Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tyylikäs stailausvaroitus Adler paitatakilla

Tyylikäs stailausvaroitus Adler paitatakilla

On todella tärkeää, että itseltä löytyy sellaisia asuja ja asukokonaisuuksia, jotka tuntuvat mukavilta päällä ja mitkä näyttävät omasta mielestä kauniilta päällä. Kauniit vaatteet nostavat itsetuntoa, niillä on suuri merkitys omaan hyvinvointiin. Itsetunto on sellainen asia, että se kantaa ja vie elämässä eteenpäin jos se on hyvä, mutta se vie myös alaspäin ja masentaa, jos se on huono. Juuri tämän takia, on tärkeätä, että jokainen nainen löytää oman näköisen tyylin, jossa tuntee itsensä kauniiksi ja hyväksi.

Pidän aina jokaisesta asukokonaisuudesta, jonka kuvaamme. Kuvasta jo huokuu se, että kantaja viihtyy asussaan, eikö vain? Tapaan aina kysyä asiakkaalta, jos hän on epävarma jostain vaatteesta/asukokonaisuudesta, että ”miltä sinusta tuntuu, tunnetko itsesi kauniiksi tämä asu päällä?” Jos hän vastaa, että ei ole varma asiasta, niin silloin sovitamme jotain muuta. Tiedän, että se yleensä ei muutu paremmaksi ajan saatossa, vaan asu tulee jäämään ”kaapin lämmikkeeksi”. Se oikea tunne pitää tulla heti, mutta tässäkin poikkeus vahvistaa säännön. 

 

Tyylikäs stailausvaroitus Adler paitatakilla

Stailasimme Adler paitatakin kuudella eri asukokonaisuudella. Kaikki asukokonaisuudet näet stailausvideostamme, tämän postauksen lopusta. Keräsin tähän uusien tuotteidemme kuvia, jotta näet ne kunnolla. Lisää kuvia ja tuotteiden mittataulukot tuotetietoineen löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme.

Minusta Adler paitatakki on todella tyylikäs, väri on kaunis kun se on melerattu. Tämä on minusta luksusmainen vaate, joka tekee asusta kuin asusta täydellisen ja niin ajankohtaisen, että oksat pois!

 

Tyylikäs stailausvaroitus Adler paitatakilla

Ensimmäisessä asukokonaisuudessa Gabilla on päällä musta Lulas paitapusero, mustat sukkahousut ja mustat Brielle lenkkarit. Tällä asukokonaisuudella haluamme kertoa, että paitatakkia voi käyttää myös yksistään, mekon tavoin. Musta on paitatakin kanssa tehokas väri. Alle menisi myös toppi tai musta poolo.

Minulla on päällä Cille farkut, valkoinen Louisa paita ja kaunis kuvioinen sinisävyinen paisley huivi.

 

Cille farkut

Cille farkut ovat korkeavyötäröiset farkut. Sanoisin vyötärön olevan yhtä korkea kuin Fiola farkuissa. Cille on kauttaaltaan kapean mallinen, se on vielä kapeampi nilkasta kuin Dream Chic nilkkafarkut. Cille on myös kaksi tuumaa pidempi kuin Chic farkut. Farkut joustavat ja ovat pehmoisen tuntuiset päällä.

Jos kaipaat nilkkamittaisia ja ihan kapeita farkkuja, niin Cille korkealla vyötäröllä on loistava valinta. Nilkassa on pienet vetoketjut. Lue DOPPshop verkkokaupastamme, miten suosittelemme valitsemaan Cille farkuista oman koon

 

Tyylikäs stailausvaroitus Adler paitatakilla

Jos katsot julkkisten lookkeja maailmalta, niin juuri nyt he pukeutuvat tyylikkäisiin oloasuihin, valkoisiin lenkkareihin, aurinkolaseihin ja olalla heillä keikkuu tyylikäs laukku! 

 

Vincent oloasu

Tämä oloasu on yksinkertaisen tyylikäs. Tällä asulla menee melkein mihin vaan 🙂 Vincent housut ovat malliltaan suorat ja lahkeet ovat pitkät. Gabilla on housuista koko M ja hän on 170 cm pitkä eli housujen lahkeet ovat hänelle hyvät. Yläosa on samaa sarjaa housujen kanssa eli asu toimii näin yhdessä, selkeänä kokonaisuutena, mutta toimivathan ne erikseenkin. Vincent t-paita on helppo yhdistää vaikka farkkuihin. Housuihin voisin yhdistää mm. Ciara neuleen tai valkoisen Lulas paitapuseron, jonka jättäisin roikkumaan housujen päälle tai sitoisin sen eteen solmulle, varsinkin kesällä. Variaatioita on lukuisia! Ja musta väri toimii tämän kittibeigen sävyn kanssa loistavasti.

 

Tyylikäs stailausvaroitus Adler paitatakilla

Paisley huivia löytyy sinisen lisäksi kaulassani oleva beige sekä keltainen.

 

Antoniett paitamekko

Muistathan mustan pitkähihaisen Antoniett paitamekon? Löydät siitä postauksen täältä. Tämä valkoinen on ihan samanlainen mekko kuin mustakin on, mutta erona on värin lisäksi hihan pituus. Tämä on Antoniett paitamekosta kesäversio. Ihana valkoinen, helppo väri, johon voi yhdistellä surutta muita värejä. Mikään ei mene pieleen. Paitamekkoa löytyy myös vaaleansininen, kuvaamme sen tuota pikaa DOPPshop verkkokauppaamme.

Puin valkoisen mekon alle valkoisen Elize alusmekon. Jos alusvaatteet ovat ihonväriset, ne eivät näy mekon alta läpi, mutta jos ne ovat jotain muuta väriä niin suosittelen mekon alle alusmekkoa.

 

Akay nahkahame

Tämä setti löytyy myös videolta. Tässä kuvassa jalassani on korkkarit, mutta videolla jalassani on valkoiset Blanca kävelykengät. (Kävelykenkien nauha on juuri nahkahameen sävyinen). Tässä nahkahameessa on loistava beigen sävy. Muutenkin nahkahameen malli on klassinen ja ajaton. Itselläni hame tulee juuri vyötärön kohdalle, ehkä pari senttiä sen alapuolelle. Hame istuu loistavasti, siinä on vuori ja iso plussa ovat edessä olevat taskut. Helma levenee kevyesti alaspäin, joten halkiota takana ei tarvita.

 

Tyylikäs stailausvaroitus Adler paitatakilla

Adler paitatakki

Adler paitatakki on reilu kooltaan ja niin sen kuuluu ollakin. Olkasauman tulee pudota olkapäiden alapuolelle, hihat ovat pitkät ja edessä on rintataskut, samoin sivusta löytyy taskut. Paitatakki ylettyy polven alapuolelle. Paitamekon edessä on painonapit, mutta vyöllä se on kätevä kietaista kiinni. Vyön voi sitoa myös taakse, stailausvideolla näet takista eri vaihtoehtoja.

Gabilla on paitatakista päällä koko 36 ja minulla on koko 34. Myös Gabi voi käyttää myös kokoa 34. Minä käärin takin hihat, Gabi pitää ne suorana.

 

Zella kickflare housut

Videolla Gabilla on jalassa nämä Zella housut ja yläosana hänellä on musta R t-paita. Laatu näissä housuissa on Zellan laatu, joka on todella hyvä. Housut pestään koneessa, ripustetaan kuivumaan ja vedetään aamulla jalkaan. Itse en Zella housuja silitä, vaikka tarkka olenkin. Housut ylettyvät reippaasti navan päälle, ne ovat istuvat polven kohdalle, jonka jälkeen ne aavistuksen levenevät lahkeesta. Niiden kuuluu ylettyä nilkkaluun kohdalle. Muistathan, että olen kertonut, että levenevät lahkeet sopivat A- ja X-vartalolle. Mutta tämä Zella malli sopii myös H-vartalolle.

Tänä keväänä Zella sarjan beige sävy on todella hyvä! ps. meiltä löytyy myös Zella nyörihousua tässä samassa beigen sävyssä. Kuvaamme nekin heti kun ennätämme

 

Tyylikäs stailausvaroitus Adler paitatakilla

Adler paitatakin alle voit pukea käytännössä mitä vain. Jos jätät sen auki, on alla oleva asu suuremmassa roolissa. Jos puet Adler paitatakin ulkotakkina, sen alla voi olla mitä tahansa.

Toivottavasti pidit stailauksia yhtä tyylikkäinä kun me 🙂 Olimme lakanneet kyntemme Adler paitatakkiin sointuviksi, se ei ollut suunniteltu juttu, vaan kynsilakan sävy kuuluu meidän lempiväreihin tällä hetkellä. Katso alla oleva stailausvideo!

 

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

7 kommenttia

 1. Kyllä Voguen muotinäytökset kalpenevat, kun Kata ja Gabi julkaisevat stailaus videon. Videossa esitellään meille naisille sopivia asuja, jokaiselle jotakin ja hintojen kera. Blogissa ja verkkokaupassa vielä tarkemmat tuotteiden tiedot. Ihaninta on se, että Dopissa huomioidaan asiakas kokonaisvaltaisesti ja halutaan jokaisen asiakkaan tuntevan itsensä kauniiksi sekä löytämään oman tyylinsä. Vaikka tyyli olisi jo löytynytkin, niin opastetaan rohkeasti kokeilemaan jotain uutta. Arvostan suunnattomasti jokaista Doppin työntekijää. Olette taikureita: taiotte jokaisen asiakkaan parhaat puolet loistamaan.

  Paitatakit sekä tyylikkäät oloasut taitaa nyt olla se juttu meillä sekä maailmalla. Helppoja, huolettomia ja silti helposti miksattavia erilaisiksi tyylikkäiksi asuiksi.

  Kun kevät sekä kesä koittaa niin paitamekot näkyvät katukuvassa. Onneksi niitäkin löytyy eri materiaaleissa ja eri väreissä. Tuleekohan pellavaisia paitamekkoja Doppiin?

  Itse iskin silmäni Zellan housuihin. Kevääksi ja kesäksi pitäisi saada vaalemmat housut ja nämä viehätti, kun ne eivät kaipaa silitysrautaa. Onkohan Zella nyörihousun tilanne sama?

  Jännä juttu, kun valo lisääntyy, niin tekee mieli vaaleampia sävyjä vaatetukseen. Jopa farkuissa tekee mieli vaihtaa vaaleammat sävyt perinteisten farkkujen ja mustien tilalle, kun kevät koittaa.

  Vielä on katsottava kertaalleen video missä vilahtelevat ihanat asut. Nahkahame, furrypaitis, huivit yms. ihanuudet, joten taatusti löytyy jokaiselle jotakin.

  • Hei Jaana! Ihana sinä 🙂 Ihan vielä ei päästä Voguen tasolle, mutta hyvälle DOPPin tasolle kyllä 🙂 Kysyit pellavaisista takkimekoista ja vastaan, että kyllä tulee:) Jotain on jo tullutkin, kuvataan tässä pikkuhiljaa. Kyllä, kaikki Zella housut käyttäytyvät samalla lailla eli pese ja pidä. Nyörihousut ovat kivat, ne ovat rennot mutta tyylikkäät. Niissä on kiva fiilis ja ne ovat helpot erilaisten yläosien kanssa. Sama täällä, heti kuun tulee valoisampaa, haluaa jotain vaaleampaa päälle. Itse vaihdoin mustat Fiola farkut sinisiin ja tuli keväisempi fiilis. Mukavaa viikkoa, kata

 2. Vai olikohan se takkini PartTwo, enpäs nyt muistakaan ja takki on vintillä odottamassa kevättä. 😊

 3. Heippa! On kaunis takki! Näyttää todella monikäyttöiselle ja väri on ihana! 😃. Voi miten kivat asukokonaisuudet! Toi röyhelöpaitis, ihana!
  Tuo on kyllä niin totta, mitä sanoit itsetunnosta. Itse olen kamppaillut ikäni sen kanssa, milloin paremmalla, milloin huonommalla menestyksellä. Nykyisin jo sillä paremmalla menestyksellä. Siinäkin kohden ikä tekee tehtävänsä.
  Mutta se on totta, kun viihtyy vaatteissaan, oikein ryhti kohenee ja silmät säteilee, kun liihottelee eteenpäin. Kiitos vaan Kata ja kumppanit, kun puette meitä leidejä! 🤗
  Minulta löytyykin tuon tyylinen takki, muistatko Kata vuodelta 2017, InWearin peige, teiltä ostin, klassikko jo syntyessään, vielä menee, kunhan kevät tulee!
  Mutta arvaa mitä täällä odotellaan…DOPPWoman uusia mekkomallistoja. Helmikuussakin niitä pitäisi tulla?

  • Hei Maarit! Ihanaa kun pidit stailauksesta 🙂 Uskon, että moni on jossain vaiheessa elämäänsä takunnut itsetunnon kanssa. Olen täysin samaa mieltä, että ikä tekee tehtävänsä. Iän karttuessa sitä hyväksyy itsensä paremmin ja tajuaa sen, että meillä kaikilla on ne ”omat jutut” ja niiden kanssa tullaan toimeen. Itselläni on tärkeätä pitää positiivinen mieli, se auttaa itsetunnossa ja yleensäkin elämässä. Negatiivisuus syö, positiivisuus tuo:) Muistan hyvinkin takin, se on ihan loistava! ja nyt niin ajankohtainen kun olla ja voi! Voi, et tiedäkään mitä ihanaa ollaan suunniteltu Doppwomanin mallistoon! Mutta helmikuu on vielä liian aikaista julkaista niitä ihanuuuksia, mennään hieman pidemmälle keväälle niin sitten tulee jännittävän iso mallisto uusia mekkoja, paitoja, neuleita…ja erilaisia, millaisia ei olla ennen DW mallistoissa nähtykään 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

   • Aijaijaijai! Kiva, kun on jotain, mitä odottaa! 😃 Positiivisin mielin etiäpäin! Ihanaa viikkoa teille sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *