Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mustan midihameen stailaus tennareilla

Mustan midihameen stailaus tennareilla

Musta hame on kuin mustat housut eli ainakin yksi hyvä sellainen on löydyttävä vaatekaapista. Se voi olla joko polvimittainen ja kapea kynämäinen hame, se voi olla polven yläpuolelle ylettyvä kellomainen hame tai se voi olla pidempi leveähelmainen hame. Ne voi olla nahkaa tai kangasta, ihan oman mielen mukainen. Itse pidän mustista pidempi helmaisista hameista yhdistettynä tennareihin ja kesällä sandaaleihin. Tällaiset hameet ovat helppoja, koska niihin ei ole vaikeata yhdistää eri yläosia ja niistä saa monennäköisiä asuja. Ne voi yhdistää sirojen sandaalien ja vaikkapa vesiputoustopin kanssa iltamenoon mutta esim. farkkutakilla ne muuntautuvat arkiseksi lookiksi. Postauksen lopusta löytyy stailausvideo postauksen tuotteista.

 

Mustan midihameen stailaus tennareilla

Mustan midihameen stailaus tennareilla

Lulas paitapusero ja Hevin liivi

Meidän iki-ihana Lulas paitapusero pääsi taas kuvaan. Mikään ei voi Lulasta, se pelastaa monta asua ja mikä tärkeintä, Lulas on nuorekas ja ajaton. Itse aion solmia Lulaksen kesällä yyötärölle juuri tämän mustan Ryanna hameen kanssa. Jalkaani kesällä puen mustat espadrillot. Niitä muuten saapui meille jo neljässä eri värissä! Mustat näette huomenna meidän stailausvideolla.

Liivit ovat ensi syksyn hittituote. Hittejä ne olivat jo tänä talvena, mutta ensi talvenna ne ovat todellisia ”must have” tuotteita. Hevin cashmir liiviä voi pitää paidan ja mekkojen päällä, mutta se toimii myös yksistään. Minusta se on aika ylellinen pukea pitsitopin päälle viileähkönä kesäiltana.

 

Mustan midihameen stailaus tennareilla

Mustat sukkahousut ja valkoiset lenkkarit

Tosi mageet yhdessä, varsinkin kun valkoisissa Brielle lenkkareissa on hieman mustaa edessä ja takana. Mustia ohkaisia sukkahousuja ja valkoisia ballerinoja en pukisi yhteen, mutta tämä combo on ihan eri. Tämä on style.

 

Mustan midihameen stailaus tennareilla

DAYn minilaukku

DAYn minilaukussa on leveä hihna, jossa lukee mustalla DAY. Laukku on juuri sopiva kännykälle, avaimille ja korteille. Laukussa on kaksi isoa lokerikkoa. Isossa lokerikossa on myös sisätasku. Laukun koko on n. 13 x 20 cm.

Laukun hihna on ihanan leveä ja sen saa irti laukusta, jos siihen haluaa vaihtaa toisen hihnan. Itse käytän tätä minilaukkua aina kesäisin, kun lähden iltaisin Valoran kanssa lenkille, koska kesäisin minulla on yleensä legginsit ja toppi päällä, niin niissähän ei taskuja ole

 

Ryanna musta hame

Ryanna musta hame on kevyt ja kuten Ryanna paita ja mekko, tätä hametta ei silitetä. Ryanna hameessa on käytetty samantyylistä kangasta kuin edellä mainitsemissani tuotteissa eli kankaassa on pientä mini vekkiä ja isompaa vekkiä. Vyötäröllä on leveä kuminauha eli hame vain pujotetaan päälle. Vuori on hieman lyhkäisempi kuin päälliosa hameesta. Tämä on hyvä pieni niksi saada hameesta kevyemmän näköinen kuin läpinäkymätön musta hame.

Millainen on sinun täydellinen musta hame?

 

Mustan midihameen stailaus tennareilla

DAY Band laukku

DAY Band laukussa on leveä hihna, jossa lukee mustalla DAY. Laukussa on kolme lokerikkoa. Isommassa taskussa on yksi vetoketjullinen tasku ja yksi tasku ilman vetoketjua. Laukku on kätevä ja helppokäyttöinen! Laukun koko on n. 25 x 20 cm.

