Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

DOPP tennarit ja rento lookki

Jälleen tänä keväänä saimme valita Gaborin kevään-21 mallistosta mitkä tahansa kengät, jotka tulevat Suomessa ainoastaan meille DOPPiin. Viime syksynä valitsimme mallistosta mustat kroko maiharit ja tänä keväänä valitsimme punotut valkoiset tennarit, joissa on ripaus kultaa.

Punottu kuosi on tänä keväänä kenkämaailmassa kuuma trendi. Olemme enemmän kuin innoissamme meidän omista DOPP tennareista, joissa on juuri sitä oikeata henkeä mitä ensi kesäksi pitääkin olla! ja me kaikkihan tiedämme, että Gaborin lesti ei taaskaan petä

 

Rento lookki

Ihastuitte muutama viikko sitten kovastikin Payton mekkoon. Samasta kankaasta kuin Payton mekko, on valmistettu myös Phoebe tunikapaita. Tunikapaidassa on sama kuosi ja värit kuin mekossa. Paita on hieman pidempi, se ylettyy pepun alle ja kaula-aukkko on myös samanlainen kuin mekossa. Paidan sivuissa on pienet halkiot. Tunikapaita on loistava kapeiden housujen kaverina, mutta sopii paita myös Cargo housujen kanssa.

 

DOPP tennarit

DOPP tennareissa on ripaus luksusta!  Nauhat ovat paksuhkot ja nauhojen reiät ovat kullanväristä messinkiä. Pohja on noin 3,5 cm korkea ja pohjaa kiertää kullanvärinen raita. Tennareiden aukon kohdalla on beige/kullanväristä kuvionahkaa. Tennareissa on loistava lesti ja ne ovat ihanat jalkaan.

 • DOPP tennarit € 150,00 Koot vastaavat normaalia Gaborin kokoa

DOPP tennarit puetaan niin mekkojen kuin housujenkin kanssa. Nämä tennarit ovat hieman ”fiinimmät” juuri punotun kuvion ja kullanväristen tehosteiden ansiosta! 

 

Olen aika liekeissä, nimittäin minulla on tänään kampaaja. Nyt kävi niin, että emme Ninan kanssa saaneet sovittua yhteistä aikaa molempien työkiireiden takia, joten joudun menemään vieraisiin. Googlettelin Helsingin keskustan kampaamoita ja muistin, että olen joskus, useita vuosia sitten käynyt Fredalla Peili Hiussalissa. Tutkin, ketä heillä on erikoistunut vaaleisiin hiuksiin ja löysin sieltä Hannen. Varasin hänelle ajan ja hänen tuoliin istahdan tänään iltapäivällä. Onpas ihanaa, mutta samalla jännittävää 🙂

Olen käynyt kampaajalla viimeksi 17 viikkoa sitten. Laskin juuri että Juhannukseen on 17 viikkoa. Katsotaan, pärjäänkö uusilla hiuksillani keskikesän juhlaan saakka. Täytyy kyllä todeta, että sitkeä sissi olen hiusteni kanssa ollut, kun olen jaksanut kasvattaa juurikasvuani näin kauan. Jopa mieheni on ihmetellyt kärsivällisyyttäni 🙂

 

Katso alla oleva video DOPP tennareista.

 

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Rento look puree ainakin minuun. En tiedä mikä sen on saanut aikaan: korona aika, etätyöt, ikä vai mikä? Olen viehättynyt rentoon lookin töysin ja kasvatin otsiksenkin pois, vaikka se aikaa veikin. Enkä kadu.

  Phoebe tunikapaidan värimaailma on pehmeän kutsuva, paidan kaulus taas särmikäs ja pituus juuri passeli.

  Dopp tennarit on jännät. Punottu kuosi, ripaus kultaa yhdistettynä puhtaan valkoiseen luovat kontrastin, mutta sulavat hyvin yhteen. Punottu kuosi huokuu menneestä ajasta, kulta tuo itämaisuutta ja puhdas valkoinen kirkastaa kaiken. Upeat ja lisäksi Gaborin lesti on best. Mieheni luuli tennareita päre/tuohitossuiksi. Olisiko optikon paikka?

  Gargo housut ovat simppelit ja Doppista värejä löytyy, joten vaikea valinta.

  Nyt alkoi minullakin kuumotus Katan hiusten suhteen. Osaavissa käsissä olet ja luot paineita ainakin minulle. Jos Kata uskaltautuu jotain mullistavaa hiuksille tekemään, niin hyppään syvään veteen minäkin kokeilemaan jotain uutta. Olen kyllä viehättynyt Katan luonnolliseen lookin. Hiukset näyttää paksuilta, elinvoimaisilta ja oma värikin on kaunis. Saas nähdä millainen upeus astelee seuraavaan postaukseen vai esitteletkö kesän lierihattuja peittäen uuden lookkisi? Tuskin, koska pääset tukkataikurin taiottavaksi. Ihanaa hemmottelu hetkeä kampaajalla.

  • Hei Jaana! Kyllä, nimenomaan ne etätyöt ovat saaneet aikaan, että nyt haetaan rentoja lookkeja. Siistiä mutta mutta rennon mukavia. Hah, hah en ihan sanoisin näitä tuohitossuiksi, mutta on hauska kuulla, mitä mielleyhtymiä asut tuovat mieleen:) Ja juuri noilta miehiltä, tulee välillä mitä hauskempia juttuja, sellaisia mitä itselle ei tulisi mieleenkään. Omakin mies laukoo välillä sellaisia kommenteja, että saan hysteerisiä naurukohtauksia. Olin eilen tosiaan kampaajalla ja olen oikein tyytyväinen hiuksiini. Hän laittoi minulla muutamia ohuita raitoja, jotta saatiin juurikasvua tasoitettua. Vielä ei tule lierihattuja, mutta pian kylläkin! ja ihania tuleekin 🙂 Olet ollut reipas otsiksen kanssa, sen kasvattaminen on kovaa puuhaa. Mukavaa viikkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *