Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kata shoppailee

Tule shoppailemaan kanssani ja katso videolta mitä löysin!

 

 

Carnana tunikapaita

Carnana tunikapaidassa on napit edessä ylhäältä alas saakka. Carnassa on pyöreä kaula-aukko ja pitkät hihat, joissa on kauniit leveät kuminauha rannekkeet. Tunikapaitaan kuuluu vuorimekko/toppi, joka ylettyy reilusti pepun alle. Tunika paitaa voi pitää aukikin ja vaihtaa myös sen alle toisenlaisen topin ja alosaksi eri väriset farkut.

 

Beck nilkkahousut

Beck housut ovat nilkkamittaiset. Housumalli on suosittu monestakin syystä. Ensinnäkin ne istuvat hyvin ja materiaali on helppohoitoista ”pese ja pidä” matskua. Housut ylettyvät navan kohdalle ja vaikka housuissa on sivutaskut, eivät ne lähde pullottamaan, koska tasku ei ole lantion sivulla vaan edessä. Beck housuihin voi pukea lenkkarit tai korkkarit ja ne taipuvat niin arkeen kuin pieneen juhlaan.

Meidän ikiklassikot jotka löytyvät meiltä aina ovat tummansiniset ja mustat. Tämä hiekan sävy on kaunis beige ja loistava kevät- ja kesähousu niin töihin kuin vapaa-aikaan.

 

Bexley tennarit ovat myös upeat, kuten kaikki muutkin meidän tennarit! Nahan sävy on upea beige ja metalliosat ovat kullan värisiä. Pohja on noin 3 cm korkea. Edessä on nauhat ja vetoketju eli nauhoja ei tarvitse avata, kengät on helppo pukea ja riisua kun vetoketjun avaa ja sulkee. Pohjaa kiertää kullanvärinen raita.

Hadia on klassinen trenssi klassisessa beigen sävyssä. Trenssissä on ragla hihat, taskut sivussa, vyö, hihansuissa on tampit ja solki , viitta selkäosassa ja halkio, joka on kiinni. Napit ovat ruskea beiget ja vyön solki on tummanruskeata nahkaa. Trenssi ylettyy polven alapuolelle.

Trenssi on tämän kevään ”Must have” takki!

 

Kaulassani minulla on pehmoinen ja herkän rosan värinen ”Kedolla” huivi. Huivi löytyy kolmessa kauniissa värissä.

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat, ,

2 kommenttia

 1. Ihana shoppaus video! Doppissa on nähtävästi kaikkea uutta ja kevät asut iski silmiin.
  Trenssi on kevään must. Tämän trenssin väri on upea ja malli on mitä mahtavin. Pituus on vain plussaa mielestäni.

  Tunikapaidassa on herkulliset värit. Itse ihastuin hihojen kuminauha rannekkeisiin. Kiva yksityiskohta, mikä piristi sekä viimeisteli tunikapaidan.

  Beiget Beck nilkkahousut ovat ihanat. Väri, malli ja materiaali kymppi plus! Näissä menee varmaan koot ja leikkaukset samoin kuin normi Beckeissä, Kata? Kurkkaan kokoni omista mustista ja tämä väri ihastutti, mietitytti voisko nämä olla kesän vaaleat housut? Valkoiset farkut on jo, mutta nämä beige beckit niin niillä menisi duunista huveihin.

  Bexley tennarit näyttä ihan kenkien Rolls Roycelta. Pehmeät, tyylikkäät ja jalkoja hellivät taatusti. Dopp tennareita ei taas olisi joka naisella. Camera ruutulaukku beigenä on tyylikäs, aurinkolaseja tarvitaan jo nyt ja huivit, niitä ei koskaan voi olla liikaa. Kaikki värit Kedolla huiveissa on kauniita ja sopii moniin asuihin.

  Aurinko porottaa, vaikka pikku pakkanen yöllä palasikin ja luntakin oli maahan leijaillut. Kyllä se kevät sieltä tulee ja nyt on jo korkea aika miettiä kevään sekä kesän asuja.

  • Heippa Jaana! Eikö vain, minustakin Beck housut hiekkana ovat ihan superit! Sävy on niin hyvä ja Beck housut ovat loistavat. Moni ne jo tunteekin ja suosittuja ne ovatkin. Ju, juu pikkuhiljaa päästään kevääseen, vaikka takatalvi hieman iski päälle. Mutta eiköhän uusi lumi ole vanhan surma vai miten se nyt menikään..? Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata ja onpas taas mielenkiintoinen viikko tulossa, kun lehtiä lukee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *