Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Paisley paitamekko ja kevyt jakku

Paisley paitamekko ja kevyt jakku

Paisley paitamekko on loistava mekko paksujen sukkahousujen ja nilkkureiden tai saappaiden kanssa tulevaan talveen. Paitamekko ei ole ”liian hieno” myöskään etätyöpäiviin. Se on mukava päällä, mutta siisti ja tyylikäs. Sen päälle ja alle on helppo pukea eri vaihtoehtoja.

 

Paisley paitamekko ja kevyt jakku

Olimme koko eilisen aamun InWearin ja Part Twon kesän 2021 sisäänostoilla. Teimme Instagramin ja Facebookin tarinoihin (pallot ruudun ylhäällä) juttua ostoistamme ja jatkamme juttua tänään tiistaina sekä huomenna kun menemme muiden tuotemerkkien sisäänostoille. Tallensimme tarinat Instagramin kohokohtiin kohtaan ”Asut”. Käy katsomassa meidän tarinat ja katso, minkä tuloksen shortsi äänestys sai!

Tarinamme jatkuu tänään noin klo. 9.00 kun menemme seuraaville ostoille. Pysythän mukanamme!

 

Paisley paitamekko ja kevyt jakku

Bobo trikoojakku

Haluatko jakun, jossa ei ole vuorta? Jonka voi itse pestä pesukoneessa? Joka ei ahdista, kiristä eikä purista? Jakun, jossa on stretchiä mukana ja jakun, joka tuntuu päällä kuin pehmoiselta neuletakilta?

Minä haluan ja siksi Bobo trikoojakku onkin minun suosikki jakkuni. Bobo trikoojakku on slimmattu eli se istuu loistavasti. Jakussa on taskut edessä ja hihat ovat tarpeeksi pitkät. Hihan suut on kerran kääräisty mutta ne voi aukaista suoraksi, jos haluaa. Bobo trikoojakku menee mekkojen päälle, paitojen/toppien päälle ja se soveltuu minkä alaosan kanssa tahansa. Minulla on trikoojakusta päällä koko 34.

Trikoojakut ovat rennompia jakkuja, kuin jakut joissa on vuori

 

Paisley paitamekko ja kevyt jakku

Paisley paitamekko Beau

Beau paitamekko on rento ja tyylikäs mekko, jota voi asustaa ylläolevalla trikoojakulla, eri mittaisilla neuletakeilla ja mekon alle voi pukea myös poolon. Valkoinen Fonda poolopaita ja musta Euryn poolo sopivat loistavasti paitamekon alle. Paitamekossa on paitis kaulus, pitkät hihat ja sivuissa on taskut. Paita mekko on hieman slimmattu kainaloiden ja rinnan kohdalta vyötärölle saakka jonka jälkeen se levenee maltillisesti alaspäin. Pieni vekki nappikujan alapuolella antaa tilaa vartalon keskikohdalle. Minulla on paitamekosta päälläni koko 36.

Paitamekon pohjaväri on musta ja paisley kuvosta löytyy sinisen eri sävyjä, valkoista ja ripaus oranssia!

 

Paisley paitamekko ja kevyt jakku

 

Paisley paitamekko ja kevyt jakku

Lue lisää tuotteista verkkokaupastamme. Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset