Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Collegeasukin voi olla tyylikäs!

Olimme ajatelleet ”säästää” tämän collegeasun kuvaukset viikonlopulle, mutta koska näitte beigen collegeasun eilen videossa, niin kuvasimme ne pikapikaa ja laitoimme ne verkkokauppaamme. Linjat kävivät sen verran kuumina, että ei ollut toivoakaan odottaa viikonloppuun ja hyvä niin 🙂 Ihanaa kun olette sielä ruudun takana valppaina ja tartutte heti kaikkeen uuteen ja kivaan! Tämä ilahduttaa meitä, koska mekin olemme ihan liekeissä kaikesta uudesta! Eilenkin saapui taas vaikka ja mitä…mutta ne saavat odottaa viikonloppuun.

 

ISO TRENDI on nyt kotoiluasut, mutta ei suinkaan virttyneet ja lökäpöksymäiset sellaiset vaan tyylikkäät asut, joilla kehtaa pistää nenänsä kodin oven ulkopuolellekin!

 

Vince housut ja huppari

Vince setin materiaali on todella pehmoista ja hieman jopa ”silkkimäistä” ja sileää materiaalia. Setti ei ole collegekangasta, vaan huomattavasti ylellisemmän tuntuista. Vince housut ovat korkeavyötäröiset, joissa on leveä kuminauha vyötäröllä ja nauhat. Lahkeet ovat suht suorat ja nilkassa on resorit.

 

Kevään hittitakki on trenssi, joka yhdistetään mm. juuri näin kuten Gabi on sen yhdistänyt! Muistatko kun kerroin pari viikkoa sitten, että aurinkolasit ja tennarit kuuluvat tärkeänä osana kevään trenssilookkiin

 

Olen vannonut, että…

en pue jalkaani college housuja = lökäpöksyjä, koska en pidä niiden löysyydestä, roikkuvuudesta enkä siitä, että niissä näyttää aina paljon isommalta kuin todellisuudessa onkaan. No, nyt perun sanani, koska olen ihan innoissani tästä setistä! Tämä setti on tyylikäs ja se on kaukana lökäpöksy lookista. Housut ovat sievät ja laskeutuvat kauniisti, ei näissä housuissa näytä isommalta kuin onkaan. Juu, tämän setin kelpuutan kummassakin värissä vaatekaappiini. Tiedän, että mieheni tulee sanomaan minulle kun näkee tämän asun päälläni, että ”missä mun tollanen mjuukkispuku on, mäkin halun tommosen! Miks noita on vaan naisille?”

Gale vaarinpaita on loistava Vince setin päälle. Voit myös miksata Vince housuja vaikkapa pellavaneuleeseen, valkoiseen reippaaseen paitsikkaan, t-paitaan ja toisin päin, Vince hupparia vaikkapa farkkujen yläosaksi tai jopa hameen kanssa tai mekon päälle!

 

Vince housut ja huppari

Vince huppari on löysähkön mallinen. Siinä ei ole mitään extraa eli siitä löytyy resorien lisäksi huppu, jossa on nauhat.

Gabilla on Vince setistä päällä M koon housut ja S koon huppari.
Katalla on Vince setistä päällä S koon housut ja XS koon huppari.

DOPPshop verkkokaupastamme löytyy Vince tuotteiden mitata.

Molemmille meistä mahtuu koon pienemmät housut, mutta halusimme että housut ovat hieman löysemmät, varsinkin XS beige housu itselläni tuntui liian tiukalta. Beige kun on armottomampi väri kuin musta alaosassa. Mutta, jos olet kapeahko lanteinen, niin voit varmasti ottaa pienemmän/saman koon housuista kuin hupparista, vyötärö housuissa joustaa.

 

Bexley tennarit

Bexley tennarit ovat myös upeat, kuten kaikki muutkin meidän tennarit! Nahan sävy on upea beige ja metalliosat ovat kullan värisiä. Pohja on noin 3 cm korkea. Edessä on nauhat ja vetoketju eli nauhoja ei tarvitse avata, kengät on helppo pukea ja riisua kun vetoketjun avaa ja sulkee. Pohjaa kiertää kullanvärinen raita.

Vinkki: Bexley tennarit ovat ihan samansävyiset kuin päälläni oleva beige Vince asu!

 

Katso alla oleva video Vince seteistä!

 

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Eilen tämä ihana mjuukkispuku vilahti videolla ja luulin sen olevan vain Katan kotoiluasu, mutta hitsi; löytyykin Doppista!

    Ihana asu ja todellakin muunneltavissa. Musta on varma valinta, mutta onpa tyylikäs beige. Beige iskee silmään.

    Bexley tennarit on pehmeät ja niillä viipottaa taatusti koko päivän ilman jalkojen väsähtämistä. Doppissa ei huonoja kenkiä löydykkään.

    Oih en malta odottaa mitä muuta kivaa Doppiin on saapunut. Postauksia, kuvia ja videoita satelee kuin sieniä sateella. Olette kyllä aikoimia tehotykkejä!

    • Hei Jaana! Juu, tällaisia uusia asuja löytyy nyt meiltä 🙂 Myönnän, olemme olleet tehokkaita, mutta on niin paljon ihanaa, että on vain pakko jakaa niitä teille. Tänään taas saapui aivan superihania mekkoja! Niistä lisää alkuviikosta, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *