Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Duba laukkusarja

Meille saapui ”toppalaukku” sarja nimeltä Duba. Nämä toppalaukut ovat nyt ”hottia” ja minusta ne ovatkin todella herkullisia ja mukavia käyttää, koska ne ovat pehmoisia ja helppohoitoisia. Jos niihin tulee likaa, niin fairyllä ja kostella rätillä saa laukut helposti putsattua.

Tein videon laukuista, jossa esittelen ne teille, joten en kirjoita tämän enempää tekstiä, lopussa oleva video saa kertoa tämän postauksen 🙂 Videolla näet myös tarkemmin päälläni olevan raitapaidan ja Rich Cargo housut, joita saapui nyt mustana. Mustia Rich Cargo housuja olenkin odottanut jo ainakin vuoden ja nyt ne vihdoinkin valmistivat ne mustina!

 

 

 

 

 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15. Tervetuloa!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.f

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset