Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Alice ruutumekko mustilla asusteilla

Alice ruutumekko mustilla asusteilla

Alice ruutumekko on hieman erilainen mekko. Mekon tekee erilaiseksi sen erilainen ulkonäkö joka koostuu materiaalista ja plise helmasta. Jos ihan oikeasti inhoat silittämistä, niin lupaan sinulle, että tätä mekkoa sinun ei tarvitse eikä saakaan silittää.

Alice ruutumekko saa potkua mustista asusteista!

 

Alice ruutumekko mustilla asusteilla

Alice ruutumekko mustilla asusteilla

Sisäänostot kesä -21

Kiitos, kun olette seuranneet ja kommentoineet ensi kesän -21 sisäänostojamme alkuviikon Instagramissa ja facebookissa. Moni on kommentoinut, että oli mielenkiintoista kun pääsi näkemään meidän toistakin puolta työstämme. Mallistot herättivät paljon mielenkiintoa ja vaatteet saivat teiltä paljon sydämiä:) Meiltä on myös kysytty, että miten pystymme orientoitumaan uudestaan syksyn ja talven vaatteisiin kun olemme nähneet niin raikkaita ja kirkkaita kesäisiä asuja? Vastaus on, että nollaamme päämme ostojen jälkeen ja ”unohdamme” tulevan kesän. Jos kysyt minulta kuukauden päästä mitä värejä on tulossa ensi kesäksi, niin joudun pinnistelemään muistiani. Minusta on tärkeää elää tässä hetkessä eikä miettiä liian intensiivisesti tulevaa, koska muuten tämän hetkinen elämä menettää merkityksen.

Koska muistan mitä ensi kesäksi ostimme liikkeeseen, niin lupaan että liikkeestämme ei puutu väriä ja muutenkin kaikki mallistot ovat kerrassaan loistavia. Olemme erittäin tyytyväisiä Gabin kanssa tekemiimme ostoihin

 

Alice ruutumekko mustilla asusteilla

Alice ruutumekko mustilla asusteilla

Asusteet

Puin Alixe ruutumekon päälle Lotta neuleviitan. Minusta lotta neuleviitta on niin kätevä ja rakastan sen rentoa ja hieman bohemia fiilistä. Lue Lotta neuleviitasta lisää täältä.
Päässäni minulla on musta Doppwoman Delta pipo ja mustan lisäksi piposta löytyy muitakin värejä. Delta pipot löytyvät täältä.
Kaulassani oleva iso musta villahuivi on ohutta villaa ja se on ihanan iso, neliönmallinen huivi, jonka voi kääräistä kaulaan tai harteille.

 

Alice ruutumekko mustilla asusteilla

Alice ruutumekko

Alice ruutumekko on ihana päällä. Tuntuu siltä kuin ei olisi mitään päällä, mekko ei kiristä eikä purista eikä se myöskään rypisty. Mekossa on pitkät hihat, ympyrä kaula-aukko ja vyötäröllä on ohut kuminauha. Helmaosa on pliserattu ja mekko ylettyy puoleen pohkeeseen. Mekossa on musta vuori, mutta hihat ovat läpikuultavat ja vuorettomat. Minulla on mekosta päällä koko 36, mittataulukko löytyy täältä.

Eilen kuvatessamme tuuli heilutteli mekkoa niin kovaa, että mekon alaosan pliseerausta ei valitettavasti näe kunnolla

 

Alice ruutumekko mustilla asusteilla

Tiistaina minulla oli onnen ilta, kun pääsin istumaan Ninan kampaamon tuoliin. Hiuksista tuli niin ihanat, Nina sai keltaisuuden pois ja juurikasvu sai raitoja. Näette hiukseni paremmin seuraavissa postauksissa, kun minulla ei ole pipoa päässä. Jouduin tuulen takia laittamaan pipon päähäni, muuten hiukset olisivat peittäneet kasvoni

 

Alice ruutumekko mustilla asusteilla

Lue lisää tuotteista verkkokaupastamme. Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset