Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Italialaiset juhlamekot

Italialaiset mekot

Kuvasimme DOPPshop verkkokauppaamme italialaisia juhlamekkoja, joten laitoin kuvat myös tänne 🙂 Mekkojen mitat löytyvät verkkokaupastamme.

 

Italialaiset mekot

Lucille mekko

Lucille mekko on ihastuttava ja naisellinen mekko! Lucille mekossa on pyöreä kaula-aukko. Hihat ovat puolipitkät ja hieman alaspäin levenevät. Mekko istuu rinnan kohdalta ja levenee maltillisesti alaspäin. Hieman vyötärön yläpuolella on kantti jossa on söpö rusetti. Mekko on mukava päällä. Minulla on mekosta päällä koko M.

 

Italialaiset mekot

Italialaiset mekot

Lucille mekossa on ihana, hieman vanhan ajan henki. Mekkoa löytyy myös tummansinisenä

 

Italialaiset mekot

Italialaiset mekot

 

Italialaiset mekot

Italialaiset mekot

Riina mekko

Riina mekko on kauniin klassinen ja ajaton mekko. Mekossa on valekietaisu etuosa, jossa on pieni solmuke vasemmalla puolella vartaloa. Hihat ovat puolipitkät. Mekko on vartalonmyötäinen, se on joustava ja istuu upeasti olematta kuitenkaan liian piukea. Mekon selässä on piilovetoketju. Minulla on mekosta päällä koko S.

Riina mekko on loistavan mallinen mekko ja mekkoahan meillä on ollut myös muissa väreissä, joten mekon malli on monelle teistä jo entuudestaan tuttu!

 

Italialaiset mekot

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. No nyt juhlamekot kohdillaan!
    Todella, todella tyylikäs Lucille mekko vaalena beigenä. Wau, todellakin vanhan ajan henki tulee esiin ja niin klassisen kaunis. Tummansinisenä Lucille mekko tuo mieleeni kuninkaallliset. Väristäkö johtuu?

    Riina mekko on vaan niin yksikertaisen elegantin kaunis. Mekossa on kaikki kohdillaan; väri, leikkaus ja pituus. Juhlamekko, mutta myös asusteilla muunneltava vaikka työmekoksi. Super ihana!

    Asusteet; korut, kengöt, aurikolasit viimeistelevät tyylin. Todella mahtava tulevista juhlista enteilevä postaus. Eiköhän olisi itse kunkin keksittävä tähän korona aikaan, vaikka pienessä piirissä jotkut juhlat, niin voisi pukeutua ja laittautua fiinimmin? Kotoiluasut nurkkaan, korkkarit jalkaan ja mekko päälle sekä menoksi. Päätettiin oman perheen kanssa, että nyt taas viikonloppuna panostetaan pukeutumiseen ja nautitaan viikonlopun herkuista. Piristää ja antaa potkua tulevalle viikolle.

    • Heippa Jaana! Oi, oi kuulostaapa taas niiiiiiin ihanalta! Olen itsekin ollut ihan fiiliksissä kun olen pukenut jalkaani korkkarit. Entinen korkkarinainen ja nykyinen tennarinainen vannoo kyllä taas korkkareiden nimeen. Meillä on miesten ison veneen hakureissu eli ns. miesten reissu kuulemma tulossa. Lupasin grillata sapuskat valmiiksi kun miehet saapuvat lauantaina iltapäivällä:) Mukavaa loppuviikkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *