Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ihan mahtavat tuotteet vaikka mihinkä käyttöön!

Unita mekko

Muistatko Vince kotoilumekot ja Vince hupparin ja housut? Niissä on niin loistava materiaali, että olen ollut jopa hieman ihmeissäni. Materiaali on pehmoista, kuin sileää samettia, se hengittää ja ennen kaikkea se tuntuu hyvältä ihoa vasten. Materiaali on myös silittämättä siistit eli pese ja pue aamulla päälle. Tämä Unita sarja, johon kuuluu mekko ja t-paita ovat samaa materiaalia kuin kehumani kotoiluvaatteet.

Näillä tuotteilla menee kesällä vaikka mihin! Nämä ovat aina siistit, olet reissussa, vietät aikaa picnikillä maassa istuen tai istut päivän toimistossa!

 

Unita mekko

Unita mekko valkoinen

Unita mekko luonnonvalkoinen

Unita mekkoa löytyy päälläni oleva luonnonvalkoinen sekä musta. Luonnonvalkoinen väri on raikas, se ei ole tunkkainen eikä keltaiseen taipuvainen. Vaikka mekko onkin valkoinen, niin joku voi miettiä, että onko se arka väriltään, mutta sen voi huoletta pestä pesukoneessa. Mekko on paksumpaa materiaalia, joten mekosta ei näy läpi. Muistathan, että vaalean rosat tai beiget alusvaatteet ovat parhaat vaaleiden mekkojen/paitojen alle. Valkoiset alusvaatteet näkyvät valkoisen läpi.

 

Unita mekko valkoinen

Eikö olekin ihastuttava korikassi? DAYn korikassia löytyy kahta eri kokoa. Tässä kuvassa minulla on käsivarrellani pienempi korikassi. Korikassin väritys on beige/musta ja hihat korikassissa ovat mustaa nahkaa. Korikassissa on musta vuori.

 

Unita mekko musta

Unita mekko musta

Unita mekko musta

Unita mekko on malliltaan ihan suora ja se ylettyy noin polveen. Mekossa on O-kaula-aukko, holkkihihat ja irroitettava ohut vyö. Vyö solmitaan vyötärölle ja mekkoa voi vetää hieman pussille vyön päälle. Mekkoon voi vaihtaa myös toisenlaisen vyön esim. leveän punotun vyön. Näin mekosta saa hieman asiallisemman ja esim. työkäyttöön tai pieneen menoon soveltuvan.

Löydät meidän vyöt täältä eli suosittelen sieltä Unita mekkoon Inni kangasvyötä, musta/beige kangasvyötä (sopii korikassiin), naruvöitä, Sabina vyötä (pieneen menoon), punottua leveää vyötä ja myös Morgan vyötä. Vyötä vaihtamalla, mekkoon saa eri ilmeitä!

 

Unita mekko musta

Tässä minulla on raitainen korikassi isompana kokona. Tänne mahtuu jopa viikonlopun tavarat. Tämä koko sopii minun käyttööni, olenhan tavaroiden kuljettaja 🙂 Minulla on isossa kassissa pienempiä nyssyköitä, joista löytyy tavaraa asperiinistä käärmetabletteihin ja hiuspinneistä kynsisaksiin eli kaikkea löytyy. Saan kummatkin korilaukut olkapäälleni, mikä on hyvä koska silloin kädet ovat vapaina. Nämä korikassit ovat pehmoisia kasseja.

Sarah mustat mokkasandaalit ovat ihanat jalkaan, ne ovat pehmoiset ja kevyet. Ja niiden pohja on hauska, kun siellä on mustaa raitaa.

 

Unita mekko

Unita paita valkoinen ja zella housut

Tämä yksinkertainen ja selkeä asu on juuri minun makuuni. Asu ei loista, mutta se on tyylikäs ja tiedän, että tähän en tule kyllästymään!

 

Unita paita

Unita paita

Unita sarjaan kuuluu myös paita. Paita on ihan samalla kaavalla tehty kuin mekko, erona vain, että paita ylettyy lantiolle ja mekko polveen. Mekon leveä kantti helmassa on samanlainen kuin paidan leveä kantti paidan helmassa. Paita sopii niin hieman siistimpien housujen kuin farkkujen kanssa.

Minulla on myös paidasta päällä koko S.

 

Unita paita ja Zella housut

Valitsin itselleni jo tämän valkoisen Unita paidan. Mietin vielä hetken, etttä valitsenko valkoisen vai mustan mekon? Uskon, että valitsen valkoisen, koska minulta löytyy Vince mekko mustana. Mitä sinä aiot valita näistä tuotteista?

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

3 kommenttia

 1. Tyylikkäät Unita-mekot ja -paidat!
  Sarjan vaatteet näyttää samettisen pehmeältä ja varmaan tuntuu hyvältä myös iholla. Nyt on pää pyörällä; pitäisikö tilata mekko vai paita sekä housut? Iik, Doppin verkkokauppaan putkahtelee kaikkia ihanuuksia kuin taikurin hatusta kaneja, ettei itse tiedä mitä haluaa.

  Korikassit ovat molemmat stylet. Isoon korikassiin mahtuu todella, todella paljon, mutta eihän sitä koskaan tiedä mitä nappaa mukaansa. Tein yksi päivä oman laukun ratsian ja kurkkasin mitä se oli syönyt. Uskomatonta mitä kaikkea naiset laittavat laukkuihinsa tai minä ainakin. En edes kehtaa kertoa mitä kaikkea laukkuni oli syönyt…

  Pakko istua lounaan ajaksi pähkäilemään näitä ihanuuksia. Korikassi on juuri makuuni kuten eräs Doppista tilaamani vyökin: raidat paikallaan. Vyöt ovat nykyään uusi ihastukseni. Niitä pitää olla ja erilaisia eri tilanteisiin.

  Nyt mutustelemaan lounasta ja aivojumppaamaan Doppin verkkokaupan puolelle. Vieläkö on odotettava tovi, jotta Doppwoman mekot ilmestyvät blogiin ja putiikkiin? En malta kohta odottaa, kun niin vatsan pohjassa lentelee sata ja tuhat perhosta. Uniakin olen jo mekoista nähnyt, joten saas nähdä onko uneni olleet enneunia vai ei? Aika näyttää miten on.

  • Hei Jaana! Unitan matsku ja muidenkin vastaavien mekkojen ja kotoiluasujen matsku on ihan uskomaton. Mutta totta, mekko vai paita vai kummatkin…No älä muuta sano! Olen heitellyt kassiin koko talven kaikennäköistä kamaa ja vaikka minulla on nyssyköitä ison laukun sisällä, niin onhan sielä hiuspinnejä laukun pohjalla, purkkaa, ainakin kolme hiusharjaa, pari hiuspantaa jne…huh, huh. Olisiko meillä Jaana laukun siivous paikallaan?:) Vyöt ovat kivoja ja niitä on tullut lisääkin. Ajattelinmme kehittää Gabin kanssa vyövideon ja antaa vyövinkkejä. Kuulostaisiko hyvältä? Mukavaa iltaa, kata

   • Ehdottomasti teette vyövideon ja jaatte vinkimme meille Doppilaisille. Niin moni meistä arastelee vyön käyttöä aivan turhaan. Videonne on niin mahtavia.