 

Mustan midihameen stailaus tennareilla

Camar jakku ja pilkullinen Alma t-paita

Camar jakku on malliltaan ja kuosiltaan ajaton jakku! Se on suora, ylettyy hieman vyötärön alapuolelle, hihat ovat täyspitkät ja jakussa on kaulukset.  Edessä  on napit, samoin taskut, joissa on myös napit. Jakun väritys on beige/valkoinen ja pinta on kauniin eläväinen. Minulla on jakusta päällä koko 34. Jakku on normaalia/reiluhkoa kokoa.

Alma t-paidassa on musta pohjaväri ja pilkut ovat valkoisia. T-paita on ohuehko ja miellyttävä päällä. Malliltaan se on hieman löysähkö ja se ylettyy haarasauman kohdalle. T-paidan helma on hieman pyöristetty ja hihat ovat juuri sopivan mittaiset. T-paita vastaa normaalia/reiluhkoa kokoa. Minulla on paidasta päällä koko S.

Mustavalkoinen t-paita ja Camar jakku ovat hauskoja yhdessä, t-paidassa on pilkkuja ja jakussa on kudottua struktuuria, jotka näyttävät harmonisilta yhdessä

 

Mustan midihameen stailaus tennareilla

Gerta tennarit

Gerta tennarit ovat kevyet tennarit jalkaan. Niissä on noin 4 cm kumipohja. Edessä on kauniit paksummat ja pehmoiset nauhat. Tennarit voi myös vain vetäistä jalkaan, koska niiden sivussa on kuminauha venyke eli nauhat toimivat silloin pelkkänä koristeena. Päällipinta on kaunista mokkanahkaista nude/beigen sävyä. Takana ja tennareiden päällä on kullanbeige tehostereuna. Tennarit ovat kauniit niin mekkojen kuin housujenkin kanssa. Tennarit ovat nahkaa ja niissä on nahkapohjallinen. Tennarit vastaavat Gaborin normaalia kokoa.

Gerta tennareita löytyy myös valkoisina. Valkoisissa tennareissa on ripaus hopeata.

Katso allaoleva stailausvideo!

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Musta hame on puvuston perupilareita. Itselläni musta kynähame, mutta postaus pisti miettimään tätäkin vaihtoehtoa uusiksi. Miksei se voisi olla Ryanna-hame? Se taipuisi moneen tyyliin.

  Paitapusero ja liivi antaa oman twistin hameen kanssa. Ihanaa, että liivit palaa. Neuleliivit lämmittää ja todellakin tuota luksus Hevin liiviä voi käyttää pitsitopin kanssa. Naisellinen ja elegantti taatusti.

  Dayn laukuissa ihanat hihnat ja laukut tyylikkäitä, mutta rentoja. Maailmalla näyttää nyt olevan muodissa juuri leveät laukun hihnat, missä joko väriä tai tekstiä.

  Camar jakku, Alma t-paita Ryanna hameen kanssa ja taas eri fiilis. Gerta tennarit kruunaavat asun. Olivatko nämä ne rullaavat tennarit?

  Tuskin maltan odottaa espadrillojen esiin marssia. Mustia niitä on ainakin, mutta mitä muita värejä? Se on vielä yllätys.

  Video oli ihana samoin kuin postaus. Taas duo Kata&Gabi pistivät parasta peliin. Iso kiitos!

  • Hei Jaana! Ryanna hame voisi olla sinun hameesi, koska pidät vekkareista. Itse olen käyttänyt Ryanna hametta nyt tennareiden kanssa ja neuleen kanssa. Helppo hame, vetäisee vain päällensä ja se on siinä. Nämä eivät ole ne rullaavat, jotka meillä joskus on on ollut mutta hyvin näilläkin kävelee 🙂 Espadrilloja löytyy, laitetaans ne verkkoon just! Mukavaa torstaita, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *