Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tyrmäävä Cambel paita kolmella eri alaosalla

Cambel paita on upea, kerrassaan tyrmäävä! Se on sellainen paita, jota ei usein löydä. Cambel  kuuluu taas niihin ”ikuisuus vaatteisiin” joita ei myydä koskaan pois kirpparilla eikä lahjoiteta kaverille. Stailasimme kolme eriväristä Cambel paitaa eri tyylisillä alaosilla. Meillä oli stailausta tehdessä mielessä iltameno, arkimeno ja juhlameno.

Cambel paita ei kaipaa kaulakorua kaulaan. Korvakorut riittävät upealle cambel paidalle

 

Tyrmäävä Cambel paita kolmella eri alaosalla

Arkimeno

Iltamenoihin stailasimme Cambel paidan hieman coolien farkkujen kaveriksi. Mielessämme oli treffit ja rento iltasyöminen. Kun siistin yläosan yhdistää rentoihin farkkuihin, niin asusta tulee varmasti nuorekas ja ajan hengessä oleva. Sanoisin, että tällaisella asukokonaisuudella ei treffit mene pieleen!

 

Tyrmäävä Cambel paita kolmella eri alaosalla

Koska Cambel paita on kauniisti laskeutuva ja se on ohuehko, niin sen voi pukea myös alaosan sisälle. Varsinkin hieman löysemmän alaosan kanssa, yläosa kannattaa pukea alaosan sisälle. Jos tätä ei tee, voi asusta tulla liian tasapaksun näköinen.

 

Rich turn up

Rich turn up farkuissa on magee malli, pesu ja kulutus. Farkut ylettyvät korkealle napaan ja edessä on napit (ei vetoketjua). Farkut istuvat loistavasti ylhäältä, takataskut tulevat kuten Dream skinnyissä eli taskun alareuna tulee pepun alapuolelle.  Farkuissa on hieman tilaa jo polven kohdalla eli polven jälkeen ne eivät kapene alaspäin vaan ovat suorat. Lahkeet on käännetty ja ne ovat kiinni muutamilla tikkauksilla.

 

Tyrmäävä Cambel paita kolmella eri alaosalla

Minulla on farkuista päälläni koko 34, joka on juuri oikea koko. Tällaiset farkut saavat mielummin olla hieman löysähköt kuin liian tiukat.

 

Tyrmäävä Cambel paita kolmella eri alaosalla

Arkimeno

Arkeen Cambel paita puetaan kapeiden mustien housujen kanssa ja jalkaan puetaan röyheät saappaat. Saappailla ja kapeilla housuilla, jotka on puettu saappaisiin haetaan vastapainoa upealle ja näyttävälle Cambel paidalle.

 

Tyrmäävä Cambel paita kolmella eri alaosalla

Kapeiden housujen kanssa paita jätetään housujen päälle. Cambel paita ei ole säkkimäinen vaan se on hieman slimmattu kainaloiden alta ja levenee maltillisesti alaspäin.

 

Zella shape housut

Zella shape housut ovat aivan ihanat housut. Näissä on korkea vyötärö, se tulee noin 3-4 cm navan yläpuolelle eli vyötärön kapeimpaan kohtaan. Housujen sivussa on vetoketju, etuosa on sileä. Vyötärönauhan sisällä on leveä kuminauha, joka on tyylikkäästi toteutettu. Edessä on sauma, joka kaventaa reiden linjaa. Housut ylettyvät jalkapöydän päälle. Lahkeen suu ei ole ihan skinny vaan siellä on muutama sentti leveyttä.

Zella shape housut ovat loistavat housut, kun haluaa housut, joissa ei ole taskuja eikä edessä mitään ylimääräistä. Sanoisin, että eivät housut ”sheippaa vartaloa” eli vedä kokoon, mutta housut ovat napakat ja ihanan tuntuiset päällä. Minulla on housuista päälläni koko 34 eli housut vastaavat normaalia kokoa.

Katso lisää kuvia housuista verkkokaupastamme.

 

Tyrmäävä Cambel paita kolmella eri alaosalla

Tämä on minun lempisetti! Valkoista, beigeä ja mustaa..

 

Tyrmäävä Cambel paita kolmella eri alaosalla

Arkeen cambel paidan päälle puetaan neule tai neuletakki. Puimme Doppwoman Ciara kietaisuneuleen Cambelin päälle, koska halusimme, että Cambel paidan kaunis pyöristetty helma näkyy neuleen alta.

 

Tyrmäävä Cambel paita kolmella eri alaosalla

Iltameno

Iltamenoon halusimme pukea punaista väriä. Miten upea tämä punainen taas onkaan! Yhdistimme Cambel paidan mustaan tekonahka vekkariin, joka on pukeva vekkari vartalolle. Vekkarit eivät aina ole vartaloa imartelevia hameita, mutta tämä vekkari on hyvä. Se on tarpeeksi raskasta materiaalia, jotta se laskeutuu kunnolla eikä jätä pönkköä fiilistä lantiolle.

 

Tyrmäävä Cambel paita kolmella eri alaosalla

Cambel paita

Cambel paidassa on huivin tyylinen etuosa ja muuten kaulus on sydämen mallinen. Niskassa on kaksi nappia, jolla kaulus laitetaan kiinni. Malliltaan paita on hieman slimmattu kainaloista alaspäin ja vyötärön jälkeen se levenee sievästi alaspäin. Cambel on edullinen vartalolle ja naisellinen paita. Olkapäillä on muutama pieni rypytys, joka antaa ryhtiä ylävartalolle. Paidan helma on pyöristetty ja se loppuu juuri haarasauman kohdalle. Minulla on paidasta päällä koko S. Paita on reiluhkoa/normaalia kokoa.

  • Cambel paita € 119,00 musta, valkoinen ja musta

 

Vinkki: Voit yhdistää minkä värin Cambel paidasta tahansa postauksemme alaosiin. Eli yhdistä lempivärisi lempi alaosaasi! Kaikki combot toimivat.

 

Tyrmäävä Cambel paita kolmella eri alaosalla

Vyra vekkari

Vyra tekonahka vekkari on näyttävä ja upea hame! Hameessa on leveä kuminauha vyötärö, joka joustaa reippaasti. Hame laskeutuu kauniisti ja loppuu pohkeiden alle. Hame ei ole konepestävä vaan pesuohjeissa lukee, että hame puhdistetaan kostealla rätillä. Minulla on hameesta päällä koko 34.

Minkä Cambel paidan sinä valitset ja mihinkä alaosaan sen yhdistäisit?

Lue lisää tuotteista verkkokaupastamme. Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset