Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mitä pukea jouluna päälle? osa 1/3

Mitä pukea jouluna päälle? Varsinkin jouluaattona haluaa pukeutua hieman paremmin ja kauniimmin, kun tavallisiin kotivaatteisiin. Tässä postauksessa näytämme kolme erityylistä hametta ja kaksi erilaista yläosaa kuhunkin hameeseen.

Kaikki postauksen tuotteet ovat syksyn ja talven alennusmyyntituotteita. Postauksen lopusta löytyy vielä video 🙂

 

Kulta vekkari

Tämä kulta vekkari on kevyt ja kepeä, siinä ei ole vuorta. Vekkarissa ei ole hurjan paljon kangasta eli tällaisia kapeahkoja vekkareita kutsunkin ”laihoiksi vekkareiksi”. Nämä laihat vekkarit ovat sirompia vartalolle kuin vekkarit, joissa kangasta on paljon. Kulta vekkari on loistava joulunajan viettoon, mutta miten ihanalta se näyttääkään kesällä valkoisten tennareiden ja pellavapaidan kanssa! Näetkö jo asun sielusi silmillä? minä näen. Vekkaria löytyy myös mustana.

Lepakkohihainen ruskea/musta/kulta Alva neule on kaunis. Neuleessa on helppo olla, se ei kiristä ja tuntuu hyvältä ihoa vasten. Neuleen leveähkö resori loppuu juuri oikealle kohdalle vartaloa, jotta vekkari pääsee oikeuksiinsa.

Valkoinen Bissy paita nauhoilla on raikas ja sievä. Sidoin nauhat eteen, mutta yhtä hyvin ne voi sitoa myös taakse. Puolipitkät hihat ovat naiselliset ja asussa on raikkautta.

Katso miten kauniilta kulta vekkari näyttää stailattuna Minni paidan kanssa täältä

 

Ursanas nahkahame

Tätä nahkahametta emme ole ennen esitelleetkään. Kyseessä on laadukas, klassinen nahkahame vuorella. Hame on suora ja se ylettyy polven päälle. Takana on vetoketju ja voi itse päättää, mihin kohtaan hameen haluaa pukea, koska hameessa ei ole vyötärönauhaa. Hame vastaa normaalia kokoa. Minulla on päälläni koko 38, mutta se on minulle iso. Oikea kokoni hameesta olisi koko 34. Musta Ursanas nahkahame on helppo yhdistää mihin yläosaan tahansa!

Minni paita nauhoilla on sekä mukava päällä että näyttävä. Mukavaksi päällä sen tekee joustava viskoosi elastinen selkäosa. Näyttäväksi sen tekee kaunis kulta/musta kuosi ja nauhat kauluksessa.

Punainen Cambel paita ei jää keltään huomaamatta. Rakastan paidan mallia, kun se on kainaloista istuvampi ja se levenee naisellisesti alaspäin. Paita on loistava juuri kapean hameen kanssa sekä kapeiden housujen pariksi. Paita ylettyy juuri haarasauman kohdalle. Kaulus on pukeva ja se ei kiristä, koska kaulus ei tule kaulaan kiinni. Kaulus on kuin koristeellinen huivi. Paitaa löytyy myös valkoinen ja musta.

Katso miten olemme stailanneet eri väriset Cambel paidat tästä postauksesta

 

Kaikki postauksen hameet ovat sellaisia, jotka minun vaatekaapistani löytyy. Minulla on kulta vekkari, niitä päiviä varten kun haluan jotain näyttävää ja eritoten jotain extraa valkoisille tennareille. Nahkahame on luottohameeni, kun en tiedä mitä puen päälle, niin puen mustan nahkahameen, paksut mustat sukkahousut ja ihan sama minkä yläosan. Itselläni on musta Mae hame, joka on pelastanut minut monelta asukriisiltä. Mae on juuri saman mittainen kun tämä Lupine hame ja olenkin pukenut siihen niin tennarit kuin korkkarit. Mutta tämän Lupine hameen aion vielä kotiuttaa, koska rakastan sen nappeja ja liikkuvuutta kun kävelen. Kaikki postauksen hameet kestävät aikaa!

Tutustu myös kullanväriseen Mae hameeseen täällä. Hameessa on loistava istuvuus.

 

Lupine hame

Jos haluat mustan ajattoman hameen, jossa on jotain pientä twistiä, niin hame on Lupine. Lupine hame laskeutuu kauniisti, siinä on kuminauha vyötärö, se leijailee kauniisti kun sillä kävelee ja kullanväriset painonapit saavat hameeseen eloa ja mielenkiintoa. Hame on helppo asustaa arkeen neuleilla ja juhlaan juhlavilla yläosilla.

Pully kerman värinen pussihihapaita on eleetön paita ja erikoisuutensa paitaan tuo sen hihat. Paidassa on upeat leveät rannekkeet kauniilla pienillä napeilla. Kauluksessa on vekkejä, joka tekee paidasta työstetymmän.

Gilla paidassa on napit edessä, jopa kauluksen ylös asti. Minä jätin kauluksen auki ja käänsin kaulukset sivuun. Mutta kaulus näyttää hauskalta, kun sen napittaa kiinni. Kaulus ei ole tiukka eli se ei kiristä kaulaa.

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Ps. posti on luvannut toimittaa maanantaina 21.12. lähtevät paketit jouluksi perille eli vielä ehtii tilata joululahjat ja jouluasut jouluksi

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16. Jouluaaton aattona palvelemme 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Kauniita ja naisellisia asuja,,pidin näistä.

  .Kiitos.

  • Hei Irma ja kiitos 🙂 Ihanaa joulua sinulle! Kata

 2. No jo on alessa ihania vaatteita ja nopeat syö hitaat, joten pitää toimia jos jotain haluaa kotiuttaa itselleen.

  Ihailen suunnattomasti Katan taitoa miksata ja kehitellä mitä mielenkiintoisempia ja näyttäviä comboja. Itselläni ei aina edes lamppu syttyisi päässä kehittämään, mutta onneksi meillä on Kata, Gabi ja muut Doppin myyjät apunamme.

  Katsoimme hymy huulilla aamulla mieheni kanssa ihanan videon. Mikä ihana energia, helmat vaan hulmusi, Kata säteili hymy huulillaan ja vaate miksaukset oli toinen toistaan upeimpia. Wau ja blogissa ytimekäs teksti vinkkeineen. Dopp on pop!

  Mieheni vitsaili, että etätyön herkut saavat minut todellakin näyttämään kanelipullalta oman ruskean vekkarini kanssa, joten olisiko aika hankkia laiha vekkari? Ei huono idea ja vekkareita ei voi koskaan olla liikaa. Vekkarit on niin ihanan helpot ja saa tuntemaan super naiselliselta. Sopivat niin arkeen kuin iuhlaan kenkiä ja yläosaa vaihtamalla. Kiitos Kata, että sytytit minut vekkareihin.

  Ihanaa päivää ja kiitos päivän energia annoksesta.

  • Hei Jaana! Just näin, nopean syövät hitaat ja varsinkin tämän talven alessa, kun se on paljon pienempi kuin koskaan ikinä! Voi kiitos, minulla on mielikuvitusta pukeutumiseen ja vaatteisiin, se on auttanut minua tässä ammatissa. Tässä ammatissa pitää olla hieman hulluttelija ja luova, ettei kangistu kaavoihin. Mutta mikä on ollessaan, onhan muoti hauskaa ja kivaa!
   Hah, hah Jaana, sinä et näytä kanelipullalta, se on kyllä meidän Valora joka on todellinen kanelipulla! Olet upea ja vekkarit sopivat sinun vartalolle niin kauniisti! Ihanaa, kun vekkarit veivät sydämesi 🙂 Ihanaa päivää, Kata