Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

On mekkoja mistä valita ja hauska video!

Hei, mistä DOPP tunnetaan? Aivan oikein, mekoista ainakin ja kyllä, monesta muustakin asiasta. Mutta mekoista ei turhaan, koska liikkeeseen ja verkkokauppaan ilmestyi taas niin ihania mekkoja, että nyt taitaa iskeä valinnan vaikeus kun näkee tämän postauksen saldon.

Teimme hauskan video postauksen mekoista, jonka löydät postauksen lopusta 🙂

 

Muistatko, kuinka ”ennen” puettiin neule harteille tai vyötärölle? Hetken aikaa tässä välissä se oli ehdoton nou nou mutta kuten monille muillekin asioille käy, on tämä tapa pitää neuletta taas trendikästä! Minusta tämä on kätevä tapa kantaa neuletta/ohutta takkia, jos ei ole isoa korikassia mihin sen laittaa.

 

Lillyann takkimekko

Lillyann mekko on naisellinen ja sievä takkimekko! Mekko on hieman ohkaisempaa ja ihanasti joustavaa materiaalia. Siinä on napit edessä, jotka saa kokonaan auki. Mekossa on paitakaulus, 3/4 osa mittaiset hihat ja sivutaskut. Mekko on slimmattu vyötärölle, jonka jälkeen se levenee alaspäin ja loppuu polven alle. Mekossa on vyö. Minulla on mekosta päällä koko 36, mutta myös koko 34 on minulle hyvä, koska mekko joustaa. Koko 34 minulla on päällä videolla.

Kokoa 34 saamme lisää toukokuun alussa/puolivälissä. Mutta mekon voi jo tilata verkkokaupasta, niin laitamme sen heti postiin kun se on saapunut meille.

 

Huivilla saa helposti uutta ilmettä yksivärisiin asuihin

 

Concetta mekko

Concetta on rento ja naisellinen kesämekko! Mekko soveltuu niin vapaa-aikaan kuin työkäyttöön. Mekossa on V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä ja siinä on kaksi nappia. Kaula-aukon sisäreunassa on pieni hopea/beige kantti, joka antaa ilmettä mekolle. Hihat ovat puolipitkät ja niissä on fyrrykantti. Mekossa on kolme poikkileikkausta salsakantilla. Minulla on mekosta päällä koko 34, mekko on reilua kokoa.

 

Sadie sandaalit

Sadie sandaalit ovat aivan ihanat jalkaan! Ne ovat kauniin väriset ja sopivat asuun kuin asuun. Pohjassa on hauska musta/beige kuvio. Edestä pohja on 3 cm korkea ja takaa 5 cm korkea. Sandaalit vastaavat Gaborin normaalia kokoa.

 

 

Neuletakki/jakku harteilla on naisellinen!

 

Concetta mekko

Concetta mekkoa löytyy yksivärisen lisäksi myös raitainen versio. Tämä mekko on ohuehkoa 100% puuvillaa. Vaikka tässä ei ole joustoa, ei se haittaa yhtään.

 

Kesähatut ovat jo saapuneet liikkeeseemme, kuvaamme niitä piakkoin. Suosiihan sääkin meitä jo, joten kaipaamme hattua päähämme ja aurinkolaseja! Kaikki aurinkolasit löytyvät täältä

 

Concetta mekko

Beigen Concetta mekon sisko on vaaleansininen Concetta mekko. Aivan ihana tämäkin! Puuvilla pellavan kaverina tekee sen, että mekko ei rypisty yhtä helposti kuin täysi pellava mekko.

 

 

Doppwoman Betty neuletakki on kaunis. Vaaleansininen ja luonnonvalkoinen ovat täydellisiä mekkojen päälle.

 

Leana mekko

Leana mekko on käyttökelpoinen mekko taas niin moneen menoon 🙂 Sitä on ihana pitää, se on juuri sopivan löysähkö, mutta ei säkkimäinen ja siinä on kaunis V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä. Mekossa on puolipitkät hihat, hihansuissa on pieni fyrrykantti. Mekko koostuu kahdesta frillasta ja se on istuva rinnan kohdalta, jonka jälkeen se levenee maltillisesti alaspäin. Minulla on mekosta päällä koko 34, mutta oikea koko olisi ollut koko 36 (koko 34 puristaa käsivarsista).

 

Tämä Leana mekko on samanmallinen kuin Loulou mekko, joka meillä oli juuri ennen Pääsiäistä oranssin ja mustan värisinä. 

Leana mekkoa tulee lisää toukokuun alussa/puolivälissä, joten tee tilaus normaalisti verkkokaupasta ja laitamme ne tulemaan asiakkaille, kun ne ovat saapuneet meille. Näin takaat sen, että saat oman Leana mekon itsellesi!

 

Postauksessa oli viisi mekkoa, mikä mekoista on sinun?

Katso alla oleva hauska video!

 

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

  • Kiitos Annika! Tehdään näitä lisää 🙂 Mukavaa päivää, Kata

 1. Voi kuinka ihana video!😊
  Te ootte niin IHANIA,että heti aamusta tulee itsekkin,niin hyvälle tuulelle,kun lukee postausta ja katsoo videoo❤.
  Ja niin kauniita mekkoja on taas😍.

  • Hei Sari! Kiitos :)) Ihan mahtavaa, että video tuo hymyn huulille, meitäkin nauratti, kun katsoimme Gabin tekemää lopputulosta videosta 🙂 Ihanaa kun tykkäsit, kiitos siitä! Mukavaa päivää, Kata

 2. Voi ihanuus mikä herkkuhetki tämän päivän postaus oli ja vielä hauskan videon kera! Meinasi jäädä aamiainen syömättä, kun keskityin niin blogiin ja videoon.

  Todellakin nyt on mekkoja mistä valita. Sandaalit ovat myös saapuneet Doppiin, joten nyt on aika tutkailla tarkasti, kääriä hihat ja iskeä tilaukset sisään tai jää pataässä käteen. Doppin uudistunut verkkokauppa on bueno; tilaus helppoa, maksaminen nopeaa, vastauksen saa salamana ja paketti tuli seuraavana päivänä. Ihan luxusta!

  Lillyan takkimekko super style raitojen kera. Neule harteilla, miksei? Kätevää ja helppoa; laitat päällesi, jos vilu yllättää.

  Concetta mekkoa jopa kolme erilaista!
  Raitainen on raikas, beige on pehmeä ja vaaleansininen on vaan niin style. Mekoissa v-kaula-aukko, puolipitkät hihat, furrykantit ja salsakerrokset, mitä muuta voi kesämekolta toivoa? Varmaan, että aurinko paistaisi 24/7 koko kesän, kun pukee mekon päälle.

  Leanna mekko hipoi jo täydellisyyttä. Kaikki edellä mainitut elementit ja vielä raidat. Wau, tästä kesä voi alkaa!

  Huivit olivat köteviä ja niillä todellakin sai mekkoihin ilmettä. Hinnatkin kohdillaan ja vara mistä valita.

  Innollan odotan kesähattujen kuvia, postausta tai videota. Mansikka-hattuani uhka eläköityminen. Mieheni sanoi, että laitetaan se kasvimaalle variksenpelättimen päähän. En suostu, niin monia hyviä kesäpäiviä vietetty hatun kanssa! Opin ajamaan venettä se päässäni, käyttämään sup-lautaa ja melomaan kanootilla. Mansikka-hattuni näkyi merellä suojaten kutrejani ja minua. Nyt hiukan haalistuneena ”mansikkani” pääsee isolle pehmonallelle käyttöön. Arvokas työ ”mansikalla” siis jatkuu; suojella nallukani päätä.

  Oi Kata, toivon niin löytävän uuden lempihatun Doppista. Ei mitään tiukkapipoa, vaan tyylikkään rento. Voi olla jopa vaaleakin, kun niitähän voi heittää koneeseen. Mieheni lipppis, retro sellainen, mitä hän käyttää maalaushommissa menee kasvimaalle variksenpelättimelle. Saas nähdä mitä mieheni siihen sanoo?

  • Hei Jaana! Kiitos kommentistasi 🙂 Ihanaa kun tykkäsit mekoista ja videosta myös 🙂 Minulla on sinulle uusi mansikka hattu! Tai voithan valita vanilja hatun = valkoinen tai mustikka hatun = sininen vaihteeksi 🙂 Kaikki ovat oikein muikeita ja sopivat vahdikkaaseen menoosi. Punainen hattu on ihan kymppi juuri merellä, koska se näkyy! Se voi jopa pelastaa vaaratilanteilta juuri näkyvyytensä ansiosta. Jep, vie miehesi maaluslippis kasvimaalle, punainen mansikka on liian legendaarinen siihen touhuun 🙂 Ihanaa päivää, Kata

 3. Ihanan raikkaat ja kesäiset mekot ja niin hyväntuulinen video💙. Valinta on tosiaan vaikea, koska kandidaatteja löytyy myös edeltävistä postauksista 🌸. Olisi hauska tietää, meneekö videot yleensä ”yhdellä otolla” purkkiin🌞?

  • Hei Marianne! Ihanaa kun tykkäsit 🙂 Kyllä, videot menevät yhdellä otoksella, toki tällaiset videot kun tämä oli, niin otoksia on hurja määrä, että niistä pystyy rakentamaan tämän tyylisen videon. Onneksi Gabi osaa, minä en osaa 🙂 Ja videot missä puhun, niin otetaan vain kerran ja se on siinä. Ollaan huomattu, että jos minä mietin liikaa sanomisiani, niin rupean taplailemaan ja miettimään, että mitähän juuri sanoinkaan… ja homma kestää ihan liian kauan. Siksi en mieti vaan annan tulla kerralla purkkiin. Joten ekan kerran on onnistuttava 🙂 Ihanaa päivää, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *