Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Keväistä raitaa, farkkua ja merinovillaa

Jos tuntuu siltä, että olisi kiva hankkia jotain keväistä, jonka voisi yhdistää farkkuihin ja neuletakkiin ja jota voisi pitää etätöissäkin, niin raitatoppi voisi olla piristävä ja keväisä valinta. Yhdistimme sinisen topin siniseen merinovillaiseen neuletakkiin ja harmaan raitatopin beigeen merinovillaiseen neuletakkiin. Alaosaksi puin chinos tyyppiset superjoustavat farkut.

 

Belty raitatoppi

Raitatopissa on polyesteri etuosa ja takaosa on viskoosi elastania. Toppi on materiaaliltaan kiitollinen, se ei rypisty käytössä ja se on pesun jälkeen valmis päälle puettavaksi. Topit, missä on olkapäiden alas putoava holkkihiha, on sellainen hihanmalli, jota voi käyttää kesäisin myös töissä. Ihan hihattomat topit, varsinkaan asiakaspalvelussa eivät ole paras vaihtoehto. Mutta holkkihihanen toppi pelittää sielläkin.

 

Betty merinovillainen neuletakki

Betty on klassinen, ajaton ja eleetön 100% merinovillainen neuletakki. Betty neuletakissa ei ole mitään extraa tarkoittaen, että siinä ei ole nappeja, vyötä eikä taskuja. Betty neuletakki on suunniteltu lämmikkeeksi erilaisten yläosien ja mekkojen päälle. Bettyn tarkoitus ei ole varastaa huomiota muulta asulta.

 • Betty neuletakki € 179,00 tummansininen, beige, musta

 

Farkku Chinot

Tämä farkkumalli sopii sekä suoralle että kurvikkaalle vartalotyypille. Nämä chinot ovat huippujoustavat ja niin mukavat jalkaan. Vyötärön korkeus on keskikorkea eli itselläni se ylettyi juuri navan alapuolelle. Chinoissa on aina viistomaiset sivutaskut ja takataskut ovat pelkät viirutaskut. Kuva chinojen takaa löytyy DOPPshop verkkokaupastamme kuten myös tarkka mittataulukko. Chinot ylettyvät nilkkaan, lahkeet ovat kerran käännetty. Myös chinojen sisäsauman pituus löytyy verkkokaupastamme.

 

Belty raita toppia löytyy kahta eri väriä. Tässä raitatopissa on harmaa selkäosa ja ylemmässä raitatopissa on tummansininen selkäosa. Toppi on malliltaan suora ja se ylettyy lantiolle.

 

Betty merinovillainen neuletakki nappaa kauniisti Belty raitatopista beigen sävyn ja aivan ihana tähän raitatoppiin on myös Betty neuletakki rosana! 

 

Kumpiko väricombo iskee enemmän sinuun, tummansininen vai harmaa?

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Sininen väricombo sykähdytti täälläkin! Nuo raitapaidathan sopivat mihin vain! 😃 Raitapaidat ovat ilmeisesti olleet ja menneet kaupasta eteenpäin onnellisille omistajille.

  • Hei Maarit! Sininen on raikas! Jep, loppuivat alta aikayksikön, lisääkin tilasimme halukkaille, mutta verkkoon tulee ne kappaleet loppuviikosta, jotka jäävät vapaaseen myyntiin 🙂 Terkuin Kata

 2. Tummansininen väricombo sykähdytti sydämeni. Siniset chinot näyttivät näppäriltä, joustavat, kesäiseen menoon sopiva lahjepituus ja joustovyö vyötäröllä viimeistelee tyylin. Sininen raitatoppi on helppo; värit silmiä himelevät, materiaali silityskammoisen unelma ja holkkihiha sopii mihin vaan. Betty merinovillainen neuletakki lämmittää ja imartelee vartaloa; peittää sopivasti pepun, mutta on silti naisellinen.

  Ei se hullumpi ole harmaa väricompokaan. Hillitty ja ajaton. Itse mietin mielessäni miltä asu näyttäisi rosan neuletakin kanssa. Varmaan hemaisevalta. Helmikorvakorut ovat niin ihanat. Itselläni on niistä pienemmät ja nyt jo haaveilen isommista.

  Ihanaa, vaikka ulkona paukkuu pakkanen, lunta on vaikka muille jakaa, niin Kata päivittää täyttä päätä kevättä blogiin. Alkaa tuntumaan siltä, että pian se kevät on jo täällä. Ihanaa.

  • Hei Jaana ja kyllä, sininen väricombo on loistava. Mutta totta tosiaan, harmaa raitatoppi ja rosa Betty neuletakki ovat loistavat yhdessä. Ovat erilaisia, vaikkakin samanlaisia 🙂 Me olemme jo ensi syksyssä Gabin kanssa, teemme täyttä häkää syksyn ja talven 2021 mallistoja, mutta miten ihanaa onkaan kääntää katse aina kevääseen. Tuntuu kuin kevään kynnyksellä jo heräisi ihan erilaiseen eloon! Tämä valoisuus, mikä on tullut parissa viikossa, on luksusta! Ihanaa alkavaa viikkoa ja huomista Runebergin päivää, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *