Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Uusi Ciara ja Filuka paita & paitamekko

Uusi Ciara ja Filuka paita & takkimekko

Doppwoman neulemallistoomme saapui kaksi uutta kevätväriä Ciara kietaisuneuleelle. Toinen väri on tämä vaaleansininen ja toinen väri on punainen. Punaista ei vielä kuvattu, mutta sekin kuvataan pikapuolin.

 

Uusi Ciara ja Filuka paita & takkimekko

Filuka paitamekko

Filuka paitamekossa on upeat värit. Kangas on paksuhkoa viskoosia ja aavistuksen kiiltäväpintaista. Juuri tällaisessa sileässä pinnassa värit tulevat loistavasti esille. Paitamekkoa voi tosiaan käyttää mekon tavoin, kaikki napit napitettuina edestä kiinni tai takkimekon alle voi pukea housut. Takkimekosta saa myös juhlavan, kun siihen yhdistää sandaalit tai avokkaat.

Mustat Dream skinnyt antavat loistavan efektin paitamekon väritykselle. Jos lookista haluaa pehmoisemman, niin vaaleansiniset farkut sopivat paitamekon alle myös hyvin. Tällöin vaaleansinisen Ciaran ja vaaleiden farkkujen yhdistelmästä tulee kesäisempi ja hennompi.

Filuka takkimekko on kaunis selästä. Vyötäröllä on kuminauhakuja, joka tekee selkäosasta hyvin istuvan. Kuvat näet DOPPshop verkkokaupastamme.

 

Uusi Ciara ja Filuka paita & takkimekko

DOPP tennareita saapuu muutama koko lisää eli koot 4.5, 5 ja 6 saapuvat ensi viikolla. Jos jäit ilman näitä tyylikkäitä tennareita ja haluat ne, niin suosittelen tekemään tilauksen heti verkkokaupastamme. Lisätilauksien pitäisi saapua ensi viikolla.

 

Uusi Ciara ja Filuka paita & takkimekko

Ciara kietaisuneule

Ciara 100% merinovillainen kietaisuneule on lyhyt, vyötärölle ylettyvä neule. Olemme pyrkineet mitoittamaan kietaisutuotteet niin, että niiden alle ei pakosta tarvitse pukea mitään. Ciara kietaisuneuleessa on pitkät hihat. Ciara toimii loistavasti mm. mekkojen päällä, koska neule loppuu vyötäölle. Näin mekon helma pääsee oikeuksiinsa ja kietaisuneuleella saa loihdittua kauniin vyötärön.

 

Uusi Ciara ja Filuka paita & takkimekko

Filuka paita

Filuka paita on malliltaan suora, siinä on myös kultaiset pienet napit edessä. Kaula-aukko on V-mallinen ja hihat ovat puoli pitkät. Hihansuissa on kuminauhakuja, joka rypyttää hihansuun nätisti.

Puin Filuka paidan alle valkoisen Zoe lyhythihaisen ribbineulos poolopaidan. Poolopaita toimii kätevästi kaikkien alla ja yksistäänkin se on pukeva. Poolopaitaa saapuu meille myös mustana ensi viikon aikana.

 

Uusi Ciara ja Filuka paita & takkimekko

Vivi neuletakki

Vivi on lyhyt 100% merinovillinen neuletakki, joka puetaan mekkojen ja paitojen päälle. Se on juuri oikean mallinen ja pituinen, se ei vie huomiota mm. alla olevasta mekosta. Neuletakissa on V-kaula-aukko, pienet rypytykset olkapäillä ja resorit neuletakin helmassa ja hihansuissa. Vivi neuletakkia löytyy myös beige ja tummansininen.

Ciara ja Vivi ovat molemmat lyhkäisiä neuleita. Erona on se, että Ciara on aina oltava kiinni, koska siinä on pitkät nauhat. Vivi toimii auki ja kiinni. Kummassakin on puolensa!

 

Uusi Ciara ja Filuka paita & takkimekko

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Wau, mikä karkki postaus! Liekkö sokeriton kauteni saanut aikaan, että asut olivat mielestäni kuin Omar karkit, hattara, salmiakki ja vaniljajätski yhdessä. Ihanat vörit ja ei olisi heti tullut mieleen yhdistää hempeää vaaleansinistä mekkoon ja pamauttaa mustat pöksyt jalkaan. Mikä kontrasti! Tajunnan räjäyttävä.

    Taatusti, jos alaosana on vaaleat farkut mekon kanssa, niin asun tunnelma on toinen.Ei huono sekään, vaan tyystin erilainen. Hempeä ja lempeä.

    Filuka paita mustan Vivi neuletakin ja mustien farkkujen kanssa on dramaattinen, mutta valkoinen poolo tuo siihen ripauksen pehmeyttä. Ihana setti.

    Dayn laukku on näppärä tilaihme, Dopp tennarit mageet ripauksella kultaa ja Hani aurinkolasit reteät. Hanit on alkanut viehättää minua, joka ei ennen olisi voinut kuvitellakaan vihreitä linssejä. Katahan näistä vinkkasi ja nyt olen tutkaillut. Vihertäviä linseejä suositellaan veneilyyn. Oi tule jo kesä!

    • Hei Jaana! Totta, tässä oli tosiaankin karkit ja jäätelöt miksattu yhteen 🙂 Voipi olla, että sokerittomuus aiheuttaa näitä mietteitä 🙂 Täytyy sanoa, että en edes ajatellut Hani aurinkolaseissa olevan vihreitä linssejä, ennen kuin ne erikseen oikein tutkin. Minusta ne näyttivät vain tummilta, ja tosiaankaan vihreä ei linsseissä puske silmille. Minullakaan ei ole ennen ollut vihreitä linssejä, mustia ja ruskeita olen suosinut, mutta näistä pidän. Istuvat hyvin nenälle. Aurinkoista sunnuntaita, Kata