Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Vaso mekko, kuviollinen vai musta?

Vaso mekko on loistava kesämekko! Vason kangas on In Wearille tyypillistä, hyvin venyvää kierrätettyä polyesteri ja elastania. Meillä on useasti ollut tästä meteriaalista mekkoja ja niissä on aina sama piirre. Ja se piirre on, että ne ovat kooltaan reiluhkoja. 8% stretch vaikuttaa pehmoiseen polyesteriin niin, että mekko venyy reippaasti päällä. Esim. viime keväänä kun meillä oli samasta materiaalista mekko, niin moni ei uskonut että mekosta pitää ottaa yksi koko pienempi vaan otti oman kokonsa ja lopuksi jäi ilman mekkoa, kun koot hupenivat äkkiä. Joten usko minua, en höpise turhia!

Minulla on mekosta päällä koko XS ja isompaa en voisi ottaa. Sovitin S kokoa ja kaula-aukko tuli liian alas ja mekko roikkui päälläni ja tuntui liian raskaalta

 

Vaso kuviomekko

Vaso kuviomekon kuvio koostuu beigestä, harmaasta, mustasta ja valkoisesta väristä. Kuosi on tyylikäs ja ajaton. Vaso kuviomekossa on kapea V-kaula-aukko. Mekon hihat ovat loistavan pituiset, ne peittävät mukavasti käsivarret. Mekko myötäilee vartaloa ja siinä on mielenkiintoiset saumat, jotka näkyvät paremmin yksivärisessä mekossa, josta kuva löytyy hieman alempaa.

 

Doppwoman poncho luonnonvalkoisena ja beigenä sopii mekon väritykseen. Beigen sävy Cameralaukussa on täysin sama kuin mekon beige väri. Mustat tikkaukset mekon helmassa ja hihansuissa tuovat kontrastia mekkoon.

 

Mekko istuu myös selästä kauniisti ja keskellä selkää on poikkileikkaus

 

Tästä kuvasta näkee mekon poikkileikkaukset. Toinen jatkuu kaula-aukosta sivuun ja toinen lähtee vyötäröltä alas lantiolle. Rinnan kohdalla on muutama vekki ja myös laskevan vyötärösauman kohdalla on vekkejä, jotka antavat tilaa lantiolle.

 

Mekko on noin 130 cm pitkä. Minä olen 163 cm ja koko XS ylettyy itselläni melkein nilkkoihin.

 

Muistatko, kun kerroin noin viikko sitten, että vihdoinkin minulla oli aika kampaajalle. Kampaaja laittoi minulle ”Baby highlights” raitoja eteen eli raidoilla tasoitettiin juurikasvua. Omaa maantietä ja harmaata jätettiin reilusti sinne raitojen väliin, koska aikomukseni on tosiaan antaa oman hiusvärini kasvaa sieltä hieman enemmän esille. Muutos ei ollut kovin suuri, ehkä olisin toivonut hieman enemmän raitoja varsinkin sivuihin, kun pidän hiuksiani paljon kiinni, mutta menen nyt tällä ja katson tilannetta. Hiuksia tasoitettiin vajaat 5 cm eli nyt ne vaikuttavat hyväkuntoisilta.

 

Kumpiko Vaso mekko on sinun mieleesi, kuviollinen vai musta?

 

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  • Hei Leena! Kyllä sopii, erittäin hyvin. lantiolla on tilaan, mutta muistathan että on reilua kokoa eli koko otetaan yläosan, ei alaosan mukaan 🙂 Mukavaa päivää, Kata

 1. Wau, alkoipa aamu itämaisella tunnelmalla. Katsoessani postauksen mekkoja korvissani alkoi soimaan karibialaiset rytmit, teki mieli keinuttaa lantoita, heilauttaa hiuksia ja salsata koko päivä. No töitäkin pitää tehdä joten ehkäpä vain taukojumpaksi päivän zumpat ja salsat.

  Molemmat mekot ovat buenot. Musta on pelkistetyn kaunis ja sitä on helppo asustaa sekä muunnella oman mielensä mukaan. Leikkaukset näkyy mekossa selvemmin. Tykkään!

  Kuviomekko kiehtoi. Värit olivat perusvärejä, mutta kankaan kuviointi iskee silmiin. Mekon leikkaus, hihat ja pituus passelit eivätkä ainakaan liian lyhyet, muttei ylipitkätkään. Tykkään tästäkin!

  Uskon Katan koko suosituksiin ja yhtään verkkokauppa tilausta en ole joutunut palauttamaan väärän koon takia enkä muutenkaan. Joten Katan suositukset kannattaa ottaa todesta tai metsään muuten menee ja saa syyttä itseään huteista. Kyllä Kata ja Doppin myyjät tietää ja taitaa.

  Katan hiukset näyttävät elinvoimaisilta ja paksuilta. Baby highlightsit kuullostaa söpöiltä. Muutos hillitty, mutta ehkäpä kampaaja aloitti kevyellä muutoksella. Luonnollinen, freesi ja style tukka. Tykkäsin!

  • Hei Jaana! kiitos kommentistasi 🙂 Ihanaa, kun mekko sai tanssijalan vipattamaan 🙂 Jep, ostoksesi ovat enneet ihan nappiin! yritän olla todella tarkkana kokojen kanssa, jotta verkkokauppa ostokset osuisivat heti oikein. Palauttelu/vaihto on aikaavievää hommaa. Ihanaa sunnuntaita, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *