Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Konepestävä nahkahame ja 4 erilaista yläosaa

Konepestävä nahkahame

Konepestävä nahkahame? Luit ihan oikein. Toki kyseessä ei ole nahkahame, joka on aitoa nahkaa vaan kyseessä on nahkahame, joka on tekstiilinahkaa. Tekstiilinahka on siis kangasta, toisin sanoen tekonahkaa jonka voi pestä 30 asteessa. Kätevää, eikö vain!

Stailasimme konepestävään nahkahameeseen neljä erilaista yläosa vaihtoehtoa. Kaikki vaihtoehdot toimivat arkisina lookkeina ja soveltuvat myös pieniin menoihin

 

Konepestävä nahkahame

Rosa kidmohair huivi on herkullinen kuin hattara, jonka tekisi jopa mieli pistää poskeen!

 

Konepestävä nahkahame

Friia kukkapaita

Friia kukkapaita on helppo ja kätevä paita moneen menoon ja monen alaosan kaveriksi. Paidassa on V-kaula-aukko, pitkät hihat kuminauha resorilla ja malliltaan paita on suora. Paidan pohjaväri on musta ja paidasta löytyy rosaa, luonnonvalkoista ja ripaus kultaa.

Friaa kukkapaita soveltuu arkeen ja myös pieneen menoon. Se toimii kaikkien alaosien päällä ja sisällä

 

Konepestävä Lizette nahkahame

Lizette nahkahame on pesunkestävä, koska nahka on tekstiilinahkaa. Hameessa on hyvä vyötärönauha ja edessä on kaksi vekkiä, jotka on neulottu ylhäältä hieman kiinni, etteivät ne aukea. Hame levenee maltillisesti alaspäin ja loppuu polven alle. Sivussa on taskut. Hameen takana ei ole laskoksia. Katalla on päällä koko 34. Hame on reiluhkoa kokoa vyötäröstä, joten suosittelen mittaamaan oman vyötärön, jotta heti saadaan sinulle oikea koko.

 

Konepestävä nahkahame

Konepestävä nahkahame

Rosa väri näyttää todella kauniilta pitkästä aikaa! Se saa ihon hehkumaan ja on värinä helposti lähestyttävä ja suloinen!

 

Konepestävä nahkahame

Diana paita

Diana paidassa on kaunis pinta ja upea väri. Paidassa on suora malli ja se ylettyy juuri haarasauman alapuolelle. Edessä on kaksi taskua, mutta ne eivät korosta rintoja, koska taskuläpät ovat rinnan päällä. Paita on rennohko ja sopii kauniisti niin housujen kuin hameidenkin kanssa. Minulla on paidasta päällä koko 34.

 

Konepestävä nahkahame

Pue vyö neuleen päälle, jos tuntuu siltä että asusta puuttuu jotain. Kapea vyö on kiva yksityiskohta, mutta se ei ahdista eikä sitä tarvitse vetää ihan tiukalle

 

Klassinen Nora neule

Nora neule on ohuen ohutta 100% villaa. Neuleessa on V-kaula-aukko ja malliltaan neule on klassisen mallinen. Tarkoitan tällä sitä, että se on kapeahko eikä over size mallinen. Neuleessa on sivussa pienet halkiot. Neule toimii yksistään tai toppien ja paitisten kanssa. Nora neule on ajaton klassikko!

 

Loistava Mimosa paitis

Onko ongelmana, että paitapusero irvistää rintojen kohdalta?  Tässä Mimosa paidassa ei ole sitä vaaraa.

Mimosa paidassa on pystykaulus ja V-kaula-aukko. Hihansuissa on kauniit kuminauharypytykset. Paita on klassisesti slimmattu vyötäröstä ja selässä on kauniit muotolaskokset, jotka mukailevat selkäosaa. Paidassa on yksi tikkaus juuri rinnan kohdalla, joka estää kauluksen avautumisen. Mimosan helma on pyöristetty, joka kaventaa vyötäröä ja paita ylettyy juuri haarasauman alapuolelle. Paita vastaa normaalia kokoa, minulla on paidasta päällä koko 34.

 

Konepestävä nahkahame

Pikkuhuivit käyttöön

Löytyykö sinulta huivilaatikko, josta löytyy huiveja joka lähtöön ja joka värissä? Minulta löytyi ennen, mutta koska rakastan kaappien siivousta ja järjestelyä, niin olen lajitellut ne noin pari vuotta sitten ja laittanut kaikki huivit kiertoon, jotka eivät ”päässeet jatkoon” joko värinsä, materiaalinsa tai mallinsa puolesta.

Pikkuhuivit ovat käteviä, koska ne eivät ahdista kaulalla, eivät ole liian kuumia ja ennen kaikkea ne ovat pukevia. Huivin voi sitoa tiukalle tai löysemmälle, jos kaula tai mieli sen vaatii.

 

Konepestävä nahkahame

Pukeva Fanny kukkapaita

Fanny paidassa on kaunis etuosa. Paita on rypytetty etuosasta kainaloihin saakka. Sen jälkeen kangas laskeutuu kauniisti alaspäin hieman kellomaisesti. Hihat ovat aavistuksen pussimaiset ja rannekkeissa on leveät resorit kuminauhoilla. Paita on helppo pukea alaosien alle, mutta se on super söpö myös kapeiden housujen päällä kun se laskeutuu niin kauniisti. Kaulus ei ole korkea eikä tiukka, ahdistavaa oloa kaulaan ei tule.

Suosittelemme ottamaan paidasta yhden koon isomman kuin normaalisti, koska rypytyksen alin sauma ei jousta. Jos paita on liian tiukka, tekee se pussin eteen ja taakse, juuri kainoloiden kohdalle. Minulla on paidasta päällä koko 36. (Normaalisti koko 34 on hyvä, mutta ei tästä paidasta).

 

Konepestävä nahkahame

Ihastuitko kädessäni olevaan mustaan sileäsamettiseen simpukka clutchiin? Minulla ja simpukalla oli rakkautta ensi silmäyksellä 🙂

Lue lisää tuotteista verkkokaupastamme. Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat

2 kommenttia

  1. Kauniita vaatteita,mutta käytän vain aitoa nahkaa!

    • Hei Kaisa! Nahkahamekin löytyy mallistostamme 🙂 Ihanaa viikkoa, Kata