Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Hauskaa Vappua!

Lähdemme nauttimaan pitkästä viikonlopusta tänään klo. 16.00 ja palaamme virkein mielin takaisin liikkeeseen maanantaina klo. 11.00. Katan Tyyliblogi päivittyy sunnuntaina postauksen ja videon kera. Huomenna saatamme päivittää jotain kivaa Instagramin ja facebookin puolelle, kun nautimme Vappubrunssia Gabin kotona. DOPPshop verkkokauppamme palvelee 24/7.

Hauskaa Vappua!

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

6 kommenttia

  • Hei Maarit! Toivottavasti vietit kivan Vapun ja onneksi ensi viikolla lämpenee, lupasi Pekka Pouta! terkuin kata

  • Kiitos Marianne ja toivottavasti sinullakin oli hauska Vappu 🙂 Mukavaa viikkoa, kata

 1. Ihana prinsessamekko! Väri on kaunis, malli mekossa täydellinen samoin kuin itse mekon kantajakin.

  Rentouttavaa pitkää viikonloppua ja kepeän kevyttä vappua teille molemmille: Katalle ja Gabille. Nauttikaa perheenne kanssa vappubrunssista ja ottakaa kyytipojaksi kuplivaa. Tunnelma on taatusti katossa.

  Saas nähdä mitä ilmestyy blogiin sunnuntaina? Veikkaan Doppwomanin uusia mekkoja. Jos postaus onkin jotain muuta, niin en pety. Postaukset on aina huikeita ja videot vauhdikkaita. Sunnuntain postaus on aina niin hyvä lopetus viikon päätteeksi ja nälkä kasvaa syödessä eli jää odottamaan uteliaana jo seuraavan viikon uutta postausta. Doppin blogi on vaan niin paras!

  • Hei Jaana! Kiitos :)) Me otimme Vapun rennosti, emmekä olleet viikonloppuna töissä 🙂 Mies sanoi sunnuntaina illalla, että hän ei muista koska ei oltaisi oltu töissä sunnuntaina…kerroin hänelle, että se oli viime kesänä, kun joku sunnuntai jäi välistä. Huomenna tulee uusia DW mekkoja, toivottavasti tykkäät! Mukavaa viikkoa, kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *