Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Paikkafarkut ja romanttinen paita

Paikkafarkut ja romanttinen paita

Tämä on sellainen setti, joka voisi olla monen luottoasu keväälle ja kesälle, eikö vain? Vaaleansininen henkäyksen kevyt paita ja vaaleansiniset maltillisesti rikotut nilkkafarkut valkoisilla tennareilla ja tyylikkäillä aurinkolaseilla. Mitä asusta vielä puuttuu? Korikassi, eikö vain.

 

Paikkafarkut ja romanttinen paita

Ega paita

Ega paidassa on ripaus romantiikkaa, ainakin minun mielestäni. Pehmoinen kudottu kantti, joka kulkee hihan keskellä olkapäästä ranteeseen on kaunis yksityiskohta paidassa. Itsessään paita on 100% puuvillaa. Paidan pohjaväri on vaaleansininen ja paidassa on valkoisia pieniä kudottuja pilkkuja. Tällaisia kankaita näkee aina joskus, ne ovat rentoja ja söpöjä. V-kaula-aukko on sopivan syvä, edessä on kolme pientä kullanväristä nappia ja samat napit löytyvät hihansuista. Paita on kapeampi rinnan kohdalta jonka jälkeen se lähtee kevyesti levenemään alaspäin. Edestä se ylettyy noin haarasauman kohdalle ja takaa pepun alle. Helma on takaa pyöristetty.

 

Paikkafarkut ja romanttinen paita

Paikkafarkut ja romanttinen paita

Dream Chic nilkkafarkut

Dream Chic nilkkafarkut ovat ne meidän hyvät klassiset nilkkamittaiset farkut. Ne ovat malliltaan siis ihan samat kuin muutkin Dream Chic farkut, näissä erikoisuutena on paikat farkkujen edessä ja uusi vaalea pesu. Pesu on ollut sen verran voimakas, että farkut tuntuvat mukavan pehmoisilta päällä ja paksutkaan ne eivät ole.

DOPPshop verkkokaupasta löytyy kokotaulukko.

 

Paikkafarkut ja romanttinen paita

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Nyt puhalsi lempeä kesätuuli hiuksiin, mielen valtasi kesä ja teki mieli juosta vihreällä nurmikolla, kun tämän asun näki. Raikas kesäasu! Tosin vihreää nurmikkoa saa odottaa tovin.

    Paidan materiaali ja väri viehätti. Hihat ovat stylet ja paidan takaosa ihastutti.

    Farkut ovat reteet ja mageet. Korikassi olalle keikkumaan ja menoks kesä voisi jo alkaa. Aurinkokin on sitä mieltä ja aurinkolaseja todellakin jo tarvitsee.

    • Hei Jaana! Ihana fiiliksen sait postauksesta 🙂 Jihuu, kevät on tulossa! Mukavaa päivää, kata