Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Unelman kevyet mekot arkeen ja juhlaan!

Muistatko kun pari viikkoa sitten kerroin Vanya paidasta, jota ei saa silittää? Paidasta, joka on silityskammoisen unelmapaita 🙂 No nyt meiltä löytyy samaisesta matskusta mekko, jolle myöskin silitysraudan näyttäminen on jo pelkkä kauhistus.

Stailasimme unelman kevyen Vanya mekon arkeen ja juhlaan. Ja kun eilen kerroin, kuinka haluaisinkaan pukea korkkarit jalkaan niin minähän puin ja mikä ihana tunne tulikaan! Tuli sellainen tunne, että kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu ja kannat saa heittää kattoon jossain vaiheessa.

Be positive and stay positive! Tämä voisi olla meidän kaikkien naisten motto seuraavien viikkojen aikana, oletko samaa mieltä?

 

Vanya mekko; Army green

Vanya mekkoa löytyy kolme väriä:

 • Upea army green
 • Hempeä rosa
 • Tyylikäs musta

Vihreä väri on nostanut viime vuosina päätään. Joillakin tuotemerkeillä vihreää oli ihan hurjasti tulevaksi kesäksi ja joillakin vähemmän, mutta kaikilta se löytyi. Vihreän sävyjä, kuten muitakin värisävyjä, on useita. Minusta ”paras” vihreän sävy on army green eli tyylikkään tummanvihreä sävy. Army green väriä voi käyttää sekä kesällä että talvella ja periaatteessa se on klassikko sävy, ainakin määrätyn tyylisissä vaatteissa esim. Parka takeissa.

 

Tällä asulla voisi vaikkapa mennä juhlimaan tuoretta ylioppilasta! Beiget asusteet raikastavat army green värin kesäksi ja talvella sen kanssa puetaan mustia asusteita, konjakkia unohtamatta. Valkoiset tennarit sekä myös beiget tennarit, sopivat mekon kaveriksi arkikäyttöön

 

Vanya mekko; Rosa

Eikö olekin ihanan hattaramainen sävy ja miten upeasti väri sopiikan juuri tähän mekkoon! Jos tällaisen mekon näkisin kaupungilla, niin joutuisin tarkemmin ”tiirailemaan” että mikä tuo mekko on. Puin mekon kanssa valkoiset DOPP tennarit, koska niissä on ripaus luksusta. Ne sopivat täydellisesti tyyliin.

 

Yllä olevilla beigeillä korkkareilla asusta saa vastaavasti juhlavan!

 

Vanya mekko; Musta

Mustaa Vanya mekkoa voi käyttää ympäri vuoden. Mekon päälle voi pukea vaikkapa Ciara kietaisuneuleen tai mekon alle voi pukea mustan ohkaisen poolon. Mekkoon voi pukea myös vyön, sovitimme ja nimenomaan leveä vyö sopii mekon vyötärö sauman päälle.

Vanya mekossa on loistava hihan mitta, siinä on pyöreä kaula-aukko ja vyötärön kapeimmalla kohdalla on poikkileikkaus. Poikkileikkauksen jälkeen helma levenee alaspäin ja yksi frilla löytyy vielä mekon helmaosasta.

 

Musta isohko ja rento pussukkalaukku ja mustat espadrillot saavat asuun rentoa kesämeininkiä. Huiviksi sidoin kaulaani Kedolla huivin, joka toistuu kaikissa asuissa. Mustat aurinkolasit kruunaavat keskieurooppalaisen lomatyylin! Ja juhlaan yhdistän mekkoon mieluisat korkkarit tai sandaalit, värillä ei ole väliä.

 

Katso alla oleva video, miten stailaan mekon! Mikä mekoista on sinusta ihanin?

 

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Olen vatkannut päässäni eri vaihtoehtoja kesämekoksi tai kesähameeksi, mutta nyt mekko taisi löytyä. Yes! Rukouksiini on vastattu; ei silitystä, style ja taipuu ihan mihin vaan. Iso tuuletus ja peukut pystyyn, että kokoani vielä löytyy.

  Jokainen väri mekossa oli ihana. Black is black, rosa oli kuin hattara herkku ja army oli koukuttavan kutkuttava.

  Tykkäsin kun videolla mekkoon Kata sujautti vyön vyötärölle, korikassin olalle huivin kera ja espadrillot jalkaan. Korkkarit kävi myös upeasti, tanssi fiilis tuli heti.

  Erilaisilla kengillä, laukuilla ja huiveilla mekkoa voi muunnella vaikka miten. Vyö vyötärölle, jos siltä tuntuu. Kesällä jätti lierihattu, aurinkolasit ja sandaalit, niin saa boheemin lookin. Neuletakki tai ohut poolo, jos vilu yllättää. Tämän mekon kanssa voi tehdä mitä tahansa ja mennä mihin tahansa, se on vain itsestään kiinni.

  Todellakin nyt positiivisuutta tarvitaan. Aurinko pilkistää, vaikka pakkanen ja uusi lumipeite tulikin takaisin, niin kevät tekee tuloaan. Eteenpäin hymy huulilla on helpompi tallustaa. Ilo tarttuu ja luo ympärilleen uskoa, että tästä selvitään. Ja mehän selvitään!

  Katan uudet hiukset ovat kauniit, säteilevät elinvoimaa ja kiiltävät. Silmissä ilo välkkyy, ääni on pirtsakka ja olemus säteilevä. Vielä tulee se aika, että saat heittää kannat katoon Kata. Tsemppiä ja ihanaa sunnuntaita. Kuinkahan meitä naisia huomenna hemmotellaan? Nyt pujahdan verkkokauppaan ostoksille.

  • Hei Jaana! Arvasin, että tykkäsit mekosta koska sitä ei todellakaan silitetä 🙂 Jep, vyö vihreän mekon päällä on oikein kiva lisä 🙂 lisäsinkin vyön juuri verkkokauppaan. Vyö on sellainen, että se sopii taas mihin vaan. No kyllä, lierihattuja odotellessa! Saammekin ihan uusia lierihattuja Italiasta! Jep, nyt kaikki positiivisuus käyttöön, tästä taas selvitään, kuten selvittiin vuosi sittenkin. No varmasti tulee, ja sitten heitänkin ne ihan olan takaa kattoon :)) Huominen postaus on hieman erilainen, Naisten päivän kunniaksi. Mukavaa iltaa! Kata