Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ruskea mokkahame ja jotain vaaleansinistä

Ruskeaan mokkahameeseen jotain vaaleansinistä

Ruskea mokkahame on pehmoista mokkaa ja siihen on helppo yhdistää lämpöisiä, luonnonläheisiä sävyjä. Halusimme kuitenkin stailata mokkahameen hieman eri väreillä. Siksi valitsimme tehosteväriksi vaaleansinisen ja vihreän, mustaa unohtamatta. Moni miettii, että minkäväriset sukkahousut puetaan suklaan ruskean hameeseen, joten näytimme että mustat sukkahousut ovat helpommat yhdistää suklaan ruskeaan hameeseen, jos kengät pysyvät mustina tai ruskeina.

Ruskeaan mokkahameeseen voi yhdistää luonnonvalkoista, ruskean eri sävyjä, beigeä, rosaa ja vaaleansinistä, joka saa suklaan ruskean mokan hehkumaan

 

Ruskeaan mokkahameeseen jotain vaaleansinistä

Postauksen yläosa tuotteet ovat meidän klassikko tuotteita, niitä vaatekaapin kulmakiviä.

 

Ruskeaan mokkahameeseen jotain vaaleansinistä

Inspiraation lähde

Inspiraationa tähän väriyhdistelmään saimme kaulassani olevasta pienestä huivista. Huivista löytyy vihreän pohjavärin lisäksi vaaleansinistä ja punaista. Ruskeaa huivista ei löydy, mutta pieni huivi sitoo vaaleansinisellä värillä asun kivasti yhteen.

Vinkki: Olen ennenkin maininnut, että jos mietit uusia väriyhdistelmiä, niin katso läpi huivilaatikkosi. Levitä huiveja sängylle ja katso niistä erilaisia väriyhdistelmiä. Huiveista löytyy usein upeita väriyhdistelmiä, mitä ei aina tule mieleenkään!

 

Ruskea mokkahame ja jotain vaaleansinistä

Doris pipo on ihanan lämmin ja näyttävä pipo. Doris pipoa löytyy tämän uuden vihreän värin lisäksi kameli ja rosa. Itse tykkään piposta, kun siinä on fleece vuori eli se ei kutita ja tuuli ei palelluta korvia.

 

Ruskeaan mokkahameeseen jotain vaaleansinistä

Ruskea mokkahame

Ruskea mokkahame, Katzy on klassisen mallinen ns. perushame. Tälle hame mallille ei ole vuosilukua. Hame ylettyy navan päälle ja se istuu vyötäröstä erittäin hyvin. Hame on aavistuksen kaarrettu lantion kohdalta ja hame loppuu minulla polven päälle. Hameessa on vuori, joten se ei tartu kiinni sukkahousuihin.

Minulla on mokkahameesta päällä koko 34. Yleensä More&Moren alaosat ovat itselläni kokoa 36, mutta tästä hameesta koko 34 oli oikea koko. Katso hameen mittataulukko täältä.

 

Ruskeaan mokkahameeseen jotain vaaleansinistä

Virginia Beach neuletakki

Virginia Beach neuletakki on 100% merino villaa. Neuletakissa on pukeva shaalikaulus eli käännettävä kaulus. Edessä on isohkot paikkataskut. Neuletakki ylettyy itselläni polven yläpuolelle. Neuletakki on melerattu, joten pinta on elävä ja sävy on lämmin.

 

Ruskeaan mokkahameeseen jotain vaaleansinistä

Ruskeaan mokkahameeseen jotain vaaleansinistä

Petit liivi ja Leonore raitapaitis

Petit liivi on meidän oman Doppwoman mallistomme 100 % merinovilla liivi. Rakastan liivin henkeä, se on hieman erilainen liivi. Liivin tarkoitus on pukea se kauluspaidan tai poolon päälle. Mekkojenkin päälle sen voi pukea.

Valkopohjainen Leonore paitis on 100% silkkiä. Paidan pohjaväri on valkoinen ja raidat ovat mustia. Paita laskeutuu kauniisti ja on monikäyttöinen paita useiden eri alaosien kaveriksi.

 

Ruskeaan mokkahameeseen jotain vaaleansinistä

Mitä väriä sinä yhdistäisit ruskeaan mokkahameeseen?

Lue lisää tuotteista verkkokaupastamme. Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Hei Kata, mun ongelma on hiekanvärinen mokkahame joka seuraksi löytyy samansävyiset saappaat. Polvenseudulle jää näkyviin pätkä jalkaa ja sukkiksien väri aiheuttaa päänvaivaa..? Vaalea vai musta?Mitä suosittelisit? Mukavaa lauantaipäivää!

    • Hei Kaija! Minusta kaunein on vaalean, ihonvärinen ohut sukkis. Näin asu ei katkea alhaalta, vaan pysyy yhtenäisenä. Mutta jos kuitenkin haluat pukea yläosaksi vaikka mustan poolon tai neuleen, niin musta sukkis, josta ei näy läpi ei varmasti ole hullun näköinen. Mietin myös suklaan ruskeita sukkiksia, paksuja jos yläosa oli suklaan ruskea…Pitäisi nähdä lähinnä niiden saapaiden malli, mutta yleispätevä vastaus on tässä 🙂 Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata