Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Klassiset ja trendikkäät toppaliivi ja trenssi

Trenssi eli se poplari ikiklassikko takki on nyt supertrendikäs. Klassiseen trenssiin kuuluu 10 nappia, vyö, pieni viitta yläselän puolella ja kiristysnauhat ranteissa soljella eli nämä kaikki löytyvät myös päälläni olevasta trenssistä. Ja trenssin kuuluu ylettyä polven alle. Postauksen lopusta löydät stailausvideot sekä Hadia trenssistä että Hallen toppaliivistä.

Minun vaatekaapistani löytyy musta trenssi, mutta ei tätä klassista beigeä. Syksyllä tykkään pitää mustaa trenssiä, mutta keväällä en halua mustaa trenssiä mustan talvitakkini jatkoksi, vaan silloin tykkään pukea vaalean trenssin päälleni

 

Puin trenssin alle sävy sävyyn olevan kevytvanuliivin. Oi, oi kuinka kätevää! Näin tarkenen autoilevana naisena jo uudella trenssilläni. Varsinkin aurinkoisina aamuina ja kun pakkasta ei ole montaa miinus astetta, voin pukea tämän combon päälleni. Tämä jos mikään tuo keväisen fiiliksen!

 

Minulla on ohuen Hallen kevytvanuliivin alla pitkähihainen modaali/viskoosi paita. Lucky paidan pohjaväri on tyylikäs siniharmaa ja pienet kukat ovat beigen/oljen keltaisen sävyisiä, jotka sopivat liiviin täydellisesti. Paidassa on pienet pussihihat ja se ylettyy haarasauman alapuolelle.

Minulla on Lucky paidasta päällä koko 34. Paita on reiluhkoa kokoa, mutta kannattaa huomioida, että se voi kutistua pesussa max. 5%. Mittataulukko löytyy täältä.

 

Kevytvanuliivi on malliltaan suora. Se on edestä muutaman sentin lyhkäisempi kuin takaa. Edessä on hopean väriset painonapit ja taskut.

Ohuen ohut toppaliivi, kuten tämä Hallen toppaliivi, on sellainen ikuisuus tuote vaatekaappiin. Talvisin liivi puetaan neuleiden, poolojen ja paitapuseroiden päälle ihan sisätiloissa. Sen alle voi pukea talvella neulemekon ja kesällä pellavamekon tai vastaavan kevyen mekon. Kesällä liivi on oiva vaatekappale ottaa mukaan kun lähtee kaupungille, pyöräilemään, veneilemään, syömään, istumaan ystävien luo iltaa jne. Liivin voi tosiaan pukea toisen takin alle tai myös toisen takin päälle. Minulla on toppaliivistä ja trenssistä päällä koko 34.

Puin liivin takin trenssin alle, mutta yhtä hyvin voin pukea sen trenssin päälle, varsinkin jos pidän trenssiä auki!

 

Trenssi on malliltaan suora ja se ylettyy polven alle. Kaikki muut paitsi midimekot ja midi neuletakit jäävät trenssin alle piiloon.

Minä en koskaan sido vyötä niin, että laitan sen vyön soljesta läpi. Sidon myös soljellisen vyön kuvan tavalla eli tuplasolmuun. Tällä tempulla klassiseen vaatteeseen saa rennon twistin.

 

 

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Keväisiä asuja: trenssi, toppaliivi, nilkkafarkut, huivi ja olkalaukku. Tuntuu ihan ruudun taakse välittyvän kevät. Ihania vaaleita sävyjä, jotka muistuttavat kevään tulosta.

  Itselläni vaalea trenssi, mutta en ole koskaan ajatellut laittavani alle toppaliiviä. Nyt tuli taas Katalta uusi vinkki pukeutumiseeni. Taatusti lämmittää ja toppaliiviä voi käyttää muutenkin kuin vain trenssin kanssa kuten Kata sanoi.

  Toisenkin vinkin bongasin: trenssin vyön tuplasolmuun laittaminen, mikä antaa huomattavasti rennomman fiiliksen trenssille. Innolla odotan jo seuraavaa postaus ja väriviikkojen alkamista.

  • Hei Jaana! Kiva kun sait vinkin toppaliivistä ja vyöstä 🙂 Voi Jaana kun muistat kaiken 🙂 Väriviikko on vasta huhtikuussa, kun olemme saaneet kesänkin värit sisälle liikkeeseen, niin saamme esitellä useampia eri värivariaatioita. Mukavaa viikkoa, Kata

 2. Ihana klassinen kokonaisuus! 😍 Trenssi upea ja kauniin värinen beige. Sini-valko-beige aina niin raikas yhdistelmä! Tulisipa kevät pian!

  • Hei Marja! Ihanaa kun tykkäät : Itsekin tykkään setistä ylikovaa 🙂 Juu, parempaan ollaan menossa, ihanaa kun päivät ovat jo huomattavasti pidempiä kuin kuukausi sitten. Mukavaa iltaa, Kata

 3. Aivan ihana trenssi ja tuo huivi – todella keväistä ja kaunista! Voi kun itselläkin olisi tuommoiset kuteet päällä!

  • Hei Laura:) Eikö vain 🙂 Niin keväinen setti ja monikäyttöinen! Mukavaa iltaa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *