Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Pitkät tunikapaidat farkkujen kanssa

Minun suosikkipaitoihin kuuluu pitkät paitapuserot. Lulas on kestosuosikkini, mutta nyt tänä keväänä yhdeksi suosikeistani on noussut Anne paita. Anne paita on hieman pidempi paita ja pidän raitaista Anne paitista juuri sinisten farkkujen kanssa.

Isidora tunikapaidat ovat henkäyksen kevyitä ja ilmavia kesäpaitoja! Lulas ja Anne paidat taas ovat klassisempia ja pidempiä kauluspaitoja

 

Pitkät tunikapaidat farkkujen kanssa

Pitkät tunikapaidat farkkujen kanssa

Hallen toppaliivi

Välillä kuulen mietteitä, että toppaliiville ei ole Suomessa käyttöä. Siinä ei ole hihoja, jotka lämmittävät, joten sitä ei voi käyttää talvella. Nyt korjaan hieman näkemystä tästä asiasta. Minusta toppaliivi on hyvinkin käytännöllinen Suomen ilmastossa. Minulla on useita liivejä ja tapanani on pukea niitä juuri näin paitojen ja neuleiden päälle sekä myös mekkojen päälle. Toppaliivi on juuri sellainen välimaasto tuote, kun ei osaa päättää että onko takki liikaa tai liian vähän pukea päälle. Toppaliivi toimii kesäisin ulkona ja talvella sen voi pukea sisälle, neuletakin asemasta.

Toppaliivi on vapauttava, koska siinä ei ole hihoja. Toppaliivi on kevyt ja helppo, se ei kiristä eikä purista mistään. Välillä myös kun lähden Valora mopsin kanssa kävelylle, niin kesäisin tikkitakki on liikaa, mutta liivi on juuri sopivasti. Liivissä on taskut, johon saankin laitettua avaimet, koska housun taskuissa en niitä tykkää pitää

 

Pitkät tunikapaidat farkkujen kanssa

 

Pitkät tunikapaidat farkkujen kanssa

Tunikapaita

Tunikapaidassa, jos niiden alle pukee housut, kannattaa jättää alhaalta nappeja auki. Näin tunikapaita näyttää rennommalta ja se on kivannäköinen, kun se liehuu takana ja sivuilla kun kävelee. Myös napit kannattaa jättää alhaalta auki, jotta paita päällä on helpompi kävellä ja lookki näyttää kevyemmältä.

Tunikapiadan voi myös pukea uimapuvun päälle kun menee esim. hotellissa uima-altaalle

 

Pitkät tunikapaidat farkkujen kanssa

Pitkät tunikapaidat farkkujen kanssa

Vilma farkut

Vilma farkuissa on korkea vyötärö. Farkut istuvat loistavasti vyötäröltä ja lantiolta. Reisistä farkut ovat myös istuvat ja polven kohdalta ne ovat suorat lahkeeseen asti. Lahkeet ylettyvät noin nilkkoihin eli ne eivät ole täyspitkät. Farkut ovat hieman paksumpaa materiaalia eli niistä ei näy läpi. Koosta sen verran, että minulla on päällä koko 26″. Farkkujen kokoa voi verrata Ryan farkkuihin, korkeus on ihan sama ja koko myös. Vilma farkuissa on vain noin 2 cm kapeampi vyötärö kuin Ryan farkuissa.

 

Pitkät tunikapaidat farkkujen kanssa

Pitkät tunikapaidat farkkujen kanssa

Saimme pientä korilaukkua lisää. Unohdin viimeksi kertoa, että laukun hihnoja voi säätää pidemmiksi. Kun päällä on vain ohut paita, saa laukun myös näin olalle, mutta takin kanssa, voi hihnoja pidentää. Ps. myös isompaa raitaista korikassia tuli lisää.

 

Pitkät tunikapaidat farkkujen kanssa

Vyöt

Vyöt ovatkin olleet pois kuvioista jo pidemmän aikaa. Nyt on aika kaivaa vyöt laatikoista esille ja tehdä inventaario, mikä vyö vielä pääsee jatkoon ja mikä lähtee kiertoon. Vöillä saa asuihin ilmettä. Jos suoranmallinen yläosa tuntuu liian löysältä, niin asia ratkeaa helposti vyöllä. Vyö puetaan vyötärölle ja kurotaan yläosa pienemmäksi. Jos vyötäröä ei haluta korostaa, voi vyön pukea alemmas lantiolle. Vartalotyyppi ratkaisee myös mihin vyö puetaan.

Kurvikas nainen pukee vyön vyötärön kapeimpaan kohtaan ja suorampi vartaloinen nainen taas vyötärön alapuolelle

 

Isidora tunikapaita

Isidora on pidempi paita, jossa on paitiskaulus ja napit edessä. Hihat ovat puolipitkät ja ne voi kääräistä lyhkäisemmiksi ja laittaa ne loopilla kiinni kyynervarren alapuolelle. Paidassa on pyöreä helma ja paitaa voi pitää kiinni tai auki, vyöllä tai ilman. Minulla on paidasta päällä koko 34, paita on reiluhkoa kokoa.

Isidora on samaa materiaalia ja samaa kuosia kuin Ingeborg paidat

 

Pitkät tunikapaidat farkkujen kanssa

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Pitkät paitapuserot kuuluu itselläni ehdottamasti kesään. Helppo sujauttaa uimapuvun päälle turvavaatteeksi sekä viipottaa pitkä paitapusero päällä farkkujen kera kuumia katuja.

  Toppaliivi on ihan unohdettu vaate. Tykkään itse niistä, mutta miksiköhän itselleni siunaantunut vain tummia toppaliivejä? Tämä beige on style.

  Isidora tunikapaidat ovat vilpoisen ja eläväisen näkyviä. Värit sekä malli ihan täydellisiä.

  Vilma-farkut ovat hohtavan valkoiset. Hassua miten kevään koittaessa kaipaa vaaleita ja ei täyspitkiä lahkeita. Jopa pienet paikat hyväksyn farkkuihin, mutta en lannefarkkuja.

  Korikassit ovat niin kesään kuuluvia, mutta näppärä se on beige Camera-laukkukin. Olikohan tähän hihna vaihdettavissa? Täytyy tutkailla.

  Vöillä saa paljon asuun vaihtelua. Täytyykin katsastaa omat vyöt josko ne vaativat päivitystä.

  Aurinko pilkistää joten aurinkolaseille on todellakin käyttöä. Itselleni ilmaantui jo pisamatkin. Tosin aamut ovat kyllä petollisen kylmiä ja hanskat sekä pipo on edelleen koiralenkillä vakiovaruste aamulla. Kai ne ilmat joskus lämpenee…

  • Hei Jaana! Pitkät paitikset ovat todella monikäyttöisiä 🙂 Tähän laukkuun ei voi vaihtaa hihnaa, valitettavasti. Korikassit ovat niin ihania ja käyttökelpoisia. Totta, aamut ovat olleet todella kylmiä. Kyllä se lämpenee ja hauskaa viikonloppua, kata

 2. Ihanat tunikat!
  Ja liivit ovat ihan best, niin monikäyttöisiä ja lämmittäviä sopivasti!
  Tämäkin tikkiliivi löytyy ja on ollut paljon käytössä. Hyvä ostos!

  • Hei Kirsi! Eikö vain, liivit ovat juuri sopivia 🙂 Mahtava kuulla! Mukavaa Vappua, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *