Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Hauskat ryppypaidat, hot or not?

Hauskat ryppypaidat, hot or not?

”Hauskat ryppypaidat ovat jo valmiiksi ryppyisiä ja niissä on ehdoton silityskielto”, miltä tämä lause kuulostaa? Kuulostaako se loistavalta eli juuri sellaiselta paidalta josta sinä pidät vai kuulostaako se epäilyttävältä, eihän sellaista paitaa voi päällensä pukea. Katso kuvat ja päättele itse, onko ryppypaita hot or not!

Ystävänpäivä arvonnan voitti Anja ja hän halusi antaa toisen lahjakortin miniälleen. Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistujille!

Facebookissa oli Ystävänpäivä viikonloppuna monen yrityksen sivuista tehty valeprofiili ja jopa oma sivu kuten meidänkin nimellä. Varkaiden tarkoituksena oli kalastaa arpajaisvoiton huumassa viestin saaneilta luottokorttinumeroita. Muistathan, että yritys ei pyydä ihmisiä kaveriksi, kuten tässä tapauksessa pyysivät. Se on ensimmäinen asia, jolloin kannattaa ihmetellä että mikä tämä on. Varkaat käyttivät hyväkseen Ystävänpäivää ja arvontoja, joita yritykset järjestivät. Eli vastaavia tapauksia oli viikonlopun aikana useita… Toivotaan, ettei tällainen toistu. Tämä oli erittäin kurjaa ja ilkeää ja aiheutti monelle pahaa mieltä, myös meille.

 

Hauskat ryppypaidat, hot or not?

Caysa aurinkolasit ovat hieman suuremmat kuin muut aurinkolasit. Niiden sangasta löytyy mustaa ja ruskeaa kuviointia.

 

Hauskat ryppypaidat, hot or not?

Downtown jakku

Downtown jakku on kuin tehty vaaleille farkuille. Chanel henkinen jakku, vaaleat farkut, vaalea paita ja valkoiset tennarit niin asukokonaisuus ei mene pieleen. Jakussa on kaunis väritys ja kauniit kullanväriset napit. Jakusta löytyy luonnonvalkoisen värin lisäksi ripaus vaaleansinistä, beigeä, hieman kultaa ja ruskeaa. Ajaton värikombinaatio! Jakku on kevyt ja vuoreton, kauniisti vartalon myötäisesti ommeltu ja se ylettyy juuri haarasauman alapuolelle. Hihansuita ja jakun reunaa kiertää kaunis hapsutettu reuna. DOPPshop verkkokaupastamme löytyy jakusta lisää kuvia.

Ryan farkkuja saapuu lisää viikon sisällä, paitsi koot 25″ ja 27″ saapuvat viikolla 11. Ihanat farkut, joista tekin piditte!

 

Hauskat ryppypaidat, hot or not?

Vanya ryppypaita

Vanya ryppypaita tuntuu ihanalta päällä. Se on todella joustava ja keponen paita. Paidassa on pyöreä kaula-aukko ja hihat ovat rypytyksen lisäksi se juttu. Olkapäillä on muutama rypytys ja hihat ovat aavistuksen pussimaiset. Hihansuissa on kuminauha ja ne ylettyvät juuri kyynervarren yläpuolelle.

 

Hauskat ryppypaidat, hot or not?

Olisin ollut valmis laittamaan pääni pantiksi, että tämä Vanya ryppypaita on musta. Mutta koska värikoodi sanoo, että se on tummansininen niin kai minun sitten tulee uskoa sitä. Mutta joka tapauksessa, on se tummansininen tai musta, ihana se silti on.

 

Hauskat ryppypaidat, hot or not?

Hobo laukku on ihana nylon pussukka, johon on helppo sulloa tavaraa mielin määrin. Laukku on kevyt ja se menee hyvin olalle. Laukun koko on n. 50 cm leveä ja 40 cm korkea.

 

Hauskat ryppypaidat, hot or not?

Quiana hame

Quiana hameessa on leveä kuminauhavyötärö, jossa on nauhat. Hameen sivussa on taskut. Sivusaumaa on tuotu aavistuksen hameen eteen, joten taskutkin on saatu etupuolelle eikä lantion kohdalle. Näin hame pääsee laskeutumaan paremmin lantion kohdalta eivätkä pois jätetyt taskut levennä lantiota. Tämä temppu on nerokas. Hame laskeutuu sikäli myös hyvin, koska se on suht raskasta materiaalia. Hameen helmassa on tuplakaistale, joka tekee hameesta jämäkän eikä hame tuulessakaan pääse nousemaan liian ylös. Hameen nauhat saa hyvin kätkettyä vyön alle, jos haluaa.

 

Hauskat ryppypaidat, hot or not?

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Hauskat ryppypaidat=hot ja ehdoton silityskielto kuullostaa loistavalta. Sana silitysrauta saa ihoni kananlihalle ja vaatteiden silittäminen on tuskan hien nostattavaa puuhaa.

  Paita on mainio ja helppo sekä hihat ihanat puffit. Värit basic, mutta silmissäni toinen on musta ja toinen vaalea. Varmat valinnat.

  Jakku on super ihana rouhea chanel ja silti hienostuneen elegantti. Värimaailma on upea ja menee monen alaosan kanssa.

  Quiana-hame näyttää näppärältä Katan yllä. Värit, materiaali, hameen malli ja taskutkin viehättää. Tätä hametta olen pähkäillyt, mutta paljastaako polvet? Kumpi väri?

  Aurinkolaseja tullut Doppiin monia, mutta ne vaativat kyllä sovittelukäynnin. Laukku on huoleton, pese, pidä, täytä ja käytä. Lenkkarit jalassa taas voi aina viipottaa ja vyö vyötäröllä säpäköittää asun.

  Onnea arvonnan voittajalle Anjalle sekä miniälle. Teille tulee huikea luksus shoppailupäivä Doppissa tai verkossa. Nauttikaa täysin rinnoin.

  Toivottavasti facebook-varkaat saatiin kiinni ja ansaitsevat enemmän kuin pikku torumisen..

  Ihana postaus mistä sai taas silmänruokaa, aivoille pähkinöitä purtavaksi ja energiaa viikkoon. Kiitos Kata, Gabi ja Dopp.

  • Hei Jaana! Arvasin, että pidät ryppypaidasta kun silitys sen suhteen on ehdoton ei:) Kysyit paljastaako Quiana hame polvet, niin kyllä se loppuu polven päälle. Mutta levenevä helma on armollisempi lyhyydessään kuin hame, jossa on kapea helma. Kapeassa helmassa polvet tulevat enemmän esille, levenevässä helmassa ne jää helman liehuessa enemmän piiloon. Joten Quiana hame ei ole lyhkäisyydessään ollenkaan paha. Jep, meiltä löytyy ihania aurinkolaseja ja ne tuntuvat hyviltä päässä, mikä on tärkeää. Mukavaa viikkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *