Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

ALE-tuotteita -40%

Käy katsomassa meidän ALE-osio DOPPshop verkkokaupassamme. Mm. kuvan Lakan kevytuntuvatakki -40%. Tutustu myös verkkokauppamme Uutuuksiin! Olemme lisänne sinne uusia mekkoja ja yläosia. Lisäämme tuotteita verkkokauppaamme päivittäin!

 

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Kurkkasin ale-osion, mutta näin se vain on: aikainen lintu madon nappa eli kova sutina on käynyt ale-osiossa ja koot ovat huvenneet vauhdilla. Ei haittaa, koska myös uutta on putkahdellut siihen malliin, että sieltä löytyy varmaan viikon herkkupalat.

    Nyt aamukahvin kanssa katsastan valikoiman miettien samalla nautitaanko viikonlopulla Doppin perinteisestä postauksesta vai vauhdikkaasta videosta vai jopa molemmista? Minä haluaisin herkutella ja vetää överit, joten peukut pystyssä toivon kunnon herkkukimaraa eli pitkä, pitkä postaus, paljon, paljon kuvia ja todella, todella vauhdikas video kaupan päälle. Saisi herkkuja kyllikseen, hymyn huulilleen ja aivot saisivat aivojumppaa, kun pitäisi miettiä mitä tilaisi itselleen.

    Ei voi muuta kuin ihailla Katan ja Gabin sekä Doppin enkelimyyjien tarmoa, kun puuhastelevat kaikkea kivaa ja ihanaa meitä Doppilaisia varten. Halaus ja voimia sekä ihanaa auringonpaistetta. Nyt aurinko meitä hellii, mutta jatkaisipa paistamista vielä kesälläkin, niin voisi hellehepeneet päällä keikistellä.

    • Hei Jaana! Hih, hih Jaana, tasit lukea meitä kuin avointa kirjaa, koska sunnuntaina tosiaan on tulossa piiiiitkä postaus ja hauska video, ainakin meidän mielestä 🙂 Mukavaa päivää, Kata