Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Uuden Vuoden mekot -40%

Joulu saatiin taputeltua minusta yllättävän nopeasti. Aluksi mietin, että onpas tulossa pitkä vapaa eli torstaista sunnuntaihin, mutta eipä se pitkältä tuntunut. Aaton tosiaan vietimme kahdestaan tai siis kolmestaan Valora mukaan lukien ja joulupäivänä saimme lapset iltapäivästä jo kylään. Me pelasimme eri pelejä, lapset istuivat baljussa ja saunoivat ja joku kävi uimassakin… Laitoimme ruokaa ja söimme itsemme ihan ähkyksi ja loppu illasta meillä kävi joulupukki, joka jakoi lahjat. Joulupukkina toimi meidän nuorin poika, jolla sana on hallussa 🙂  Nauroimme katketaksemme hänen hauskoille jutuille ja lahjatkin sai pukki jaettua. Toinen pojistamme piti ihanan puheen käyden läpi kulunutta vuotta ja ylisti meitä kaikkia niin kauniisti 🙂 Huh, mitä nuoria miehiä meiltä löytyykään!

Nyt on aika siirtyä tämän vuoden lopetukseen eli Uuden Vuoden vastaanottoon! Vietit sen kotona tai muualla, on vuoden viimeiseen päivään ihana pukeutua kauniisti! Postauksen lopusta löytyy vielä video postauksen mekoista

 

 

Katso miten Genie snake mekon voi stailata arkeen täältä!

 

Tämä on sellainen asu, joka tulee löytyä vaatekaapista. Musta mekko, klassisilla ominaisuuksilla varustettu ja juuri sopivan mittainen mihin tahansa tilaisuuteen

 

Katso kuinka kaunis Daisy mekko on Gabin päällä täällä!

 

Stailasimme Edyta nahkamekon kolmella eri tavalla, postaus löytyy täältä. Teimme stailauksesta myös videon, joka löytyy Insta TV:stämme.

 

Tutustu myös muihin verkkokauppamme tuotteisiin, alensimme kaikki syksyn ja talven sesonkituotteet -40-50%. 

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16. Uuden vuoden aattona, torstaina palvelemme 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Ihanan joulupäivän vietit perheesi kanssa. Rentoa yhdessä oloa, hyvää ruokaa, juomaa, puheita ja vielä joulupukki lahjoineen. Mitä muuta voi joululta toivoa, kun saada viettää aikaa rakkaittensa kanssa.

    Uuden vuoden videossa on niin erilaisia mekkoja eli jokaiselle jotakin.

    Keijumaisen kevyttä, käärmenaisen eleganttia, prinessan kukkaunelma, bond-naisen nahkaviettelys, trendi ladyn takuuvarma black-white sekä kuningatteren musta mageus.

    Oih, riippuen fiiliksestä voisin pompata jokaiseen mekkoon. Kotonakin on kiva pukeutua juhlan kunniaksi, joten miks ei sitä mekkoa voi heittää päällensä kotonakin? Vuoden viimeinen päivä ykkösissä ottaen vastaan uutta tulevaa vuotta, joka johdattaa kohti uusia seikkailuja. Tervetuloa uusi vuosi.

    • Hei Jaana! Kiitos viestistäsi 🙂 Jep, joulupäivä oli oikein hauska ja ihana. Olin myös niin tyytyväinen kun kaikki mahtuivat hyvin ruokapöydön ympärille, kun teimme syksyllä pienen remontin. Kyllä, kotonakin voi pukeutua kauniisti ja juhlistaa Uutta Vuotta, näin meillä on tarkoitus mieheni kanssa tehdä. Kyllä, tervetuloa vuosi 2021 ja näkemiin 2020. Mukavaa loppu vuotta, kata