Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Uutta DOPPshop verkkokaupassa

DOPPshop verkkokaupastamme löytyy uusia ihania tuotteita! Oletko huomannut, että lisäämme verkkokauppaamme päivittäin uusia tuotteita? Uudistimme myös verkkokauppamme maksutoimintoja eli nyt voi maksaessa käyttää mm. luottokorttia ja Pay Pal-toimintoja. Ennen klo. 14.00 ma-pe maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ja toimitamme ilman postimaksua yli € 50,00 tilaukset.

Uusituilla toiminnoilla pystymme nopeuttamaan toimituksia eli saamme ne matkaan nopeammin! 

 

Cecilia mekko toimii ilman vyötä tai vyöllä. Yhdistin vihreään konjakkia ja valkoista, mutta myös mustat asusteet toimivat mekkoon loistavasti.

 

Vince mekko on ihana kotoilu- ja vapaa-ajan mekko. Mekko on pehmoinen ja se ei rypisty käytössä eikä vaadi silitystä pesun jälkeen. Vince mekkoa löytyy myös kaunis beige. Beige mekko löytyy täältä.

 

Belty toppi on se meidän loistava toppi joka sopii kaikkien alle ja kesäisin myös yksin pidettäväksi. Harmaa neuletakki ja hiekan väriset housut Belty topilla muodostavat Graige väriyhdistelmän.

 

DAYn clutch sopii arkeen pitkällä hihnalla ja menotouhuihin pelkällä rannekkeella. Clutchissa on kaunis elävä pinta ja väri, joka sopii kaikkeen!

 

Kolmiulotteinen Jill toppi on niin kaunis arkeen mutta se soveltuu myös juhlaan, kun siihen yhdistää juhlavamman alaosan.

 

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Toden totta verkkokauppaan on putkahdellut uusia tuotteita tämän tästä. On teillä ollut vilskettä ja tohinaa. Ensin otitte haltuun uuden kassajärjestelmän, uusia tuotteita tulee tiuhaan tahtiin ja vielä uusitte verkkokaupan maksuehdotkin sekä tilaukset kulkevat kuin idän pikajuna. Wau, melkoisia energiapakkauksia olette, Kata ja Gabi!

  Vihreä midimekko on viehkeä. Jännän napakka yläosa kuin safarimekko, mutta alaosan salsakantit ovat niin naiselliset. Pidät vyöllä tai ilman, niin helma heiluu ja askel on keveä.

  Musta Vince-mekko näyttää kutsuvan pehmeältä. Tyylikäs kotoilu ja vapaa-ajan mekko millä kehtaa kulkea kaduilla ja kylillä.

  Graige vöriyhdistelmä on uskomattoman kaunis. En olisi uskonut, että värit sointuvat noin kauniisti yhteen ja saavat aikaan todella erilaisen, freesin ja modernin kombon. Ihan sanottomaksi veti! Voi vaan ihailla Katan mieletöntä stailaustaitoa, mikä on taianomaista taikomista.

  Olipa huikea sadepäivän postaus! Neuletakki oli eleettömän elegantti, molemmat topit super ihania, Beckin housut ihan huippuja ja Dayn clutch oli aivan mieletön kuin koru. Sanottomaksi menin, mykistyin ja huokailen. Pakko kurkata verkkokaupan uudet ihanuudet, josko kokoja on vaan jäljellä.

  • Huomenta Jaana! Hah, hah in kyllä tietänyt elävänsä taas muutaman viikon 🙂 Miksi aina uudet laitteet ja uusi systeemi takkuaa…me ihmisethän emme takkua, se on vain se laitteet ..:) Mutta nyt voi jo todeta, että lopussa kiitos seisoo. Olemme onnesta soikeena järjestelmiin, jotka auttavat meitä työssään ja olemaan ennenkaikkea vielä nopeampia verkkokauppatoimitusten suhteen, koska haluamme toimittaa tuotteet nopeasti perille. Olemme itse niin hätäisiä, että jos tilaisin jotain niin senhän on oltava nyt ja heti minulla 🙂 Eikö olekin kaunis yhdistelmä! Se on sellainen hieman harvinainen combo, jota käytetään harvoin. Belty toppi sattui juuri nappaamaan beigen ja harmaan yhteen ja muodosti kauniin kokonaisuuden. Mukavaa päivää! Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *