekkoa mutta raitasena, raitanen oli viime viikolla täällä blogissa 🙂 Mekko saapuu meille alkuviikosta! Ihanaa päivää, kata

  • Hei Anna-Maija! jep, helppo ja kiva mekko 🙂 Mukavaa päivää, kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.