Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kata ja Gabi Espalla

Äiti ja tytär shoppailee

Ihan mahtavaa, että kahvilat aukaisivat ovensa eilen. Moni liikkeessä käynyt on juuri maininnut, että voi kunpa kahvilat olisivat auki niin pääsisi samalla kahville kun pistäytyy shoppailemaan. Viime viikolla kun kuvasimme nämä kuvat, niin nappasimme take away kahvit mukaan Espalle.

Tapaatko sinä käydä shoppailemassa tyttäresi, äitisi tai kenties ystäväsi kanssa? Shoppailun lomassa pistäydytte kahvilla tai lounaalla tai jopa kuohuvalla.

 

Äiti ja tytär shoppailee

Äiti ja tytär shoppailee

Poncho

Mietin kun lähdimme ulos, että mitä pukisin jakkutakin päälle, koska aurinko ei paistanut ja sää tuntui vielä hieman koleahkolta. Poncho pelasti asun, se lämmitti ja kaiken lisäksi se toi ihanan extra lisäyksen asun ulkonäköön. Puin ponchon päälleni niin, että se on edestä ja takaa suora ja sivuista se on pidempi. Näin takkia ja asua näkyy enemmän. Kokonaisuus näyttää kevyemmältä.

Ponchoa löytyy sinisen lisäksi beige, luonnonvalkoinen ja pinkki. Kaikki värit sopivat asuuni.

 

Äiti ja tytär shoppailee

Gabin kaupunkiasu

Gabilla on päällä Caila hame. Hameessa on ihanan leveä kuminauha vyötärö, sivuissa on taskut ja edessä on kauniit rusehtavan sävyiset napit. Takiksi Gabi puki Le pusakan. Valkoinen lyhythihainen Zoe poolo on loistava tuote. Se sopii todella moneen asuun ympäri vuoden. Jalassa Gabilla on mustat Brielle lenkkarit, joissa on raikas valkoinen pohja.

Gabilla on samettinen lettipanta. Saamme lisää hiuspantoja muutaman viikon kuluessa ja kuvaamme ne sitten heti verkkokauppaamme.

 

Äiti ja tytär shoppailee

Le pusakka

Le pusakka on safari henkinen pusakka. Siinä on pienet rintataskut ja paikkataskut edessä. Vyötäröllä on nauha eli takissa saa vyötärön halutessa korostettua. Le pusakka on napakkaa puuvilla/pellava materiaalia. Takissa on vetoketju ja painonapit edessä. Gabilla on pusakasta päällä koko 36, se on reiluhkoa kokoa.

Varsinkin alaspäin levenevän hameen kanssa Le pusakan vyötärönauhaa kannattaa kiristää, jotta vartalolle saa linjaa. 

 

Äiti ja tytär shoppailee

Kun asuimme vielä Vaasassa ja tapasin käydä aina välillä Helsingissä, niin ajoitin kotiinlähdön aina niin, että ehdin käymään jossain kahvilassa. Lempipuuhaani oli ja on vieläkin, istua kahvilla ja juoda hyvä cafe au lait, ehkä syödä joku hyvä leivos ja katsella ihmisiä. Varsinkin Espalla sijaitsevissa kahviloissa on isot ikkunat ja näkee ihmisiä, jotka kulkevat ohi. Nautin kaupungin sykkeestä ja ihmismääristä, jotka kävelevät ohitseni. Mietin välillä, että mistähän tuo ihminen tulee ja mihinkä hän on matkalla …Nyt kun liike on sijainnut Helsingissä, niin tämä hupi on loppunut. Käymme toki Gabin kanssa kahviloissa, mutta silloin olemme työn touhussa, joten ihmisten katselut jää vähiin. Mutta kun pääsen ulkomaille, niin silloin voin harrastaa taas tätä touhua 🙂

Mietin joskus kauniina kesäpäivänä, että tänään menen Espalle kahville ja istun rauhassa ja katselen ihmisiä ja nautin kaikesta näkemästäni. Voit vain arvata, että työn touhussa en edes muista miettineeni tätä aamulla. Nytkin olen aamuisin miettinyt, että minun pitäisi hakea hiuslakkaa ja muita hiusaineita Stockkalta, mutta kaksi viikkoa on mennyt enkä ole vieläkään päässyt niitä hakemaan…

 

Ihanaa, kuinka innostuitte meidän laukkuvideosta viime viikolla. Kyseinen DAYn logo strap loppui, mutta saamme sitä lisää. Voit tehdä tilauksen normaaliin tapaan verkkokaupastamme, niin postitamme sen sinulle kun ne saapuvat. Katso laukkuvideo täältä.

Ps. jos jäit ilman beigejä pikkulaukkua viime viikolla, niin saamme joitakin laukkuja lisää. Tee laukkutilaus jo täältä.

 

Äiti ja tytär shoppailee

Katan kaupunkiasu

Minulla on päälläni sama Caila hame kuin Gabilla, mutta vaalean kitti värinä. Jakku kuuluu samaan sarjaan hameen kanssa eli yhdessä hameen kanssa se muodostaa tyylikkään yhtenäisen asun. Jakkua voi yhdistää myös muihin alaosiin, joko erilaisiin hameisiin, mekkojen päälle tai housujen kanssa. Minä puin jakun alle mustan lyhythihaisen Zoe poolon. Jalassani minulla on Blanca kävelykengät, joilla jaksaa kävellä. Laukkuna minulla on shopperi ja hihnasta roikkuu pieni vaaleansininen silkkihuivi.

Pue yläosa hameen sisälle tai jos et voi pukea sitä kokonaan hameen sisälle, niin pue se ainakin edestä, niin saat vartalolle linjaa. Meillä kummallakin on jalassamme 6 den sukkahousut, jotka ovat ihan uskomattoman kestävät ja kerrassaan loistavan väriset. Sukkahousut tulevat verkkokappaamme ihan just!

 

Äiti ja tytär shoppailee

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Onko tuo Katalla laukun hihnassa oleva huivi teidän valikoimissa?

  • Hei Evabuela! Kyllä löytyy, on nyt verkkokaupassa myös:) Mukavaa päivää, Kata

 2. Vaikka aurinko ei paistanut kuvauspäivänä, niin Kata ja Gabi kyllä säteilevät. Upeita asuja ja kuvia. Itsekin nautin noutokahveista juomalla ne ystävien kanssa aurinkoisina päivinä puistossa ja päivittämällä kuulumiset. Välillä istun itsekseni puistossa katsellen ohikulkevia ihmisiä ja mietin heidän kohtaloaan. Virkistävää ajanvietettä.

  Doppin ponchot ovat ihania ja laadukkaita. Itse pähkäilen vieläkin värivalinnan kanssa ja kohta käy varmaan samon kuten pähkäiltyäni erään rotsin kanssa; ilman jään. Kaikki värit on niin buenoja, joten valinta ei ole helppo.

  Caila hame on näppärän näköinen ja molemmat värit hyvät. Zoe poolo on ihan must; ihana päällä ja hihanmitta on ihan nappi.

  Le pusakka ja Caila jakku edustavat molemmat rentoa, tyylikästä pusakka lookkia maustettuna ripauksella safaria. Raikasta ja uutta lookkia.

  Tiirailin kuvissa Katan ja Gabin säöriä, mitkä olivat saaneet väriä. Pähkäilin, että purnukastako se sävy on tullut, mutta selitys taitaa olla se Katan ”salainen ase”: 6 den sukkahousut. Jes, kun ilmestyvät verkkokauppaan niin täällä valkoinen kanakinttu tilaa heti itselleen.

  Hienoa, jos pantoja on tulossa lisää. Niitä kaipaillaan, joten laitankin niistä viestiä. Vaaleat laukut ja vaihtohihnakin olleet ne jutut mitä Doppilaiset tilanneet. Hurja hulina on köynyt.

  Helppoa on tämä ostosten teko verkossa Doppin kanssa. Itse kaipaan live shoppausta Doppiin, kaloritonta herkkuhetkeä ja se kyllä lähestyy. Toivon silloin aurinkoista päivää. Doppi retken jälkeen olisi ihana auringonlasku, niin voisin nauttia lasillisen kuohuvaa kattoterassilla ihanien ostosten kera. Sulkea silmät ja kuunella kaupungin sykettä. Ilo olisi tarttunut ilmaiseksi Doppista kotiin asti. Oi, pian koittaa se aika jolloin kävelen Doppiin sisään taas livenä shoppaamaan.

  • Hei Jaana! Ihania mielikuvia kirjoitit 🙂 Kyllä, sukkikset ovat 6 den ja loistavimmat, joita olen koskaan käyttänyt. Palataan näihin 🙂 Mukavaa päivää, ihana päivä tulossa! Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *