Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Helene mekon stailaus myös videolla

Helene mekon stailaus

Helene mekko kuuluu taas niihin mekkoihin, joissa vain taivas on rajana, miten ne haluaa stailata. Minä pidän mekoista, joissa on vetoketju edessä. Vetoketju tekee niistä helposti puettavan ja vetoketju tuo niihin rentoa otetta. Vetoketjumekot ovat loistavia arkimekkoja, juhlaan vetoketju mekon edessä tuntuu liian arkiselta.

Teimme Gabin kanssa Helene mekosta myös stailausvideon, löydät sen postauksen lopusta!

 

Helene mekon stailaus

Helene mekon stailaus

Katan kaupunkilookki

Minä halusin yhdistää Helene mekon alle jonkun tyylikkään ja raikkaan paidan. Halusin myös näyttää, että vaikka kaksi täysin eri materiaalia eli ohut sifonki ja raffimpi puuvilla/pellava, yhdistää yhteen, näyttää se hyvältä. Tämän takia valitsin Amin topin mekon alle. Jalassani minulla on nilkkamittaiset Cille skinny farkut, jotka ovat ihan tiukat myös nilkasta. Jos yläosassa on leveyttä, näyttää paremmalta että lyhkäisemmällä naisella, kuten minulla, on ihan kapeat housut. Tästä lisää postauksen loppupuolella. Ihana Sahara nyssykkä ja kultasankaiset Hani aurinkolasit tuovat asuun ripauksen luksusta. Jalassani minulla on Blanca kävelykengät, mutta videolla minulla on jalassa meidän omat DOPP tennarit Gaborilta! Löydät ne DOPPshop verkkokaupasta täältä.

 

Helene mekon stailaus

Helene mekon stailaus

Helene mekon stailaus

Gabin vapaa-ajan lookki

Gabin asukokonaisuus on juuri sellainen setti, joka toimii ihan varmasti. Valkoinen lyhythihainen  Zoe poolopaita tai sitten valkoinen perus Ratan t-paita toimii kaikkien alla tai yksistään vaaleiden farkkujen kanssa. Paikkafarkut tuo asuun kuin asuun pientä raffia fiilistä, joten näillä farkuilla asu ei jää liian vaimeaksi. Gabilla on minilaukku olan yli ja jos haluaa, että se on huippu trendikäs, niin pukee laukun olan yli ja vetää hihnan mahdollisimman lyhkäiseksi, juuri rinnan alle ylettyväksi.  Näin se on myös tosi turvallisesti puettu eli vaikkapa reissussa pitkäkyntiset eivät pääse nappaamaan omaisuutta.

 

Helene mekon stailaus

Helene mekko

Helene mekkoa löytyy tummansininen ja beige. Mekko on puuvilla/pellavaa. Materiaali on aavistuksen paksumpaa juuri puuvillan ansiosta, mutta se ei suinkaan ole jäykkä ja kova. Helene mekossa on:

 • Tukeva kaulus
 • Pienet rypykset olkapäiden päällä
 • 3/4 osa mittaiset hihat, joissa on leveä kuminauha
 • Rintataskut, jotka saa auki eli taskut eivät ole valetaskut
 • Vyötärön kapeimmalla kohdalla on poikkileikkaus
 • Mekon sivussa on taskut
 • Mekon edessä on täysin avautuva vetoketju
 • Mekon hameosa levenee maltillisesti alaspäin
 • Mekko loppuu polven yläpuolelle

 

Helene mekon stailaus

Puin Helene mekon vyötärökantin päälle vyön, jotta näet että myös vyö toimii mekon kanssa.

 

Helene mekon stailaus

Helene mekon stailaus

Minulla on jalassani Gaborin tummansiniset mokkanahkaiset rusetti ballerinat. Jos haluat kengät, jotka sopivat kaikkien arkiasujen kanssa, niin voin suositella näitä ballerinoja erittäin lämpimästi.

Joka paikkaan ei halua tennarit jalassa mennä ja jos korkkarit tuntuvat liian hienoilta, niin silloin nämä ballerinat ovat loistava vaihtoehto!

 

Helene mekon stailaus

Katan työlookki

Puin Helene mekon vetoketjun ihan ylös asti kiinni. Solmin pienen silkkihuivin kauluksen alle. Tällä pienellä jipolla, mekosta tuli taas ihan eri näköinen. Videolta näet asun paremmin. Sievä jakku vyöllä sopii loistavasti niin lyhkäisemmän kuin pidemmänkin hameen kanssa ja housujen kanssa tottakai.

 

Helene mekon stailaus

Gabilla on jalassa kauniit mustat espadrillot. Nahkaisena espadrilloja löytyy mustan lisäksi konjakin ruskeat ja mokkana kaunis rosa ja style taube. Kuvaamme espadrillot verkkokauppamme pian.

Näissä tämän kevään espadrilloissa on paksumpi pohja, mikä on todella kivan näköinen!

 

Helene mekon stailaus

Helene mekon stailaus

Gabin kaupunkilookki

Gabi puki Helene mekon alle saman sarjan housut. Asusta tuli todella tyylikäs! Hoa housut ovat klassiset ”ukkohousut”. Niissä on korkea vyötärö, vekit edessä, löysät lahkeet ja ne ylettyvät nilkkaan. Kirjoitin tuossa ylempänä, että löysät housut, Helene mekon alle, sopivat erityisesti pidempi jalkaiselle naiselle. Jalkoja jää enemmän esille ja housujen lahkeiden mitta on lyhkäisempi mikä tee koko asusta kevyemmän näköisen. Asu näyttää loistavalta, kun housut ja yläosa ovat samaa sarjaa!

Katso Helene mekon stailausvideo! Helene mekon hinta on € 129,95 (ei 149,95 kuten videolla)

 

 

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  • Hei Tuula! Kiitos kommentistasi. Minusta on hyvä, että kaikille on erimittaisia mekkoja. Kaikki naiset eivät pidä polven alle olevista mekoista, varsinkaan lyhkäisemmät naiset. He kokevat mekon liian raskaaksi ja että jalkoja jää liian vähän esille. Mukavaa päivää, kata

 1. Wau, mikä postaus, video ja mitkä asut! Olen ihan hurmoksessa katsonut videon jo kolme kertaa ja fiilistellyt.

  Helene mekko on täys kymppi! Safarihenkinen, tyttömäinen, vetoketjulla sekä taskuilla varustettu, kaunis leikkaus, upeat värit ja mahtavat hihat. Olen aina tykännyt mekoista missä on vetoketju, mutta tässä on täydellisen kesän menovaatteen kaikki elementit. Todellakin taivas vain rajana miten mekkoa voi muunnella erilaiseksi.

  Hou housut on reteet jo paidan kanssa, mutta Helene mekon kanssa eri style.

  Mila jakku mielytti silmää, vyötärölle solmittava vyö rusetin kera on huippu söpö. Antoi asulle viimeisen silauksen. Rusettikuume on tainnut pistää pääni sekaisin ja Amin toppi onkin suosikkini nyt.

  Aina ei todellakaan voi lenkkareilla lampsia, korkkareilla ei koko päivää jaksa minun iässäni, joten ballerinat on oiva vaihtoehto. Rusettihan näissäkin näytti olevan, ihanaa! Espadrillot kiinnostaa myös, mutta pysyykö hyvin jalassa?

  Videolla vilahti Sahara-laukku. Mieheni mielestä ladyjen style taskumatti-laukku minne sujauttaa pikku skumppapullo. Tälle olemme nauraneet koko perhe, mutta Sahara-laukkuun olen iskenyt silmäni. Taitaa olla just sopivan kokoinen kesäksi koiran kanssa kuljeskeluun, veneilyyn sekä pika piipahduksiin kauppareissuille.

  Viikko oli taas huikeita postauksia, videoita ja kuvia täynnä. Ihanaa, että Kata ja Gabi jaksavat ilahduttaa, inspiroida ja piristää meitä. Iloa, valoa ja voimaa teille, että jaksatte jatkossakin. Olette helmiä. Iso kiitos taas jälleen.

  • Hei Jaana! Kiitos kommentistasi 🙂 Ihanaa, kun tykkäsit videosta! Kysyit espadrilloista ja kyllä, ei mitään ongelmaa etteivät pysyisi jalassa. Mutta espadrilloissa otetaan aina oma koko, pahemmin käyntivaraa ei tarvitse olla. Nahka on pehmoista ja mukautuu jalkaa sitä mukaan kun niitä käyttää. No jep, tämähän on juuri se skumppapullo laukku! Täytyykin kokeilla, miten se sinne mahtuu 🙂 Niin kätevää, kun se kulkee tyylikkäästi koko kesän mukana 🙂 Ihanaa kun seuraat ja kiitos kun aina viitsit kommentoida! Tiedän, että myös moni lukija pitää kommenteistasi 🙂 Työntäyteistä päivää, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *