Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Lyhythihaiset neuleet t-paidan korvikkeina

Lyhythihaiset neuleet t-paidan korvikkeina

Lyhythihaiset neuleet ovat loistavia korvikkeita tavallisille t-paidoille. Neuleet ovat tyylikkäitä ja pukevampia kuin t-paidat, vaikka ei t-paidoissakaan mitään vikaa ole 🙂 Mutta jos mietitään työkäyttöä, niin lyhythihainen neule on soveliaampi toimistoon kuin t-paita. Lyhythihainen neule on puetun näköinen.

Lyhythihaisia neuleita löytyy kolme eri väriä eli klassikkovärit beige, tummansininen ja musta

 

Lyhythihaiset neuleet t-paidan korvikkeina

Lyhythihaisen neuleen voi pukea helposti hihattoman mekon päälle! Vyö on juuri samanvärinen, kuin neule, mikä näyttääkin erityisen kivalta silmään!

 

Ilu hihaton pellavamekko

Ilu on todellinen kesämekko. Ilu on 100% pellavaa ja miten ihana se onkaan kuumina kesäpäivinä. Jotta hihaton mekko saa pidemmän käyttöiän, puetaan mekon päälle neule. Näin mekko muuntautuu hameeksi ja hihattomasta kesämekosta kuoriutuu vaikkapa työmekko! Kätevää, eikö vain?

Ilu pellavamekossa on hieman leveämmät olkaimet, mikä takaa sen, että ne peittävät rintsikoiden olkanauhat. Mekossa on V-kaula-aukko sekä edessä että takana. Mekko on suurehko, se levenee ihan minimaalisesti fyrrykanttia kohden. Itselläni mekko ylettyy pohkeiden alapuolelle.

 

Lyhythihaiset neuleet t-paidan korvikkeina

Lyhythihainen neule mahtui hyvin löysähkön pellavamekon päälle ja mekon lyhkäiset hihat jäivät neuleen hihojen sisälle ihan kevyesti. Asu näyttää hauskalta, kun mekosta näkyy kaulus ja helma, ei hihoja!

 

Lyhythihaiset neuleet t-paidan korvikkeina

Lyhythihainen neule Derby

Lyhythihainen Derby neule on loistava käyttöneule! Neuleessa on O-kaula-aukko ja kyynervarteen ylettyvät hihat. Hihoissa on leveät resorit. Malliltaan neule on löysähkö ja helmassa, neuleen sivusaumoissa on halkiot. Neule on reiluhkoa kokoa. Minulla on neuleesta päällä koko XS.

Lyhythihaisen neuleen kuuluu olla löysähkö mutta neuleesta voi ottaa yhden koon pienemmän koon kuin normaalisti. Derby neuleen mittataulukko löytyy täältä.

 

Lyhythihaiset neuleet t-paidan korvikkeina

Mekkojen ja hameiden kanssa sekä myös löysien housujen kanssa, voi neuleen päälle pukea vyön. Vyö tuo vartalolle linjaa. Ilman vyötä löysähkön alaosan kanssa vartalo näyttää helposti suoralta ja isommalta kuin se onkaan. Leveä punottu vyö on pehmoinen eikä paina vyötäröä!

 

Lyhythihaiset neuleet t-paidan korvikkeina

Hatla pellavamekko

Hatla pellavamekossa on hieman laskettu vyötärö. Mekossa on kaulukset ja lyhkäiset hihat, jotka ylettyvät lähelle kyynerpäitä. Vyötärön poikkileikkauksen kohdalla on pieniä vekkejä, jotka antavat tilaa lantiolle. Mekossa on myös huomaamaton rintatasku. Edessä on napit ja mekon sivuissa on taskut. Mekossa on kauniit rusehtavan sävyiset napit. Mekko ylettyy juuri polven alle. Minulla on mekosta päällä koko 34.

Laskettu vyötärö sopii loistavasti H-vartaloiselle naiselle. Mutta tässä Hatla mekossa ei ole niin alas laskettu vyötäröä, ettei tämä kävisi myös A-vartalolle. Jos vyötärö on vahvasti laskettu, voi laskettu vyötärökantti tulla A-vartaloisella naisella liian alas ja napata lantioon kiinni

 

Lyhythihaiset neuleet t-paidan korvikkeina

Kun alaosa on kapeampi ja kun alaosa on varsinkin housut, toimii neule loistavasti ilman vyötä!

 

Rich Cargo

Vaaleansininen on Rich Cargo housujen uusi väri!

Cargo housut ovat rennot, mutta tyylikkäät. Niissä on hieman asennetta vetoketjutaskulla oikean reiden sivussa sekä lahkeen sivu saumoissa. Sivussa on taskut ja takana on vale läppätaskut. Cargo housut ovat puuvillaa ja niissä on muutama % stretchiä eli ne ovat mukavat pitää. Vyötärönauha ylettyy juuri navan kohdalle ja fiilikseltään ne saavat olla hieman löysähköt, mutta muistathan kuitenkin, että puuvilla housut venyvät hieman käytössä. Minulla on housuista päällä koko 34.

Rich Cargo housuja löytyy:

 

Lyhythihaiset neuleet t-paidan korvikkeina

Lyhythihainen neule ja kolme loistavaa väriä. Mikä näistä on sinun neuleesi?

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat,

2 kommenttia

  1. Tyylikkäät neuleet ja Kata kuin movie star. Kun kurkkasin postauksen, niin Katasta tulee mieleen ainakin minulle Grace Kelly ja Britt Ekland nuorempana. Ihania kuvia; kaunis Kata esittelemässä tyylikkäitä neuleita, klassisia mekkoja ja stylejä housuja.

    Neuleet ovat todellakin kesällä tarpeen. Toimistossa ne luovat stylen vaikutelman ja vaikka t-paidat ihania ovatkin, niin peukutan näille neuleille. Vyö neuleen päälle ja vaikka housut, hame tai mekko alaosaksi, niin onpa siisti kokonaisuus.

    Nyt on pakko katsastaa omat kesäneuleet läpi. Beigen neuleen sävy iski silmääni. Eri asia sopiiko sen sävy taas nassuuni vaikka Katalle sopikin täydellisesti.

    Myrsky sen kuin jatkuu, takatalvi tekee tekoaan, mutta Doppin postaus piristi. Siivouskin sujuu kuin tanssi, imuri laulaa ja pölyt pyyhkiytyy vauhdilla. Jospa siivouksen jälkeen sallisi kalorivapaan karkkipäivän itselleen ja sukeltaisi Doppin verkkokauppaan. Varmaan sieltä löytyy joku herkku, mutta pakko turvautua Katan apuun värivalinnan takia. Onneksi Kata auttaa aina, oikea enkeli.

    • Hei Jaana! Oho, oikein movie star 🙂 Kiitos kohteliaisuudesta, mutta ihan ei vielä taideta olla sillä tasolla :)) Mutta pidän juuri siitä entisajan tyylistä, missä käsilaukku keikkui kyynerpään kohdalla ja helmat heiluivat. Itsekin sain saman fiiiksen juuri niistä asuista, missä laukku oli kädessä. Huivi vielä puutui päästä, niin että sen sitoo eteen leuan alle, kuten Kunigatar Elisabet. Neuleet ovat käteviä ja tyylikkäitä. Beige on hyvä sävy, se ei ole liian keltaiseen taittuva beige, vaan on raikas. Onneksi takatalvi oli ja meni. Nyt on luvassa pelkkää aurinkoa, olen ihan fiiliksissä! Nyt uskon iltapäivälehtiä, kun lupasivat lyhkäistä kevättä ja pitkää kesää 🙂 Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *