Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Yhteinen tekijä on pinkki!

Tämän postauksen yhteinen tekijä on pinkki väri. Pinkit housut eri yläosilla ja pitsinen pinkki mekko säväyttävät ja antavat erityylisiä asukokonaisuus mahdollisuuksia niin housu- kuin mekkonaisellekin.

Pinkeistä Beck housuista saa arki- ja juhla-asuja ja pinkki pitsimekko soveltuu kevään ja kesän tuleviin juhliin!

 

Pinkki jakku

Mustat kengät ja musta laukku tuovat asuun jämäkkyyttä! Jakun kultaiset napit ja clutchin kultainen ketju sopivat ihanasti yhteen

 

Pinkki jakku

Dosso jakku

Dosso jakussa on upeat värit! Jakusta löytyy pinkkiä, rosaa, mustaa ja valkoista. Jakku on kevyt ja vuoreton , se on helppo pukea kaiken päälle. Jakussa on pyöreä klassinen kaula-aukko. Edessä on kullanväriset napit ja jakku loppuu vyötärön alapuolelle. Hihat ovat hieman lyhkäisemmat ja ne levenevät ranteita kohti. Jakku on kevyt ja helppo pitää.

Jakku toimii housujen ja hameiden kanssa sekä myös mekkojen päällä. Siihen voi yhdistää rennosti farkut, niin siniset, mustat kuin valkoisetkin. Jakusta saa juhlavan mutta siitä saa myös arkisen juuri niillä rennoilla housuilla ja tennareilla. Minulla on jakusta päällä koko 34, jakku on suht reilua kokoa, se ei kiristä mistään. Jakun mittataulukko löytyy täältä.

 

Pinkit housut

Pinkit housut

Kassima t-paita

Kassima t-paita on 100% pellavaa. T-paidassa on niin suloiset värit! Kassima t-paitaa löytyy myös sinikukkaisena täältä, sekin on aivan ihastuttava. Pellava t-paidoissa kannattaa hieman ottaa huomioon kutistumisvara pesussa. Kuivausrumpuun niitä ei kannata laittaa ja pesun jälkeen suosittelen, että ne kuositellaan kunnolla, laitetaan henkarille kuivumaan ja silitetään kosteana. Tällöin takaa sen, että pellava ei kutistu.

Kassima t-paita sopii myös valkoisten ja beigen väristen alaosien ja neuletakkien kanssa.

 

Beck nilkkahousut

Näitä super käytännöllisiä Beck housuja saapui myös pinkkeinä. Meiltä löytyy Beck nilkkahousua pinkin lisäksi luonnonvalkoisena, hiekkana, vihreänä, tummansinisenä ja mustana. 

 

Doppwoman Poncho

Doppwoman Poncho

Doppwoman Poncho

Otimme Doppwoman Ponchon myös mukaan kuvaan, jotta voimme näyttää että myös Ponchon väri sopii Beck housuihin. Ciara kietaisuneuleesta löytyy myös pinkki väri ja sekin sopii siis housuihin ihan loistavasti. Pinkkiä Ponchoa ja Kassima t-paitaa voi pukea myös vaalean alaosan kaveriksi.

 

Pinkki pitsimekko

Pinkki pitsimekko

Ena pinkki pitsimekko

Ena pitsimekko on näyttävä! Mekossa on irroitettava pinkki vuorimekko, jonka olkaimia saa säätää. Pitsimekossa on ympyrä kaula-aukko ja siinä on alaspäin levenevät ja hieman lyhkäisemmät hihat. Vyötärön kohdalla on poikkileikkaus ja pientä rypytystä. Mekkoon kuuluu pinkki ohut vyö, jonka voi sitoa vyötärölle tai sen voi sitoa myös taakse. Kummatkin tavat toimivat. Mekko ylettyy noin polveen ja vuorimekko on aavistuksen mekkoa lyhyempi, joten mekko on kepeän näköinen. Minulla on päällä mekosta koko 34. Mekko on suht reiluhkoa kokoa.

Pitsimekon hihansuut ja helma ovat kauniit, kun pitsi on jätetty luonnolliseen kuvioon eikä leikattu ja käännetty suoraksi

 

Yhdistin pinkkiin pitsimekkoon beiget korkkarit ja beigen laukun. Beiget asusteet toimivat aina, ovathan ne neutraalit ja raikkaat. Jos mekkoon haluaa lisää kontrastia, niin silloin suosittelen valitsemaan asusteeksi mustat korkkarit ja mustan laukun. Musta tuo jämäkkyyttä ja beige tuo pehmoisuutta. Tämä on makukysymys, kummastako combosta pitää enemmän.

Näissä kahdessa alimmaisessa kuvassa sidoin mekon vyön taakse. Mekon helma lyhenee vyöllä muutaman sentin, mutta tässä mekossa se ei haittaa. Pidin itse enemmän mekosta ilman vyötä. Koin sen sievemmäksi päällä, vaikka vyötäröä ei nyt korostettukaan. Mekko on suht jämäkkää pitsiä niin tämä johtui ehkä siitä.

 

Pinkki pitsimekko

Tässä postauksessa on paljon yksittäisiä tuotteita, joita voi yhdistää erivärisiin alaosiin. Jos Dosso jakkuun yhdistää siniset farkut, tulee asusta rento. Jakkuun voi yhdistää myös mustat housut sekä valkoiset housut. Mietin, että jakku toimii myös talvella mustien farkkujen ja mustan poolon kanssa. Tai jakun voi pukea mustan esim. mekon päälle. Pinkit Beck housut ovat tehokkaat taas mustan tai valkoisen yläosan kanssa.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat,

2 kommenttia

 1. Ihana kamala pinkki ei jätä ketään kylmäksi huudahti ystäväni aikoinaan, kun vaihdoin huulipunan värini kerran pinkiksi. Pöh, ajattelin silloin, mutta niin se vaan on. Pinkki jakaa ihmisten mielipiteitä. Itselleni pinkki viestii voimaa, iloa ja kepeyttä. Kun tunnen itseni keväällä vähemmän iloiseksi, niin sipaisen pinkkiä punaa huuliin, laitan pinkin neuletakin tai paidan päälle, niin jo alkaa kepeys ja ilo kuplia.

  Tämän päivän postauksen pinkit oikein nappasi silmiin. Dosso jakku oli upea ja siinäkin oli ripaus pinkkiä. Jakku näytti Katan päällä älyttömän hyvältä; elegantti ja super naisellinen. Hienostunut look.

  Kassima T-paita oli oikea kukkaispommi ja Beck nilkkahousut tosi sähäkät. Pinkki poncho tai neuletakki, niin taatusti katseet kääntyy ja hymy nousee huulille. Ilo ja kepeys tarttuu.

  Ena pinkki pitsimekko on kaunis kuin koru. Super, super naisellinen vyöllä tai ilman. Itseäni viehätti mekko ilman vyötä enemmän, koska mekko laskeutui jotenkin liehuvammin silloin. Asusteet joko beiget tai musta riippuen siitä haluaako pehmeyttä vai jämäkkyyttä.

  Nyt tuli kyllä taas hyvät housut Beckiltä. Ne on niin super easyt. Amin toppi on ihan lempparini ja siitä se rusettikuume alkoi. Eilen nappasin sen neuleen alle, kun piipahdin officella ja sain heti ihastuksen huokaisuja rusetista. Rusetti-hulluja löytyykin yllättävän paljon. Oli niin virkistävää puketua kerrankin kunnolla ja painella korkkarit keikkuen toimiston käytävää. Odotan jo normaaliin palaamista, mutta vielä on tovi odotettava ellei toinenkin.

  • Hei Jaana! Sama täällä, pinkki viestii minulle nimenomaan voimaa ja räiskyvyyttä. Dosso jakku on kerrassaan ihana ja pinkit housut todellakin upeat. Beck housut ovat loistavan malliset, kuten tiedätkin 🙂 Amin toppi on myös yksi lemppareistani, pese ja pidä ja hetkessä kuiva. Ja kuinka näyttäväksi saa perunneuleenkin kun nauhatopin pukee sen alle. Uskon, onhan se eri mennä konttorille kuin olla kotona. Toivotaan, että etätyöt loppuvat ja ihmiset pääsevät ulos tuvistaan 🙂 Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *