Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Cambel paita Uudeksi Vuodeksi -50%

Haluatko piristää mustia housujasi tai hamettasi Uudeksi Vuodeksi? Cambel paita ei vaadi kuin simppelin alaosan, jotta paita itsessään saa loistaa.

Cambel paidan voi pukea alaosan päälle tai sisälle, riippuen alaosan mallista

 

Vekkarin kanssa Cambel puetaan hameen sisälle. Vekkarissa on tärkeää, että vyötärö tulee esille, muuten kokonaisuudesta tulee helposti tasapaksun näköinen

 

Cambel paita on loistava paita pieneen menoon ja juhlaan. Paidassa on huivin tyylinen etuosa ja muuten kaulus on sydämen mallinen. Niskassa on kaksi nappia , jolla kaulus laitetaan kiinni. Malliltaan paita on hieman slimmattu kainaloista alaspäin ja vyötärön jälkeen se levenee sievästi alaspäin. Cambel on edullinen vartalolle ja naisellinen paita. Olkapäillä on muutama pieni rypytys, joka antaa ryhtiä ylävartalolle. Paidan helma on pyöristetty ja se loppuu juuri haarasauman kohdalle. Katalla on paidasta päällä koko S. Paita on reiluhkoa/normaalia kokoa. Paidassa on vuori.

 

Cambel paita käy myös neuletakkien ja jakkujen alle. Puin Cambel paidan Ciara kietaisuneuleen alle ja minusta asukokonaisuudesta tuli toimiva myös arkeen! Jalassani minulla on joustavat Zella shape housut

 

Totean, että tällainen juhlavampi paita voi aina löytyä vaatekaapista. Tämän paidan erikoisuutena on sen kaulus, mitä ei harvoin näe sekä kaunis, vartaloa imarteleva malli

Cambel paita toimii myös rikottujen Rich turn up farkkujen kanssa. Rich farkut ja muutkin ALE farkut löytyvät täältä.

 

Tutustu myös muihin verkkokauppamme tuotteisiin, alensimme kaikki syksyn ja talven sesonkituotteet -40-50%. 

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16. Uuden vuoden aattona, torstaina palvelemme 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Punainen Cambel on iskenyt silmiini aikaisemminkin ja tänään lukiessani blogia lumouduin siihen. Miten puhdas punainen ja mikä vartaloa imarteleva malli.

    Kurkkasin heti, että kokoani on, mutta päätin lukea blogin loppuun. Nopeat syö todellakin hitaat sillä pari minuuttia myöhemmin kokoni oli loppu. Nyyh. Hidas ei saa Doppin alessa olla tai muuten ostoskorisi tulos on nolla.

    Nyt mietintämyssy päähän mitä pukea vuoden viimeisenä päivänä kotona juhliessa päälle. Tarvitaanko kokonaan uutta vai voisiko asuun hankkia ylä- tai alaosan vai miten olisi uudet korut? Juhlaan on kuitenkin kiva pukeutua ja kotonakin juhlavaatteisiin pukeutuminen nostaa fiiliksen ihan kattoon. Ensi vuonna rokotteen saamisen jälkeen elämä toivottavasti helpottuu..

    Reipasta vuoden viimeistä viikkoa ja uusi vuosi tuokoon rauhaa, rakkautta ja terveyttä.

    • Hei Jaana! Kyllä se niin menee, että nyt pitää olla nopea jos löytää jotain mieleistä alesta. Meillä on tosiaan niin pieni ale tänä vuonna, että se loppuu jo hyvissä ajoin ennen tammikuun loppua. Mukavaa loppuvuotta, pian saadaan kääntää uusi sivu mikä onkin kovasti odotettu, Kata