Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Henma huppari ja kaksi erilaista alaosaa

Juu, en olisi vielä reilu vuosi sitten vielä uskonut, että hupparit ja yleensäkin oloasut ovat pop! Pukeutuminen on yleisestikin mennyt viimeisten vuosien aikana rennompaan suuntaan, tästä olen kirjoittanut aiemminkin. Kotoilu ja etätyöt ovat nousseet omaan arvoonsa ja tämä jos jokin vaikuttaa myös pukeutumiseen. Toivon, että tämän nimeä mainitsemattoman epelin rauhoituttua, ihmiset palaavat takaisin työpaikoilleen sosialisoitumaan muiden ihmisten kanssa. Ihminen kaipaa toisia ihmisiä ja mikään ei korvaa kosketusta, halausta ja kasvotusten keskustelua. Tietokoneen ruutu ei tule koskaan olemaan sama kuin konkreettinen läsnäolo.

Uskon, että rento pukeutuminen on tullut jäädäkseen. Itsekin pidän rennosta pukeutumisesta, mutta sen on oltava tyylikästä. Mutta oi, oi kuinka palankaan halusta pukea korkkarit jalkaan, kauniin mekon päälleni ja mennä johonkin ihanaan ravintolaan

 

Henma huppari ja Ciia hame

Hupparin alaosaksi ei suinkaan tarvitse pukea lökäpöksyjä. Kun hupparin kanssa pukee kevyemmän ja ihan eri kankaisen hameen, niin asusta kuoriutuu loistava ja trendikäs käyttövaate. Ciia hame on sellainen hame, joka puetaan arkeen tennareiden kanssa, mutta jos haluaa lähteä juhlimaan, niin siihen voi pukea myös korkkarit ja loisteliaan yläosan. Ciia hame on rauhallinen versio tyllihameesta. Päälliosa on laskeutuvaa sifonkia ja hameessa on myös tummansininen vuori eli se ei ole läpikuultava. Ciia hame on siis tummansininen.

Älä koskaan laita Ciia hametta kirpparille, tällainen hame voi olla aina kaapissa. Ja mikä mukavinta, se ei kutistukaan siellä vuosien saatossa, koska siinä on kuminauha vyötärö 🙂

 

Henma huppari

Henma huppari on hieman ohkaisempaa collegekangasta eli se on samaa materiaalia kuin olomekko, joka löytyi meiltä ennen joulua. Huppari ylettyy pepun alle, helma on pyöristetty ja hupparin sivuissa on taskut. Hupparissa on huppu ja hupussa on kauniit leveät nauhat, joissa on kullanväriset stopparit päissä. Edessä oleva teksti on kullanvärinen ja teksti on kohokuviolla. Minulla on päällä hupparista koko S. Huppari vastaa normaalia kokoa.

Hupparin tuotemerkki on PBO eli Philosophy Blues Original joten siitä tulee hupparin edessä oleva teksti. Valkoinen Lulas paita hupparin alla tekee asusta enemmän puetun ja tyylikkäämmän 

 

Dream Chic vaalea pesu

Dream Chic farkut ovat nilkkamittaiset farkut eli lahkeen pituus on aina 27″. Se ylettyy noin nilkkaluun kohdalle, riippuen jalkojen pituudesta ja farkkujen koosta. Farkut ylettyvät navan kohdalle. Muista ottaa farkuista 1-2 kokoa pienemmät farkut, kuin normaalisti käytät.

Farkkumalleissa Dream, Dream skinny ja Dream Chic on sama runko farkkujen yläosasta ja ne vastaavat samaa kokoa, ainoastaan lahkeiden pituus ja leveys eroavat toisistaan.

Vaalea pesu on loistava farkun pesu kevääksi ja kesäksi!

 

Aico tennarit

Aico tennarit ovat tyylikkäät, tummansiniset mokkatennarit. Tennareissa on nauhat ja vetoketju ja tennareiden ”kieli” on valkoinen ja myös pohja sekä tennareiden takana oleva pieni nahkaosa ovat valkoisia. Ne raikastavat tennarit kauniisti. Tennarit sopivat niin housujen kuin mekkojen kanssa.

Aico tennareissa on comfort lesti eli se on noin 0,5 cm isompi kooltaan kuin vastaavat Gaborin tennarit. Katso pohjallisen mitat DOPPshop verkkokaupastamme

 

Kummatko sinä pukisit hupparin kanssa, hameen vai farkut?

Katso alla oleva stailausvideo!

 

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Kotoiluasut ja rennompi tyyli tuntuu nyt kutsuvalta, mutta palan halusta välillä pukea kauniin mekon päälle ja koko perhekin pynttäytyy. Viikonloput on ne hetket jolloin pynttäydymme kotona juhlistamaan, että taas selvittiin yhdestä viikosta. Nautimme hyvää ruokaa, pelaamme lautapelejä ja tanssimme. Päätimme koko perhe, että emme vaivu epätoivoon ja tästä selvitään yhdessä. Nyt suunnittelemme teema viikonloppuja asujen, tarjoilun ja musiikin suhteen. Piristää.

  Itse tykästyin hameeseen, kun olen sellainen pyrstösulkien heiluttaja. Perheen antama hellittelynimi minulle.
  Uskaltaisinko pukea hameen sekä hupparin ja lähteä liikenteeseen onkin toinen juttu. Mutustelen asiaa. Kotona kyllä, mutta…

  Tällä hetkellä hyppäisin farkkuihin ja huppariin. Dream chic farkut lukeutuu lemppareihini. Istuvat hyvin ja joustavat. Lulas paita ja vaalea pesu farkuissa ovat niin raikkaita kesäasuja.

  Aico tennarit näyttävät samettisen pehmeiltä. Onkohan niissä yhtä hyvä taivaltaa kuin Gaborin tennareissa?

  Mietin juuri yksi päivä, että kiva kun hameen helmat ovat pitkiä tai midejä sekä liehuvia, mutta palaako kynähameet ja minit lainkaan? Itse en minareita kaipaa, mutta jotkut ehkä kaipailevat. Millainenkohan muoti ja vaatetus on ollut mustan surman aikana? Taidanpa syventyä asiaan, niin valaistun siinäkin asiassa. Iloa, valoa ja voimaa viikonloppuun.

  • Hei Jaana! Ihana juttu teillä viikonloppuisin! Taas jaksaa viikon, kun viikonloppuna saa rentoutua 🙂 Niin, hame ja huppari eivät ole ihan se ”tavallisin” asu mutta aina voi kokeilla, että tykkääkö vai ei? Voisit kokeilla hupparia ja vekkaria, eikö vain? No kyllä, ihanathan nämäkin tennarit ovat. Pumpulia jaloille 🙂 Helmat lyhenevät kyllä, mutta itsekään en minityyppi ole. Samoin sinulle, kiitos! Kata